Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Už zase??? Myslíš si, že když se dáš jako anonym, že nikdo neví kdo jsi? Kolikrát jsi tady dostala rady ať se jdeš léčit….. se divim, že ten chlap ještě neutekl
@Anonymní píše: Více
Už zase? Ani si nemusela zmínit toho psa, hned je jasný kdo jsi. Anonym je zbytečnej ![]()
@arinecka píše: Více
Já ano. Po určité době se příběhy přijdou připomenout, i když se snaží tvářit, že tu nikdy nebyly. K tomu se něco ještě přidá, aby to bylo novější
![]()
@arinecka píše: Více
Nebo trpí špatnou pamětí a zapomněla, že už to tu psala ![]()
@Dahlia0409 píše: Více
Tak to snad nebude zakládat znovu těch x diskuzí, které tu už má ![]()
Klopotkova taky pise furt dokola to same.
@izabe píše: Více
Často je tu tu furt dokola. Ta sama píše to samé téma, co už minimálně jednou. Na rady stejně nedbá, pak je zbytečné radit a aby sem něco psala, nebo je to troll a nudí se ![]()
Nejlepsi je, jak nepozná sarkasmus a ironii, nekdo se ji na neco zepta a ona zase vse vysvetluje od zacatku. ![]()
Já jsem tady poměrně nová, můžete mi někdo vysvětlit přesně o koho jde? Díky! ![]()
@Tarena píše: Více
Nebo nechápe, co řešíme, protože minulou diskuzi psala kamarádka, teď to řeší za sebe, jen z jednoho profilu ![]()
Nevím, co se se mnou stalo, asi mi vážně hráblo. Mam samé blbé myšlenky co se týká přítele. Pořád si v hlavě vymýšlím různé scénáře a nevím, jak s tím přestat.
Příspěvek upraven 10.08.24 v 12:52