Sama ve 30 bez dětí

Anonymní
7.8.24 12:57

Sama ve 30 bez dětí

Ahoj. Je mi 30 a jsem sama. Bez chlapa, bez dětí. Nemám nic. Moje kariéra taky není žádný zázrak. Bojím se toho, jak dopadnu. Jestli vůbec někoho najdu, tak stejně bude trvat než počneme dítě a bude správný čas. Takže mi nakonec bude 38-40 a to je asi na děti pozdě :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
7.8.24 13:00
@Anonymní píše: Více

Nech si zamrazit vajíčka

• Citovat
  • Upravit
446
7.8.24 13:02

https://ceskepodcasty.cz/epizoda/420808
Třeba to zvedne náladu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36007
7.8.24 13:06

Ve 30 jsem byla sama, bez chlapa a děti. Ve 40 mám manžela, tři děti a dům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
7.8.24 13:13

Nekdy si rikam, jaky by to bylo byt sama..ber to pozitivne, nevycerpavaj Te zadny interakce s rodinou, muzes si delat, co chces. Treba se sebrat a ject nekam do haje zachranovat ohrozeny zvirata. Treba. Nebo se napriklad v Mexiku ucit spanelsky.
Je Ti 30, to je sranda. Mas furu casu. Za rok za dva muze byt vsechno jinak.
Mas naky sny, ktery se tykaj jen Tebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.8.24 13:13

Lepší než 39 letá, vdaná, ale manžel děti nechce a ta blb.ka s ním zůstává :zed: :,(

• Citovat
  • Upravit
2417
7.8.24 13:15

Taky mam kamosku (skoro 31)a je sama, bezdetna, svobodna. nastehovala se i zpet k rodicum, uz ji nebavilo platit velky najem..navic cekala, ze se nastehuje k priteli a mezitim prisel rozchod.
Pritom je pekna, vzdelana, chytra, sikovna…vzdycky narazila na nakyho blbecka.ale verim, ze brzo toho praveho pozna :palec:
Kolikrat to prijde, kdyz to nejmin cekas :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
7.8.24 13:21

Přijde mi to v pohodě. Do 35 se dá třeba ještě na sobě pracovat, aby zajištění bylo lepší. Seznámit se s někým a poznávat se zatím. Pro mě je třeba hranice těhotenství 39 let. Pak mi to přijde blbý. A do té doby máš spoustu času.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3147
7.8.24 13:25

Přesně jako Janča, ve 30 jsem byla sama a bez dětí, teď ve 40 tři děti a manžel. Ono to všechno často přijde, když to nečekáš a necháváš tomu volný průběh, netlačíš na pilu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
7.8.24 13:26

Je mi 30 a mám kolem sebe spoustu přátel a známých ve stejném věku, kteří jsou sami / chodí s někým, ale nic moc závazného. Z naší dřívější party je víc lidí nezadaných a bezdětných než zadaných rodičů.

Pořád mi to přijde jako věk, kdy není potřeba se z toho nějak hroutit. :-) Jsme mladice, máš čas! Neříkám, že není fajn partnera mít, ale zároveň podle mě není potřeba ještě nějak nutně tlačit na pilu a brát kohokoliv, jen abys nebyla sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11854
7.8.24 13:33

Ve 30 jsem nikoho neměla (ani jsem nějak nechtěla, nehledala), bydlela jsem na podnikové ubytovně a taky jsem si říkala co já vlastně se sebou chci dělat…
Teď je mi 36, mám byt, manžela 2 děti…to se může otočit tak strašně rychle že vlastně ani nevíš jak se to stane 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.8.24 13:54

Jsem na tom stejně, ale je mi 32 let :mrgreen:
A nemám strach, že bych si neměla najít chlapa a už vůbec nemám strach, že bych měla mít děti nejdřív okolo 38 let

• Citovat
  • Upravit
36
7.8.24 14:18

Ve 30 se randí jinak než v 20. Na to aby se dva poznali a zjistili, zda mají stejné hodnoty a jsou kompatibilní často stačí docela krátká doba. Nebudete čekat 5 let, než budete mít dítě. Takže třeba za tři roky budeš mít chlapa, dvě děti a budeš vzpomínat na to, jak jsi byla blbá, že sis tohle období neužila. :) Třicet fakt není žádná tragédie, buď v klidu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4785
7.8.24 14:23

A chceš hlavně vztah nebo dítě?
Nebo proč je to takový problém? Tobě se nedaří navazovat vztahy?
Ve 30 není tahle situace nic až tak hroznýho, ale samozřejmě záleží i na dalších okolnostech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
7.8.24 14:24

Už zase? sestra Ti opravdu ještě nedala do huby???V tom případě je svatá 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...