Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jsem_muz
No, jestli je ti max 20, tak možná. Ale jinak ty výrazy - harant, čokl, ksicht…
Solidní holka na to asi těžko zareaguje.
@Erinne píše: Více
Výrazy „harant, čokl“ mají vyjadřovat můj vztah k těmto „věcem“ a mají odradit ženy s těmito závazky.
Na takový inzerát bych nikdy neodpověděla. Pro mě odpudivý kandidát. A vtipné mi to nepřijde. Působíš hrubě, nafoukaně a je cítit, žes chtěl být možná vtipný, ale moc ti to nejde…nedivím se, žes nezaujal.
@jsem_muz píše: Více
Souhlasim se vsim, co bylo napsano.
Vtipne to neni a provokativni uz vubec ne.
Neodepsala bych ti.
Inzerát ale takhle nepůsobí…asi bych napsala nový…
Obávám se, že ty výrazy odradí všechny ženy. I ty bez těch dětí a domácích zvířat.
No bohužel ženy většinou v budoucnosti nějaký haranty chtějí ![]()
Milé dámy, běžte se podívat na libovolnou seznamku a pročtěte si inzeráty pánů. Je to nuda a šeď.
Byla jsem tam cca 2 roky a vybrala jsem si mnoho inzeratu a nudne ani sede nebyly
No tohle je zase taky opak.. vtipný to není
Ahoj ženy, mám na jedné seznamce tento inzerát:
„Narodil jsem se jako muž, cítím se jako muž. Bydlím v Praze a venkovu se vyhýbám. Jsem pracovitý, protože musím. Jsem vysoký, pokud ty jsi malá. Jsem štíhlý a jestli máš fantazii, tak i svaly na mne objevíš. Nejsem počmáraný, nemám kov na ksichtě, z tunelu v uchu zvracím. Nekouřím škodlivě, natož zdravě. Nemám haranty, čokly a nepronásleduje mne ex. Jsem velký kluk, a tak bydlím sám, vařím sám, peru sám, všechno sám. Z inzerátu Ti musí být jasné, že jsem omezená nabídka. Nebudu tu dlouho…
“
Inzerát má být vtipný a provokativní. Nemám u něho fotku. (mám rád svoje soukromí) Za 2 měsíce jsem dostal 1 odpověď a měl asi 5 návštěv profilu. Inzerát byl asi 8 dní na předních pozicích.
Jaký je Váš názor na můj inzerát?