Muž a pochopení

Anonymní
8.8.24 10:05

Muž a pochopení

Ahojte, chci se zeptat. Máte nějaký trik na to, aby vás partner vyslechl a udělal to co chcete ( nemyslím tím teď nějaké drahé věci nebo věci, které opravdu nejdou)…Ale spíše takové ty věci, aby muž za vámi přijel když vás chce vidět a ne, že vás chce vidět PROTOŽE nemá s kým trávit čas apod…Nebo, jak naznačit partnerovi, aby vás vzal třeba na výlet nebo tak ( sám od sebe )…Přijde mi totiž, že dnešní muži/ kluci už nejsou takový, že by ženě jen tak dali kytku apod…a chtela bych takove věci právě u svého partnera…Nějaká ráda?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14649
8.8.24 10:10

Bud si o to rovnou reknes, to znamená, že přímo reknes, ze bys chtěla kytku, výlet, nebo si najdeš takového, co to dela sam od sebe. Ale jak to chlap nedělá, tak jen tak nezačne a myslím, že ho nepredelas. Holt ne každý je iniciativní. Tedy pokud nechce něco žehlit😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8437
8.8.24 10:11

Najít si chlapa, co mě bude mít opravdu rád? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36007
8.8.24 10:26

Nenaznačovat, ale říct na přímo. Ale jestli máš chlapa, který za tebou přijede jen proto že se nudí tak hledej jinýho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
8.8.24 10:29

Jestli máme trik? Jo, kopnout někoho takovýho do prd.le. Sebeúctu jsi ztratila kde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
8.8.24 10:41

Ne, neexistuje trik na to, jak z balvana, co tě má na háku, udělat milujícího partnera, co ti bude chtít vycházet vstříc, překvapovat tě a dělat ti radost. A ne, „dnešní chlapi“ nejsou takoví, to jen „dnešní ženy“ mají čímdál menší požadavky a nulovou sebeúctu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
863
8.8.24 10:45

Najdi si chlapa, to tě bude mít rád a bude tohle všechno (nebo téměř všechno) dělat sám od sebe. Triky, jak ho k tomu donutíš nehledej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
8.8.24 10:57
@unuděná píše: Více

přesně tak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
8.8.24 11:21

Muž a žena spolu tráví desítky let takřka všechen volný čas, proto je třeba mít přátele (nejen společné, ale. i každý svoje). Např. výlety jsou tím příjemným osvěžením vztahu, který si užije jak ten z páru, který na něj vyrazí, tak ten druhý, co zůstane doma.

Jednou z největších vztahových chyb (nejčastěji žen) je chtít, aby partner byl nejen partnerem, ale zároveň i nahrazoval přátele. Základem dobrého vztahu je umět se bavit i bez partnera a díky tomu se na něj těšit, vztah potřebuje nejen chvíle společné, ale i chvíle mezi sebou odpočinkové. Dobrý vztah musí být založen na dobrovolnosti, vynucované společné aktivity jsou tichým zabijákem vztahu.

Spousta lidí (zvlášť žen) si myslí, že je nejdůležitější všude být s partnerem, přitom je často ve skutečnosti mnohem lepší si vyrazit s přáteli či třeba jen s nejlepší kamarádkou.

Na výlet vždy mají vyrazit ti, kdo na výlet chtějí, nikoli ti, kdo spolu žijí, jen protože žijí spolu. Na partnera nikdy netlačit a naopak se ho něčím snažit natolik navnadit, že on sám bude mít o výlet zájem. V partnerském vztahu vůbec není na škodu zmínit, že až se vrátíme, tak že si užijeme nějakou z partnerových nejoblíbenějších sexuálních praktik. Právě sex je rozdílem mezi přátelstvím a partnerstvím, tak se neboj ho naučit používat ve svůj prospěch. NIKDY ALE NE ZA ÚČELEM VYDÍRÁNÍ, „jestli nepojedeš na výlet, tak večer nic nebude!“, podobné věty vztah ničí. Sexuální motivování musí být pozitivní („až se vrátíme od našich, tak si uděláme dobře, co ty na to?“). Já osobně jsem v den, kdy vím, že večer bude anální sex, výrazně vstřícnější k partnerčiným návrhům :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
8.8.24 12:44

@fitness26 Nejsme spolu 24/7, ale i tak mi dává nulovou pozornost…Dává mi pocity toho, že jsem mu ukradená, ale na druhou stranu dokáže jako chlap mi brečet do očí, že se cítí špatně ( což u chlapa není tak časté bych řekla)…Ale prostě mohl by jednou za čas něco udělat sám od sebe a ne já abych byla ten " chlap" rodiny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
8.8.24 12:45

@Zita Aussig Nechci ho nutit, jen mu dát tu myšlenku, že by něco mohl udělat sám od sebe ( stačí fakt maličkost)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14649
8.8.24 12:47
@Zoess píše: Více

Tak když děláš přirozeně chlapa, tak se ale pak nediv, že sis k sobě našla takového, co dělá přirozeně ženskou :lol: aspoň se doplnujete, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
8.8.24 12:47

To zní jako klasický manipulátor. Když už neví kudy kam, tak se ti rozbrečí jak malá holka a myslí, že mu dáš zase chvíli pokoj, protože ukázal své něžné já :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
8.8.24 13:18

Ty chceš mít vedle sebe chlapa nebo jen osobu mužského pohlaví, který neumí projevit lásku, péči, starat se o ženskou, je bez iniciativní???
A ještě brečí u toho, to je síla.
Vykašlat na něj a hledat dále.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2497
8.8.24 13:28

Zapomen…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit