Deprese z práce

Anonymní
5.3.24 14:32

Deprese z práce

Dobrý den, omlouvám se že mám účet jako anonym a že o tomhle vůbec píšu ale potřebovala bych poradit kdo měl třeba taky takové problémy. Pracuji v jedné firmě už přes rok kde je docela hodně nátlak na člověka a hodně negativních a zlých lidi kolem mě. Prvních půl roku bylo vše v pořádku ale po tom půl roce jsem začala slýchat pomluvy vůči mé osobě, ponižování na pracovišti a i nadávky, nadřízená to neřešila a řekla jen že si toho nemám všímat. Začala jsem se cítit špatně, časté bolesti břicha, zvracení, migrény a střevní potíže. Ale před 14 dni mě to tak srazilo na zem že jsem každý den zvracela, bolesti hlavy a šílený křeče v břiše a nespavost a to trvá do teď. Byla jsem i na vyšetření břicha atd ale nic se nenašlo. Jsem furt smutná, špatné myšlenky, chce se mi furt brečet, nechuť jít do práce(když pomyslím nad tím ze mám jít do práce tak mi je na zvracení a hrozná bolest břicha a těžké dýchání), bez energie a furt unavená, nespavost prostě se cítím špatně jak fyzicky tak psychicky. Kdysi jsem se léčila na úzkost ale prášky mi přestali už zabírat. Objednaná k psychiatričce jsem až za 14 dní ale opravdu mi je mizerně a zle. Může s tím něco udělat i praktický lékař? Popřípadě napsat i nějaký léky než půjdu k psychiatrovi? Ještě jsem s tím nikdy u obvodního lékaře nebyla. Děkuji :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10185
5.3.24 14:34

Zmen praci, to bude ta nejlepsi lecba. Nici te to, nezustavej tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2366
5.3.24 14:37

Ano obvodní nebo CDZ
Centrum duševního zdraví kam můžete zajít k psychiatrovi…možná i akutně.
Termín na zavolání mají do pár dnů.
Jestli nutné potřebujete, zkuste si do czd zajít hned.
Na internetu najdete cdz podle svého místa bydliště a ordinační hodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2003
5.3.24 14:39

Stojí taková práce za zo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3712
5.3.24 15:35

Odejdi z práce. To, ze bys sla na neschopenku s tim, že se psychicky z práce trapis ničemu nepomůže. Stejně bys doma na to furt myslela. Najdi si jinou praci a TO HNED. A vymluvy, že nic jinde neni neberu..prace je vsudem hafo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2655
5.3.24 20:48

Nelepší řešení je odejit z téhle práce. Tohle by porazilo i mnohem silnější povahy než jsi ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí