Partner chronický bordelář

Listea
8.8.24 12:08

Partner chronický bordelář

Ahoj, máme s partnerem problém, respektive to řeším jen já, jemu to je jedno… Partner je chornický bordelar, neuklidí po sobě ani sklenicku, po bytě dělá hromady oblečení v ložnici i v kuchyni (mix oblečení, tasek, krabice od jídla, zapalovacu).Pracku nezapne, ani si neuklidí čisté prádlo, zkrátka je všechna práce co se týče úklidu na mě. Já mám ráda čisto a uklizeno. Oba chodíme do práce a jsme hodně unavení, navíc já kolikrát přijdu domů až v 8, což stihnu akorát se tak připravit na další den. Vadí mi, že máme doma takový nepořádek. Vždycky se to snažím uklidit co nejvíc a pak mi jendou za čas rupnou nervy a pohadame se kvuli tomu. Zároveň partner nemá absolutně zájem o sex, takže si přijdu už jak služka. Vadí mi i tahle část, prý je hodně unavený… což chápu, ale jsme oba pod 30 let, já v nejlepších letech a na půst jsem ještě mladá. Jinak máme krásný vztah, mazlime se, objimame a partner o nás mluví před všemi moc hezky. Nevím co s tím uklidem a neodostatkem sexu. Díky za rady/názory

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53190
8.8.24 12:12

Bordelář, co je línej na sex? Tak to musí být pecka vztah :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Listea
8.8.24 12:17

No není to nic moc, přemýšlela jsem i o rozchodu, ale mame se pořád radi

• Citovat
  • Upravit
119
8.8.24 12:18

Tohle jsou ale oba tak důležité aspekty, že tě to bude srát dál dennodenně.
Věřím, že se máte rádi, že je tam to krásné..
Ale s dětma ti budou pak v tomhle rupat nervy několikrát denně a na mazlení a objímani bude minimální chuť a cas.
Co s tím? Buď se s tím smíříš, nebo budeš (spíš naivně) věřit, že se jednoho dne změní, nebo odejdeš…
Některá se s tím dokáže smířit. Ale jde o to, jak to máš TY.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
8.8.24 12:20
@Listea píše: Více

Tady aspoň vidíš, že to, že se máte se rádi, někdy ke spokojenému vztahu nestačí. Jakmile se diametrálně rozchází názory na budoucnost, životní styl nebo žebříček hodnot, skončí to vždycky trápením.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
8.8.24 12:21

@KarolinaUca Přesně, tohle není o záchodovém prkýnku a málo květinách. Tohle je tak stěžejní problém (sex a náhled na společnou domácnost), že to nejde přehlížet.
Zakladatelko, když přijdeš domů, je tam všude jeho bordel, a pobídneš ho, aby po sobě uklidil, co udělá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8580
8.8.24 12:26

A jak žil před tebou? To měl doma taky všude bordel nebo kdo mu uklízet? Nebo se to stalo až jste spolu začali bydlet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
8.8.24 12:34

Můj otec je totální bordelář, když k našim přijedu a vidím, jak něco dělá a co po něm za spoušť zůstane, tak já bych to nedala. S mámou jsou skoro 40 let, máma pochází z rodiny, kde babi byla a stále je pedantka, úklid v první řadě. Máma říkala, že jí tátův bordel štval několik let, ale že si zvykla. Že to tak prostě je. Když vaří, jídlo je výborný, ale v kuchyni bouchlá bomba. Ponožky všude, skříň rozhrabaná. Máma mu neposluhuje, prostě to jednou za týden posbírá a uklidí. Zvykla si.

Můj bratr je podobnej exemplář, akorát že po něm nikdo neuklízí. Když je doma sám, uklidí a udržuje jakž takž pořádek. Má u našich svý patro. Ve svých pokojích má někdy totální bordel, hadry na zemi, ponožky, plechovky, svinec, přijde mi, jako kdybys ve svým příspěvku psala o něm :mrgreen: uklidí to jen když ví že má někdo přijít. A když neměl holku, tak třeba pár měsíců to tam měl.

Není to tak, že by byli líní, ale pokud nejsou mrazy nebo velkej déšť, tak jsou celý dny venku nebo v garáži. Takže na úklid není čas.

Já bych to nedala, ale zvyknout se asi dá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
8.8.24 12:36

Na úklid po chlapovi se asi zvyknout dá. Na absenci sexu nikoli-pokud není zakladatelka asexuální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
8.8.24 12:38
@unuděná píše: Více

Ano, na to jsem zapomněla. Absence sexu je daleko větší problém, než rozházený věci. A kdyby měla dostatek sexu, tak jí ten bordel taky tolik trápit nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2447
8.8.24 12:44

Fajn. Na „poházenej bordel“ může být každý citlivý jinak, ale kdo vaří, nakupuje…? A když za něj uklízíš, tak on tě jistě komplet živí, co? :jazyk: Si představ, že máš uřvanýho 3 leťáka ve školce, pak 6 leté v první třídě, do toho pracuješ na plný úvazek a ještě partner, co ti nechává všude po bytě bordel :kytka: to zní jako skvělá rodinka :palec: hlavně, že budou fotky na instáč :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
8.8.24 12:49
@Listea píše: Více

Důvod proč s ním jako jsi? Mám několik tipů:

• máš sebevědomí nižší, než je špinavý hadr na podlahu
  • spáchala jsi trestný čin a soud ti ho určil namísto vazby
  • jste siamská dvojčata a máte propojené životně důležité orgány

Víc mě nenapadlo. Pokud to tedy není jedno z výše uvedeného, udělej z něj nekompromisně expartnera a budeš šťastná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
8.8.24 13:00
@Annonymní_007 píše: Více

Jsi nějak ujeta na prachy, že?!!
Zakladatelka neřeší peníze a jasně vyjádřila problém, že je bordelář a nedostatek sexu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2447
8.8.24 13:03
@Velkypan píše: Více

Jen jsem realista. Pokud chlap něco dostává nebo se o něco musí snažit je pak v úctě k tomu „něčemu“ sakra rozdíl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
8.8.24 13:05

Zakladatelka již není mezi námi, tak je asi další diskuse zbytečná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí