Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Cimada píše: Více
Zajímalo mě z pohledu jiné ženy, a chtěla jsem napsat i něco kladného, takže vlastně jsem chtěla zdůraznit to že maka, jak pracovně tak na sobě ale tohle ta věc co ho dělá špatným partnerem pro někoho ![]()
@Anonymní píše: Více
Věř mi, že v dnešní době vydělávat 60k je taková střední třida, aby sis mohl dovolit věci co chceš, ovšem bez chlastu a dro. Žádný boháč to teda není, ani omylae. A jak jsem psala, zeptej se ho, kolik utratí měsíčně za chlast a drogy a kolik mu tedy reálně zbývá pro život, když se teda cití jako bohatej. ![]()
To, že pracuje a maká na sobě, je normální standard, nic extra.
Jenom? To se v hospodě vyleje takhle jen z piva?
Ano, je to velmi nejistý partner. Práci náhodou ztratí, drogu bude nutně potřebovat a v ten moment je rodina v háji.
@Rosebery píše: Více
Většinou si koupí flašku domu pak pokračuje dál a to už potřebuje málo
@Rosebery mmm teď nevím jake
je zajištěny, ale to je kde kdo v dnešní době.
Napíšu ti to takhle: hezkých kluků, co vydělávají 60k měsíčně, je mraky a nepotřebují k tomu fetovat a chlastat.
Jak dlouho už sním jsi jak se k tobě chová? Bere jen pe*rnik nebo i hulí trávu?
Bohužel v dnešní době co začínám pozorovat tak 70 procent chlapů v něčem jede
když to není tráva je to koks a když to není tohle je to perník.. ![]()
Já s ním nejsem, ale chová se dobře, pokud se nenapije, když se napije je malinko agresivni když to přežene a litá je v per… Myslím, s trávou jsem ho viděla a je to rok zpátky, ale nevím to jistě
Byla s ním jedna holčina, která byla první co iniciovala rozchod, protože si našla po 5 měsících někoho jiného. Jinak nevím, ale prý se choval dobře, byl pozorný, hodný, dal jí vše coji na očích viděl a peněz měl taky dost ![]()