Řeším hlouposti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
9.8.24 20:53

Ani nevím, že jsem řešila nějakou zmínku o ex :zed:

• Citovat
  • Upravit
8302
10.8.24 06:48

:D cože?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.8.24 07:41
@Zeoli píše: Více

Já vím, sem idiot :zed: :D

• Citovat
  • Upravit
32193
10.8.24 08:11
@Anonymní píše: Více

No může mu být ještě víc :mrgreen: a chodil do školy s dcerou zpěvačky, třeba ne do třídy…třeba ona byla v první a on v deváté :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.8.24 08:32
@Monchichik píše: Více

Tvl…vidíš jak sem blbá :zed: teď sem si vůbec není jistá jestli říkal do školy nebo třídy, ale asi do školy :D tak vypadal tak na 50, to je pravda, ale věděl, že chcem staršího, nechápu, ze měl problém to říct..na seznamce měl 42, pak že je ročník jako já 81, pak že má 44, nevím, od začátku byl hodně jinej, ale byla s ním sranda, sex dobrý, nosil občas dárky i pro malou, ale nechtěl aby sem říkala, že jsou od něj…to byla taky věc, nejdřív po měsíci, kdy ho seznámím s malou, říkám, to je hodně brzo, je čas, pak zase později otočil, že to má čas, že pak začne ženská chtít pořád víc a víc, že má roky zkušeností :D popravdě, moc vážně sem ho nebrala…

• Citovat
  • Upravit
32193
10.8.24 09:04
@Anonymní píše: Více

No nějakej důvod neříct kolik mu je asi má. Takže zřejmě kecá a je mu víc než kolik říká. Na seznamce lžou všichni o všem… :mrgreen: no tohle nebude asi pán na vážný vztah…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.8.24 09:07
@Monchichik píše: Více

Hele, myslím, ze těch 44 bude sedět, posílal mi totiž fotky když měli sraz ze základky a na pade tam snad nevypadal nikdo..bylo to po 30ti letech, což by sedělo…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky