Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den, jsem s přítelkyní na dovolené a nepěkně jsme se pohádali kvůli maličkosti a pak to šlo celý den jen z kopce. Snažím se teď napravit to co se stalo a přemluvit ji že bude všechno zase dobré, ale ona nechce, nemluví semnou a když už tak jen urážlivě, jsem už dost na dně z toho a nevím co dělat dál. Nechci si užívat bez ní a dávám na ní pozor aby se jí nic nestalo.. Máte nějakou radu, co by pomohlo?
Jo, ignorovat ji. Pokud jste se rafli kvůli blbině a ona je uražená, nemluví a ty se snažíš, poskakuješ jak pes a ještě napíšeš o radu sem, tak je jasné, že jsi toho udělal až až. Buď se odfučí a bude normální, ale dolejzat do nekonečna není cesta. Pokud hodlá kvůli krávovině ničit dovolenou, rozmyslela bych si, jestli je to ta pravá do života.
Ahoj,
teda že ji to baví na dovolené dělat uraženou. Vždyt se na to člověk celý rok těší, šetří na ni…
Pokud to nejde po dobrém, tak prostě po „zlém“ - ignorovat a užívat. Máš dovolenou, přece si nestrávíš sypáním si popele na hlavu ![]()
Nech ji byt a bez si uzit k vode sam…,urcite uz za ni nedolejzej..
Pokud jsi měl snahu to urovnat, tak je fakt hloupá. Co já bych dala za to, aby někdy manžel přišel a uznal svou chybu, když mě naštve.
Myslí si, že to časem jen vyšumí…
Běž a užívej si dovolené. Teď by měla dojít za tebou ona.
Jestli to bylo opravdu kvůli blbosti, a princezna hraje uraženou i když se to snažíš napravit a děláš ze sebe (s prominutím) blbečka, běháš okolo ní, atd
Tak se na to vyprdni!
Ignoruj ji, dělej si své, užívej dovolenou a buď ji to přejde, nebo ji kopni do zadku ![]()
Tak asi zalezi, jestli je to az takova malickost jak si myslíš ty.
Muj muz je ted taky uražen, protoze si dovoluju neusmivat jak mesicek na hnoji, kdyz se chova jak… (jde o jeho zdraví, on bagatelizuje). A kazdou moji vetu v poslednich dvou hodinach povazuje za utok a jen to otoci proti mě. At si políbí.
Ja si samozřejmě pripadam v právu ![]()
Kašlat na ni, snažil ses, ona dělá heeerecku. Začni si užívat a ona přileze.
Záleží o co jde. Pokud by to byla bkbost, ale psrtner me nazval spristxmi vyrazy, tak bych s nim skoncila.
Jeslti je to fakt blbost a ona furt vymrcuje, tak chce mit proste navrch. Nepodlezej. Ale pocitej s rim, ze kdyz de jí nepodaří te dostatečně vydeptat tim, jak je urazena, tak se s tebou nakonec rozejde, „protože ti na ni nezáleží“.
O co slo?
Nickx1
Dávat na ní pozor, aby se jí nic nestalo? Je jí snad 5? Vy budete „akademici“ oba dva ![]()
@Nickx1 píše: Více
Píšeš že to byla maličkost, ale madam je uražená až na půdu. Určitě bych za ní nedolézala a užila si tedy den po svém. Jak malé dítě, nechce, nemluví s tebou. Jak to myslíš že na ní dáváš pozor, aby se jí nic nestalo? Evidentně jí dělá dobře tvoje pozornost a ráda tě dusí. Poslala bych jí do háje.
Tak ono zalezi, zda slusna hadka kvuli malickosti, nebo zda jste se kvuli malickosti dohadali jak psi, nadavky a tak.
Ono nekdy nejde o tu vec co se hadate, ale o formu.
Pokud hadka byla v mezich slusnosti, tak je slecna trosku herecka a drama qeeen.
Záleží o co šlo, třeba to pro ní maličkost nebyla. Ale nechala bych jí až vychladne, nebo to jen pro tebe je maličkost a pro ní a i pro jiné by to maličkost nebyla. nemá cenu se vnucovat.