Hádka s manželem o blbosti

Anonymní
7.8.24 09:10

Hádka s manželem o blbosti

Hezký den,
včera jsme se s manželem chystli celkem kvůli blbosti. Budeme dávat do dmu nová umyvadla. A já chci krásné desinové umyvadlo bez přepadu. Ale chlap trvá na umyvadlu s přepadem. Takže by ve výsledku byla taková obyčejná.
Jakou variantu umyvadla byste zvolili?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16406
7.8.24 09:16
@Anonymní píše: Více

Já s přepadem, tak nějak jsem celý život na to zvyklá a přijde mi to praktičtější :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32193
7.8.24 09:19

No já bych zvolila krásné designové, protože se mi musí líbit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12948
7.8.24 09:20

S přepadem, nepraktické věci jen pro oko mi nesmí do domu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
7.8.24 09:22

Zvolila bych takové, které se nám bude líbit oběma ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190

Když ti tu všichni napíšou, že máš pravdu ty, jak to pomůže vaší situaci doma? :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16406
@unuděná píše: Více

Ukáže mu, že i tady mají lidi pravdu, jako ona :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21650
7.8.24 09:23

Zvolila bych s přepadem. Je to bezpečnější v případě úniku vody.
Ale ono v konečném důsledku je úplně jedno, co si myslí anonymní dav na internetu. Ten kompromis musíte najít jen a pouze vy dva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
7.8.24 09:23

Střihla bych si.

Nevím. S přepadem je praktický, ale jak často to člověk využije. Bez přepadu zase vypadá krásně. Babo raď.

To je i jeden z důvodů, proč bydlím sama, protože si můžu dát domů věci, který se líbí mně :mrgreen: a nemusím dělat žádný kompromisy. Ale chápu, že to leckde nejde. Na umyvadle nevisí svět, tak ať koupí jaký chce a ty si za to, co bys ušetřila, kup něco na sebe pro radost :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
7.8.24 09:25

Bez jsou hezké. Ale s přepadem najdeš taky hezké moderní. Na to bych se zaměřila, najít hezké, moderní s přepadem. A jiné bez. Nám teda dělali v Siko i u Ptáčka 3D návrhy. Tak si nechte udělat návrh a porovnejte je.
My máme s přepadem. Moderní design. Jsou posazená na skříňce, která se dělala na míru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3694
7.8.24 09:29

Nasla bych hezke s prepadem, se kterym budete happy oba. A hadat se kvuli designu umyvadla? To jako fakt? :roll: A vetsinou vybira ten, kdo plati…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.8.24 09:30
@Kelsey píše: Více

Moc děkuji, uděláme to takhle. Zkusím vybrat tvar a barvu s přepadem, které se bude líbit nám oběma.

• Citovat
  • Upravit
7.8.24 09:34

My máme s přepadem a je hezké a moderní a hlavně praktické. Občas na dovolených v hotelech mají různá designová, takové ty lavůrky třeba, a musím uznat že jsou pěkná, ale praktičnost nic moc a po týdnu dovolené se těším na to svoje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10899
7.8.24 09:36
@Fee-bee píše: Více

Obvykle plati spise ten komu ta nemovitost patří, pokud ma vlastni penize, ale tady jsou manzele, takze je to nepodstatne.

Vybrala bych taky hezke s prepadem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
7.8.24 09:51
@Anonymní píše: Více

Tak vidíš, hledej řešení. My třeba ten přepad nepotřebujeme. Umyvadlo jedno si napouští jen chlap, když se jde holit. Jedno má oblíbenější. Na umývání nenapouštíme ani jedno. A jinak není vlastně vůbec potřeba. My ten přepad taky nepotřebujeme. Ale je tam no. Takže příště možná vybereme umyvadla bez přepadu. My jsme takhle měli jeden zádrhel, když se vybírala dlažba. Máme celoplošně dlažbu v baráku. Stejný dekor podlah všude. On viděl u kamaráda dlažbu bílou lesklou žíhanou černým. Že to je krásné, jak je to velká čistá plocha, jak jsou to ty velké formáty a málo spár. Do moderního baráku se mu to strašně líbilo. Chce takovou dlažbu. Mi se nelíbila, že jak kráva je to strakaté. On furt na jedné dlaždici to nevidíš. Jeli jsme tehdy do studia. Snad dvě hodiny tam jsem byli. Tam už všichni na větvi. Půl studia vyskládané jeho výběru dlažby. Část moje. Jsem říkala, že no dobře. Chceš takovou dlažbu. Mi se moc nezdá. Ale světle šedá a bílé žíhání byla hezká. Původně jsem teda chtěla dekor dřeva dlažbu. Pak jsme jeli jinam. Tam se nám nikde a nic nelíbilo. Takže jsme se vrátili do první prodejny a vybral se ten dekor světle šedého mramoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí