Jak poznám orgasmus?

Anonymní
8.8.24 21:45

Jak poznám orgasmus ?

Nevím, jestli jdu na to dobře a jestli pokračovat nebo ne 😁sama už vpodstatě od 3let si umím přivodit orgasmus třením klitorisu o polštář, samozřejmě v oblečení 😁vím, že je to pěkný pocit a zrychlí se mi dech u toho. Behen sexu se mi to nikdy nepovedlo, jen mám občas husí kůži a pocit čůrání při nějakých polohách, předešlý partner, když me orálně uspokojoval, tak se mi trepaly nohy, toť vše. Nynejsi partner to prstami na klitorisu také umí, ale ještě se to nepovedlo.Ja si pořídila nějaké hračky, když jsem je zkoušela poprvé, vaginálně se mi to asi povedlo ale jen jednou, měla jsem pod sebou mokro a úplně se mi jakoby ve vnitr stáhly svaly.Pak jsem zkoušela hračku na klitoris a také to bylo super, teď jsem si pořídila novou hračku a opět je to fajn ale nevím, jak dál, klepou se mi nohy, je to pocit k nevydrženi, ale já nevím, jak dál, mám pocit, jako bych se v určité chvíli měla počůrat, ale nevím, i během sexu říkám příteli, že se počuram, ale nevím, jak dál, mám opravdu strach se uvolnit, abych se třeba vážně nepočurala při sexu i během hraní si s hračkami 😁 někdy se to nedá skoro vydržet, abych mohla pokračovat, jak mám jednat dál aby se z toho teda něco vyvinulo? Nevím jak na to a jak dál a jestli se to správné 🤣 😁dík moc za rady 😌 🙂

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24
8.8.24 21:49

U mě většinou pocit na čůrání zvýší intezitu toho orgasmu :) je třeba se uvolnit, když se počůráš no tak holt stane se :mrgreen: hlavně se u toho vždycky uvolni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
9.8.24 07:43

Dojdi si na toaletu předtím. Klidně dvakrát.
Pak budeš mít sice možná pocit, že se ti chce čůrat, ale minimálně v hlavě budeš vědět, že stejně nemáš co :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31289
9.8.24 07:51

Prestan se svazovat strachem, ty pocity co mas je ta cesta. Odskoc si před sexem, at nemas co, a dej tomu volny průběh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí