Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Vypráví ti o ex? Já nevím, ale jsou daleko lepší témata než probírat své ex.
Pokud řešil jednu písničku a víc o ex nemluvil, tak bych to neřešila. Taky občas něco prohodíme, že to nebo to je spojeno s tím, nebo s tou. Prostě jen tak během hovoru ![]()
Spíš řeš tu emoční plochost. To je největší průser…jak chceš s někým takovým být? Asi ztrácíš čas ![]()
@truelly
Já vím, je to špatný, protože já jsem emocí plná a nedávám je najevo, protože nemám odezvu
problem je, že po mně chce, aby sem je projevovala, ale on prej žádné nemá, prej je prostě takovej
ono to asi do budoucna úplně nebude ideální no…
Hlavně si to zapiš!
Pak pošli dopis do všech rádií, aby ji vyřadili z playlistu.
Nebylo by od věci napsat interpretovi nějaký hanopis.
A na budoucí svatbě dostane DJ, informaci. Jestli toto zahraješ, tak ti bude fyzicky ublíženo.
PS: ještě bych si ověřil, jestli si pamatuje tvoji oblíbenou píseň, jestli nějakou máš…
Pokud ji neurčí správně, tak můžeš být v klidu. Má jen mizernou paměť.
@Josef_t píše: Více
Asi strašně záleží na tom, jak moc jsou jeho Ex pro něj minulostí. Pokud bych věděla, že se s nimi rozešel ve zlém, nechce je už nikdy vidět a má k nim spíše negativní emoce, nebo jsou mu úplně ukradené, tak by mě taková náhodná zmínka nevykolejila.
Pokud bych měla pocit, že svou Ex stále považuje za ideální partnerku a byl smutný, že jim to nevyšlo, asi by to ve mně vyvolávalo pochybnosti.
My s přítelem občas prohodíme něco o našich Ex, ale oba víme, že to v sobě máme vyřešené a uzavřené, takže to vlastně nevzbuzuje nejistotu ani v jednom z nás. Já to většinou zmíním, pokud je to dobrá historka a ex tam prostě figuruje (a úplně stejně bych to zmínila s jakýmkoliv jiným člověkem) a přítel si většinou postěžuje, jaká byla jeho Ex kráva a jak je rád, že si našel normální holku ![]()
Nejvíce by mi ale vadilo, pokud by mi o Ex vyprávěl z toho důvodu, aby ve mně vzbudil žárlivost.
Přesně ![]()
A většina není z pavouků taky nijak nadšená.
Třeba vás nakonec společný, osminohý nepřítel spojí ![]()
Dodatek.
Má polovička miluje country a podobný styl, já to opravdu nemusím.
Nicméně jsem se přemohl a jako důkaz lásky s ní navštívil mimo jiné koncert Františka Nedvěda
.
Nemyslím, že je důležité, jestli mu „něco“ náhodou neuvízlo v paměti.
Ale jestli by byl schopný pro tebe udělat podobné gesto ![]()
(hlavně me neber úplně doslova
)
tohle zrovně maličkost JE, ale ne v tom kontextu, který popisuješ
já jsem otevřená, i každý můj partner, tím pádem víme o sobě fakt hodně a i o ex, no co, tak v našem věku už ke každému jeho historie a děti a exačky a exáci patří, tak to prostě je a jinak to nebude
ano, klidně vím, co nosily a měly rády ex, nikdy to nebylo otázkami, vždy to vyplynulo z normální řeči a situace, nikdy mne to nepohoršilo, vše šlo běžnou konverzací…
ALE ONI NEJSOU EMOČNĚ PLOŠÍ
jeden pokus ze seznamky byl, fakt totálně skoro bez emocí, jako řekl občas, že mě má rád, ale jinak hrůza, byli jsme spíš jak kámoši.. tak takový vztah fakt nechci, rozešli jsme se kvůli tomu, prostě nikdy by nebyl schopen naplnit moje emoční potřeby Lásky.. vím, že mě má rád (spíš jako kámošku) často si i voláme-píšeme-jako kámoši, jako lidi si moc rozumíme a smějeme se stejným věcem, takže i půl hodiny se řehtáme do mobilu
ale na vztah by to prostě nebylo..
dodnes je sám.. navíc byl děsné prase, tak o to bylo moje rozhodnutí snazší (5let po odchodu manželky nemyl záchod a nepral záclony, bylo to velmi chutné
)
S emočně plochým člověkem jako citlivá ženská s potřebou projevení lásky NIKDY NEBUDEŠ ŠŤASTNÁ, to mi věř.. řeš to postupně, koukej jinde…
Babo bláznivá, tak Ty jsi půl roku s chlapem, co je emočně plochý, máš odstup, cítíš, že to není ok, tj. absolutně se k době nehodíte, a řešíš nějakej kvák o písničce?
Seber rozum do hrsti a pusť ho k vodě.
@Lojzísek píše: Více
No když to takhle píšeš, je to asi na ho*no
i bez písničky
no popravdě není moc párovej, i když uznávám, se nebydlíme kousek od sebe…každopádně je mu hodně po 40ti a chová se spíš na 20…asi to opravdu nemám za potřebí
![]()
Týjo, tak to už ho „nevzkřísíš“ tuplem.
Fakt jdi od toho, nebudeš šťastná. Lucy nade mnou se rozepsala, já v tu chvíli psala v podstatě totéž, jen ve zkratce
Neber to zle, ale tohle je vážně k ničemu.
Ahoj, nevím jestli řeším blbost, nebo je to tím, že ten vztah není zase tolik ideální
scházíme se s protějškem kolem půl roku, není to nijak závazné, je hodně emočně plochý a neprojevuje emoce a já mám pořád odstup..teď byl u mne, měla jsem puštěné rádio a hrála jedna stará písnička a on řekl, tahle ta byla oblíbená mojí ex..já to přešla, nijak sme se už k tomu nevraceli, ale mně se to prostě dotklo
je bez vztahu pět let, nevím která ex to byla, měl jich mnoho
nikdy sem se na bývalky neptala, spíš mi o nich rád vyprávěl, aby sem asi žárlila
ale já na to pořád myslím, já byla deset let vdaná a písničku svýho exmanžela si teda nepamatuju
řeším zbytečně kraviny, že jo?