Je můj přítel narcista?

207
11.8.24 01:02

Je můj přítel narcista?

Ahoj, mam problem s přítelem…když jsme se poznali jezdila jssm k němu na vikendy vše bylo v pořádku. Po čase se nastěhoval mám 2 deti z předchozího vztahu, chtěl aby ho měly rádi takže dárečky atd klasika.Nyni po roce soužití se hádáme celkem často a vzdy za vše můžu já, že jsem se změnila a jsem úplně jina a výčitky že dře jen kvůli mě atd. přitom sama mu říkám ať tolik nepracuje. Stále slyším že ho neumím ocenit a nedokazuju mu lásku. To bych mohla psat ještě další a další věci… :? že pro nás dělá vše a nikdo si toho neváží jen cizí lidi pro které dělá melouchy. Teď jssm u rozhodnutí zda to ukončit protože žárlí i na mou dceru se kterou mam parádní vztah a občas trávim čas večer s ni misto jeho a hned je uraženej. Děkuju za názory :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11.8.24 01:12

Ukončete to… bez něj vám bude určitě lépe… chce to chlapa který se k tomuto umí postavit.. a ne furt poslouchat jak děláte všechno špatně jak jste se změnila.. myslím si že si zasloužíte něco mnohem lepšího :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
11.8.24 01:36

@Dominika445 není zlý člověk, jen prostě vyžaduje pozornost, uznání atd. Ale mam na 1.místě děti to je jasné a šťastná nejsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607
11.8.24 01:48

Ukončit
Je to sobec… Nevyzrálý sobec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36659
11.8.24 02:03
@agnes0405 píše: Více

Tak jasně, který chlap bude rád, když dělá všechno pro rodinu, a přesto je až na posledním místě! Jak často ho chválíte a trávíš večery jenom s ním? Pokud se cítí jako chodící peněženka, tak to stejně dlouho nevydrží a odejde sám… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16162
11.8.24 02:30

Zase bych to neviděla hned tak černě. :think:
Může být třeba v nějakém stresu z práce nebo z čehokoliv jiného…
Dejte večer vínko, udělejte si pro sebe čas a povykládejte si o všem, co vás trápí a leží na srdci… :P
No a uvidíš. V tom lepším případě to skončí hezkým milováním a nebo si holt ustele rovnou v obýváku. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44198
11.8.24 05:44

@agnes0405 Neměli jste se sestěhovávat. Zvlášť, pokud už jsou děti větší, tak to ani moc fungovat nemůže. Já bych to ukončila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
11.8.24 06:59

Takže máš chlapa co dre jak mezek, snaží se, abyste se měli dobře, přijal té i s dětmi a i k těm se snažil najít a vybudovat si pozitivní vztah, přesto všechno ho ani neocenis a raději trávíš večery s dětmi a divíš se, že se cítí mizerně a žárlí na děti? Ty seš opravdu změnila, protože před rokem bys určitě neotrávila večery s dcerou, to jsi se snažila získat si ho…

Sděl prosím tvému příteli, že ho upřímně obdivuji, že to s takovou krá*** jako jsi ty zvládá a ještě neodešel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
11.8.24 07:08

No působí to na mě zvláštně. Asi to nebude jen jeho chyba. Chtěl tě se dvěma dětmi, snažil se, aby ho měly děti rády…asi to nebude úplně špatnej chlap. Spíš bych si být tebou zametla před vlastním prahem…děti na prvním místě samozřejmě schvaluju, ale když už jsi do toho vztahu šla, tak ho mezi vás musíš pustit, ne si jet furt to svoje single s dětma a chlap jen aby vydělával. Zkus se zamyslet, jestli se s vámi necítí jak pátý kolo u vozu oprávněně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40428
11.8.24 07:27

Narcista to nebude :)

Problém je, že od sestěhování jste měli různá očekávání, některé věci se poznají tehdy, až se zkusí…

Osobně bych mu řekla, že mě mrzí, jak to dopadlo, vážím si jeho času, ale chtěla bych bydlet sama s dětmi.

Škoda, že jsi to nenechala dál v návštěvním modu, mohlo to fungovat. Je moc těžké, aby chlap zapadl do fungování rodiny s většími dětmi, bud je na posledním místě (což chápu, ale chlapům se to nelíbí :lol: ), anebo se cítí odstrčené děti.

Je fajn, že sis nepořídila další děcko s ním, takhle to můžete ve slušnost rozpustit, možná se pokusit znovu fungovat v návštěvním systému anebo to skončit.

Do budoucna aspon víš, že chlapi chtějí být v popředí, není to robotický spotřebič do domácnosti, který jde lehce vypnout a uložit někam, kde ho člověk nevidí, když na něj nemá náladu… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
11.8.24 07:37

Nenechala bych své děti v tomto vyrůstat. Je smutné, kolik strýčků a tetiček musí děti z rozpadlých vztahů tolerovat jen proto, že rodiče si musí hned každého nastěhovat domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12635
11.8.24 07:49
@terien píše: Více

Tak zit celou dobu sam neni zadna vyhra ani pro ty deti..proc by meli byt rodice sami..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
11.8.24 07:51
@lilith1 píše: Více

Vždyť nemusí být sami. Vidíš to třeba tady, mohli mít pohodový vztah a zkazili si společným sestěhováním. A děti mají přece otce, tak jaká je pro ně výhra cizí chlap v domácnosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
11.8.24 07:57
@terien píše: Více

Já jsem se třeba s přítelem sestěhovala, když bylo synovi 8, otce nemá…a je to v pohodě. Nemohli vědět, že jim to nebude fungovat, zkusili to….ale odsuzovat ženskou, že si nastěhuje přítele, se kterým ji to fungovalo domu mi nepřijde ok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
11.8.24 08:00

@agnes0405 a ty jeho výroky, že dre jen kvůli vám, atd. Jsou pravda? Není to jen typický narcisticky balast? Žárlí na tvoje dítě? Red flag jako bic 🔖

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí