Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj, chci se zeptat, včera mi psychiatr napsat výše uvedené prášky mám dávkování 150mg. a jako DĚS - BĚS. dneska jsem měla první tabletu ráno v 9h a ve 12 už mi nebylo z ní dobře, malátnost, stuhlý nohy, blbě vidim ještě teď. no prostě se cítím jak ty pacienti na psychiatriii, tělo bez duše a k tomu ještě utlumená jako blázen..
Doktor nebyl k sehnání, je mi zle ještě teď, doma bordel, nebyla jsem ani schopná nic udělat..ZÍTRA UŽ SI TU TABLETU NEVEZMU…
Kdysy jsem také brala antidepresiva, ale vůůůůbec jsem nepociťovala jejich nástup, nebo účinek - nic, jen mi prostě pomohly a bylo mi dobře..
máte s tímto také někdo zkušenost?? myslím s těmy (dle mého soudu) vedlejšími účinky..???
díky moc za každý koment
Jsou dvě možnosti, buď chcete deprese léčit nebo ne, pokud ano, je naprosto normální, že antidepresiva prvních pár týdnů dělají paseku. Unavenost, nechutenství, malátnost, všechno co popisujete znamená, že tělo prášky přijímá a „zvyká si“.
Měla jsem stejné pocity, ale brát jsem je opravdu nepřestala. Začněte to řešit v případě, že ani po třech týdnech tyto stavy nevymizí.
Tak memu muzi pomohli, nema je dlouho, asi 2mesice a zadny vedlejsi ucinek nemel, jen asi po mesici mu zvedla davku, tak jsem zvedava, jak to bude dal. Neber si dalsi, kdyz ti to nedela dobre, zkousej dal volat dr a porad se co dal. Je mi vas uprimne lito, je to prisrrna nemoc ![]()
@Aureliana píše:
Tak memu muzi pomohli, nema je dlouho, asi 2mesice a zadny vedlejsi ucinek nemel, jen asi po mesici mu zvedla davku, tak jsem zvedava, jak to bude dal. Neber si dalsi, kdyz ti to nedela dobre, zkousej dal volat dr a porad se co dal. Je mi vas uprimne lito, je to prisrrna nemoc
taky si myslím… děkuji, měla jsem před pěti lety několik druhů antidepresiv a nikdy jsem neměla tyhle vedlejší účinky.. takhle zle mi z nich nikdy nebylo…:-O
@veeeraf píše:
Jsou dvě možnosti, buď chcete deprese léčit nebo ne, pokud ano, je naprosto normální, že antidepresiva prvních pár týdnů dělají paseku. Unavenost, nechutenství, malátnost, všechno co popisujete znamená, že tělo prášky přijímá a „zvyká si“.
Měla jsem stejné pocity, ale brát jsem je opravdu nepřestala. Začněte to řešit v případě, že ani po třech týdnech tyto stavy nevymizí.
a jak dlouho jste byla nepoužitelná??? myslím že mi dal zbytečně moc velikou dávku. je mi fakt zle. a mám dvě malinké děti, o které se jikdo jiný nepostará…
Rikal, ze je taky utlumenej a chce se mu spat, taky se mu toci'hlava. Ale myslim, ze takhle ryche to snad ani'nemuze zarat! Jinak nikdy je neber'na lacno!!
Tak zkuste zavolat do nemocnice, na krizové centrum, tam určitě slouží nějaký psychiatr, aby vám řekl, ze tyto vedlejší účinky jsou jeste v normě, nebo už je třeba změnit léčbu…
@Aureliana píše:
Rikal, ze je taky utlumenej a chce se mu spat, taky se mu toci'hlava. Ale myslim, ze takhle ryche to snad ani'nemuze zarat! Jinak nikdy je neber'na lacno!!
no já nic jiného neměla!!! dnes fakt prvně po 5ti letech tenhle lék a je mi děsně…:-( taky se mi to zdá divný
@radulaur píše:hmm někam do nemocnice zkusím asi zítra, ptž teď nejsem fakt vůbec schopná s nikým mluvit. celé odpoledne volal manžel a nedovolal. nikdo nebral..
Tak zkuste zavolat do nemocnice, na krizové centrum, tam určitě slouží nějaký psychiatr, aby vám řekl, ze tyto vedlejší účinky jsou jeste v normě, nebo už je třeba změnit léčbu…
@veeeraf píše:
a můžu se zeptat na jaké stavy jste to brala vy?? a jak se to pak změnilo? v čem vám léky pomohly?? moc vám děkuji
No jo, Prázdniny a jeste patek…v antidepresivech se nevyznám, znalosti mam jen teoretické, ze ne každému sednou hned první, ale netuším ten interval, jak dlouho vydržet…tak at je brzo lip
@radulaur píše:
No jo, Prázdniny a jeste patek…v antidepresivech se nevyznám, znalosti mam jen teoretické, ze ne každému sednou hned první, ale netuším ten interval, jak dlouho vydržet…tak at je brzo lip
děkuji ![]()
Přírodní antidepresiva - https://restilen.cz Po dvou měsících užívání psychické napětí skutečně opadlo.