Je to dobrý seznamovací inzerát?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Silverine247
11.8.24 11:23
@nevim_co_s tim píše: Více

Ne každý, co psa doma nechce, má potřebu je nazývat cokly. O to tu jde především, si myslím.

• Citovat
  • Upravit
42736
11.8.24 11:28

Na inzerát očividně blbýho, arogantního, sebestřednýho a hulvátskýho burana bych nikdy neodpověděla. A tohle má být JAKO vtipný? 8o :roll: tak to ani náhodou :roll: odpuzující, to ano :jazyk:

A muž bez fotky by u mě neměl šanci, já se za svůj vzhled nestydím a to samé chci od svého protějšku, zdravého, VYSOKÉHO, milého muže, se smyslem pro humor a s pochopením pro zájmy ostatních. Prostě tolerantního :pankac: a to ty rozhodně nejsi. A na takový namachrovaný, rádoby (ne) VTIPNÝ blbečky mám vyloženě alergii. A zdaleka nejsem jediná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.8.24 11:33
@pikola píše: Více

Kočku jsme měli, ale ta je taková nenáročná, nemusíš ji venčit. Ta naše lítala furt venku. No a pak ji někdo zajel. Pes si dožaduje furt pozornost. To jí radši budu věnovat manželce a dětem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7296
11.8.24 11:37

Vždyť nemusíš mít a chtít psa, o tom to přece vůbec není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69118
11.8.24 11:46

Jsem na tom v podstatě podobně, mám je ráda, doma nechci. Ale mluvit o nich někdo jako o čoklech, tak si nepokecáme. Mít doma partnera, kterej bude koulet očima, když si budu hladit kamarádčina psa nebo půjdu nárazově sousedce venčit, děkuji, nechci. Mám muže, co není zrovna milovník psů, ale minimálně je u jiných toleruje a bere jako samozřejmost, když mi máma skončí v nemocnici, že se o toho jejího postaráme. Nehroutí se z toho, když si nějakej přijde na návštěvě pro pohlazení. A slovo čokl jsem z jeho úst neslyšela snad ani tehdy, když šlápnul do ho.na. Přesto vím, že bych si doma psa neprosadila ani za zlatý prase, ale dá se to snad říct i normálně a bez vulgarismů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19793
11.8.24 11:51
@jsem_muz píše: Více

Tak to se ti povedlo, odrazuje. :lol: A nejen je. :D Odrazuje i ty bez závazků, jak ses přesvědčil. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1243
11.8.24 11:55
@ugluk píše: Více

Přesně tak :D
Mně třeba chlap, který má rád zvířata a děti přijde jako velký green flag. Nemusí je ani mít ani chtít, ale měl by prokázat nějakou základní empatii a dostatečný rozum na to, aby bral děti a zvířata jako něco „malého a nevinného“, nevím úplně jak to popsat :mrgreen:. Ale když jsou někomu děti a zvířata takhle protivné, nepředpokládám, že to jinak bude milý a pečující člověk. Pryč od takového.
Ale já jsem hodně rodinný typ, třeba to mají méně rodinné typy jinak (ovšem podle odpovědí asi ne..)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
11.8.24 12:26

On nechce děti, psi, vadí tetování, piercing… Práce ho nebaví. Vzhled nekomentuji, to je u fajn chlapa ve finále jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19793
11.8.24 12:30

Řeknu to takhle: Může být, že jsou věci, které nemáš rád. Ale žena ti neodpoví kvůli věcem, které nemáš rád, ale kvůli něčemu pozitivnímu a přitažlivému. Nic takového jsem v tvém inzerátu neobjevil. To, že máš pindíka, asi většině žen stačit nebude.

To je jedna věc.

A druhá věc je, jakým způsobem se vyjadřuješ o věcech, které nemusíš. Ono totiž ani v tom vztahu nepůjde všecko tak jak, si nalajnuješ. Vždycky se tam objeví něco, co ti úplně nesedne, nějaký problém, který je potřeba vykomunikovat. No, a v tom inzerátu jsi předvedl, jaká asi bude úroveň a kultura té komunikace - čokli a haranti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.8.24 12:32

Inzerát parádní, jen zbytečně dlouhý. Stačilo napsat, že jeden pražský homofob buranského typu, hledá k sobě podobně zaměřenou ustřelenou kecku.
O ex bych vůbec nepsala, všem je jasné, že jsi nepolíbený.

• Citovat
  • Upravit
19793
11.8.24 12:34
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
11.8.24 12:46
@jsem_muz píše: Více

Na mě to působí jako otřesný a odpudivý inzerát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
11.8.24 14:52

Jo to děs, a to jsem z města, bez dětí, psů, dá se říct cílovka, ale nikdy bych na nic takového neodpověděla a zablokovala bych, kdyby mi psal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
11.8.24 15:04

Ten izerát je špatný, sama jsem na seznamce měla poměrně arogantní inzerát - ale zároveň fotku (a jelikož jsem v porovnání s ostatníma vypadala dobře a byla mladá, tak i přes jistou aroganci mi psalo několik chlapů denně). Doporučovala bych nepoužívat silné výrazy a přepracovala bych to nějak takto: Ahoj holky (ženy), jsem pracovitý chlapík z Prahy, kterému venkov moc k srdci nepřirostl, o to víc mám rád kulturu, restaurace (doplň si cokoliv, co v Praze děláš). Jsem střední postavy (tipuju, že teda vysoký asi nebudeš, tetování ani tunely fakt zmiňovat nikdo nemusí). Nekouřím, žiji převážně zdravě, bydlím ve vlastním bytě (nájmu), dokážu se o sebe v pohodě postarat, rád vařím. Jsem bez závazků a v budoucnu dítě spíše nechci. Pokud chceš vědět víc, napiš. Jakékoliv zmínky o „narodil jsem se jako muž a cítím se jako muž“ znějí debi_lně, ne vtipně, stejně tak slova jako čokl, harant ve mě vzbuzují zoufalého zapšklého chlapa. A rozhodně přidat fotku, pokud nejsi zrůda, napíše ti mnohonásobně víc ženských, protože na seznamce kdekdo ani profil nečte, dá si filtr věku, bydliště (možná ještě kuřák/nekuřák a výška/váha) a sleduje obličeje, koneckonců na co se zdržovat čtením, člověk se ti musí aspoň trochu líbit. Já taky nemilosrdně ošklivé vyřazovala (bez ohledu na to, zda byli třeba hodní, štědří a nevím co).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
11.8.24 15:07

Souhlas, já bych chlapa se psem nebo zvířetem nechtěla, nemám ráda chlupy v bytě, na oblečení ani takový ten zvířecí puch nebo řešení, kam se zvířetem, když chceme na dovču. To pro mě není žádnej red flag, stejně tak mi nevadí chlap, co nechce děti - respektive vadil by mi ten, co je chce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí