Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jednou 2× za 14 dní alkohol bych pochopila, ale ty drogy? Fuj…se smažkou bych nebyla i kdyby vydělával 200k měsíčně ![]()
Jde o to, že on si myslí, že tohle nějaká žena zkousne a bude se mít fajn, ty věci dělá už méně, je tu i šance že se toho zbaví úplně. ![]()
Ať si myslí, co chce. Je to prostě feťák. Žádná normální žena o něj neopře ani vidle od hnoje, nebude se s takovým pohnuskem zdržovat. Jednou feťák, vždycky feťák. I kdyby byl abstinující.
Proto možná vydělává 60k, aby měl na daný potřebný materiál.
Ne, nebyla bych s ním. Ani kdyby měl miliony.
@Anonymní píše: Více
Opravdu pracuje, byla jsem svědkem je hodně šikovný na tyhle věci bohužel, má tohle
Jsi naivni pokud fetakovi veris, co rika. Tudiz ne, nebyla.
Já chápu lásku, zamilovanost a tak. Ten alkohol bych tak neřešila. Ale ty drogy? Co když do toho pak spadnete oba? Utíkej fakt pryč!
Nebyla. Vážně jsi sama přesvědčená, že je chytrý, když si dá do těla dobrovolně takovou sračku? Nehledě na to, že i 2× měsíčně není málo.
A vzdělaný? Tak to by asi měl vědět, co takové svinstvo s člověkem udělá. Nehledě na to, že je to nelegální. Takhle asi nevypadá chytrý a vzdělaný člověk… ![]()
Těch 60k a vypracované tělo, by mi za to opravdu nestálo, když má evidentně nasrá… v hlavě.
A navíc 60k si v dnešní době dokáže vydělat kde kdo, pokud se opravdu snaží. Zase tak převratné peníze to nejsou…
Ještě k tomu perník? Ten největší hnus…tím neříkám, že by ostatní drogy byly ok, to ne, ale perník šňupou ty největší smažky, jen krůček k píchání, k heroinu atd. znám z mladí pár takových a nedovedu si představit s někým takovým být, je to nechutný. Prchej dokud to jde, tohle by mu mohla tolerovat snad jen holka, co šňupe taky.
Pravda, bohužel on si následky moc dobře uvědomuje a i ví co všechno to s ním může udělat. ![]()
Ahoj holky, na rovinu chci se zeptat na váš názor všeobecně.
Byly jste s chlapem který sice vydělává 60k měsíčně, má naspořeno, vypadá dobře, cvičí je chytrý (vzdělaný) 30 +, ALE ta dvakrát do měsíce si dá tvrdou drogu p…k nebo pije jednou, dvakrát za 14 dní tvrdý alkohol? Díky za názory.