Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Forest_Gump1 Hypnózu ano - několik sezení - nepomohla vůbec. Autogenní trénink jsem absolvovala už jako dítě ve spánkovém centru a na elektrošocích jsem byla 2-krát (jakože v různých letech), poprvé nepomohly vůbec a po 5. aplikaci byly ukončeny a podruhé mi asi zachránily život, ale jak píšeš, tak s tou pamětí to pěkně zatočilo.
Jinak jsem ráda, že ti celkem pomáhají AD a že se vyspíš po Tritticu s Buronilem.
@Lollitka Hm, tak tady končím. Znáš doktora Vančuru ? Ten dělá holotropní dýchání, zkus to třeba. Je mi líto, že to máš takhle,kdybych mohl pomoct tak to udělám. Měj se hezky, a kdyby něco máš tu spřízněnou duši.
@Forest_Gump1 Díky, Foreste, oni si tady přestávají rady vědět skoro všichni. K holotropnímu dýchání nemám moc pozitivní vztah, ale díky. Hezký večer ![]()
@Lollitka píše:♥♥♥
@Forest_Gump1 Díky, Foreste, oni si tady přestávají rady vědět skoro všichni. K holotropnímu dýchání nemám moc pozitivní vztah, ale díky. Hezký večer
No na mě se podepsalo dětství.Azylak.Pak neustále rozchody s ex.Byla mi řečena maniodepresivni psychoza.Chvili jsem jak kdyby mi hrabalo (děsně šťastná) a pak zničehonic to přejde v obrovský smutek,přemýšlení co se stalo.Odhodla sem se jít do Bohnic na krizovku.Vše sem jim řekla.Mimo jiné,moje mamka tam byla skoro 4 roky zavřená.Kvůli tátovi.Právě to dětství…Takze taky žádnej med.Tak jsem zvědavá,jak mi tyto nový léky pomohou ![]()
@Dojcanis píše:
No na mě se podepsalo dětství.Azylak.Pak neustále rozchody s ex.Byla mi řečena maniodepresivni psychoza.Chvili jsem jak kdyby mi hrabalo (děsně šťastná) a pak zničehonic to přejde v obrovský smutek,přemýšlení co se stalo.Odhodla sem se jít do Bohnic na krizovku.Vše sem jim řekla.Mimo jiné,moje mamka tam byla skoro 4 roky zavřená.Kvůli tátovi.Právě to dětství…Takze taky žádnej med.Tak jsem zvědavá,jak mi tyto nový léky pomohou
Já to mám taky. Ze včerejška na dnešek jsem spal 2 hodiny, za týden jsem naspal asi tak 15 hodin, mám spoustu nápadů, překotné myšlenky, jsem rád když tahle fáze přejde, ale pak zase pořád spím, no a asi to dál znáš.
Přírodní antidepresiva - restilen.cz roky používaný přírodní prostředek, funguje.
Prosím berete někdo deprex? mám nové nasazený a musim brat půl palgotalu na bolesti zad? máte někdo podobne zkušenosti?