Nemohl mě něčím nakazit?

Anonymní
6.12.18 18:56

Nemohl mě něčím nakazit?

Jdu možná s divným dotazem… našla jsem si nového přítele, když spolu spíme a on se do mě udělá, mám vždy do pár hodin strašný průjem. Nemohl mě něčím nakazit? :think:   Blbe odpovědi si prosím nechte

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25897
6.12.18 18:58

Tak to můžeš mít alergii na jeho sperma, když je to pokaždé. Zkuste to příště s kondomem a uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.12.18 19:00

@divine woman když jsme spolu spali a on se udělal ven, tak mi nic nebylo. A teď 4× po sobě strašný průjem. Nikdy jsem se s tím nesetkala. Alergie na sperma? Spíš si říkám, jestli není třeba hiv :?

• Citovat
  • Upravit
25897
6.12.18 19:01
@Anonymní píše:
@divine woman když jsme spolu spali a on se udělal ven, tak mi nic nebylo. A teď 4× po sobě strašný průjem. Nikdy jsem se s tím nesetkala. Alergie na sperma? Spíš si říkám, jestli není třeba hiv :?

HIV fakt ne a pokud máš pochyby, zajdi ne kožní a nech si udělat testy. Alergie na sperma není neobvyklá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
6.12.18 19:02
@Anonymní píše:
Jdu možná s divným dotazem… našla jsem si nového přítele, když spolu spíme a on se do mě udělá, mám vždy do pár hodin strašný průjem. Nemohl mě něčím nakazit? :think:   Blbe odpovědi si prosím nechte

Asi má zkažený vajca. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
6.12.18 19:06

Ta alergie je asi nejpravděpodobnější odpovědí na váš problém, ale co mě zaráží je že s novým partnerem spíte bez ochrany (antikoncepce před pohlavními chorobami neochrání) aniž by jste za sebou měli oba zdravotní testy na pohlavně přenosné choroby. Ono to není jenom HIV, ale taková kapavka nebo syfilis musí být taky lahůdka :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
6.12.18 19:07

to jsem ještě neslyšela, spíše dotaz pro doktora, zatím spolu používejte kondom

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.12.18 19:09

@Heivka A vy jste s každým partnerem šla na testy?

• Citovat
  • Upravit
37131
6.12.18 19:11

Tak s novým přítelem nespi bez ochrany, může mít cokoliv nejen HIV :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
6.12.18 19:13

@Kriss Tina @Heivka Třeba byl panic  :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
6.12.18 19:14
@Anonymní píše:
@Heivka A vy jste s každým partnerem šla na testy?

Ja třeba ne, ale používali jsme kondom. Bez nej az s dlouhodobym partnerem a s tím jsme na testech byli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
6.12.18 19:14

@divine woman a to prokáže jak? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
6.12.18 19:16
@Anonymní píše:
Jdu možná s divným dotazem… našla jsem si nového přítele, když spolu spíme a on se do mě udělá, mám vždy do pár hodin strašný průjem. Nemohl mě něčím nakazit? :think:   Blbe odpovědi si prosím nechte

Tak ať se do Tebe nedělá, ne? Jenom tak poznáš, jestli je to opravdu tím. No a pak to řeš. Jinak - i kdyby Tě nakazil, nedovedu si představit, co by se projevovalo takto. Třeba jsou to nervy.

• Citovat
  • Upravit
6650
6.12.18 19:18

Nemusela jsem protože s mým mužem jsme se seznámili v době kdy jsme byli oba bez sexuálních zkušeností a hodně mladí, ale kdyby musela z nějakého důvodu hledat nového partnera tak bych chtěla vědět že jsme oba zdraví. Kamarádku to zachránilo, protože díky testům zjistila že jí nevěrný bývalý nakazil chlamydií a přišla jenom o jeden vejcovod, kdyby šla na testy později mohla skončit neplodná jo a ty testy navrhl její teď už manžel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
6.12.18 19:21

@Kriss Tina těžko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie