Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Neni to dobou. Je to lidmi🤷🏻♀️
Ja myslela, ze si budes stezovat na mentalni prehlceni technologiemi…
Tohle bylo ale urcite i driv.
@Dája K píše: Více
Lepší je si zavolat nebo se sejít, než řešit, za jak dlouho kdo odepíše anebo co přesně znamená chlámající se smajlík…
@Dája K píše: Více
To ti přijde proto, že s jinou dobou, než s tou přítomnou, nemáš žádné zkušenosti. Na zlou dobu lidi nadávali vždycky, je to lehčí, než si přiznat, že se neobklopují správnými lidmi.
Tohle ale není dobou, ale čistě tvým nastavením a lidmi, kterými se obklopuješ. Já mám pocit, že “závistivými a zlými lidmi” mávají ti, co neumí navazovat normální vztahy a trpí úzkostmi. V tomhle zapracuj sama na sobě, klidně s pomocí odborníka.
Kamarádku možná (velmi pravděpodobně?) mrzí, že je sama. Podpořila tys ji nějak? Nepočítám to klišé, že si někoho najde bla bla, protože to tak akorát zamrzí dvojnásobně. Třeba že bys ji vytáhla na někam mezi lidi?
No prostě mi není úplně jasné, kdo z vás dvou se v tomhle příběhu provinil a čím a kdo je zlý, tedy kromě doby, jak tvrdíš.
@Jaňouchová píše: Více
ano, taky mam ten dojem
ale tady bych tekla, ze zakladatelce bude tak 15 a smajlik ji pripada jako dulezita vec
No vidis a me zase prijde detinske z tvoji strany, ze po TYDNU vyvozujes zavery, ze se ti kamaradka neozyva, protoze ti zavidi. Mas nejaky duvod to "gratuluji
" vnimat jako ironii nebo jinak negativni, kdyz ti jeste pred tim psala, ze kdyz jsi neodepisovala, tak v ni svitla nadeje, ze sis nekoho nasla? Prijde mi, ze to zbytecne moc hrotis. Ty ses ji od te doby ozvala? Jestli ne, tak stejne tak ona muze mit pocit, ze ted kdyz sis nabrnkla chlapa, uz ji jako kamaradku nepotrebujes. Nedelej Zagorku a normalne ji vyzvi nekam na kavu nebo na vino bez nejakeho osocovani ze zavisti. Tyden je fakt kratka doba, treba ma uplne jine starosti a nejsi pro ni stredobod vesmiru. ![]()
První co mě napadlo - kamarádka dotyčného zná, proto ten smajlík
No treba ji vadila ta trapna poznamka, ze nekoho najde, az to nebude cekat. To fakt nikdo osamely nechce poslouchat porad dokola.
@Tarena píše: Více
Presne, zakladatelka to pravdepodobne myslela dobre, ale zni to krapet povysene.
@andrasteia píše: Více
A co teprve přehlcení duhovýma vlaječkama, které nahradily ty rudé před rokem 1989… a vedle nich byly v centru palestinské vlajky. Prague pride podporoval Palestinu, vrahy a lidi, co nesnáší LGBT (muslimové z velké části)
Moderní TENDENČNOST je nechutná a jak se do toho zapojily velké firmy od Mekáče po O2 nebo T-mobil..
Vodafone… ![]()
@Gargantuapantagruel píše: Více
Každý doba je něčím uhozená…
A každá v něčem jiném.
A taky v té záplavě „inovací“ je několik dobrých myšlenek. A hromad hloupostí, které časem zapadnou.
V tomto se dnešní doba od minulých nijak neliší. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Smazáno na žádost