Derealizace a boj

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
11.9.24 19:36

Derealizace a boj

Ahoj! Už je tomu tak přes půl roku, co trpím derealizací, bohužel mi momentálně zasahuje do života více a jsem opravdu z toho nešťastná. Chodila jsem na terapie, vyzkoušela dokonce i čínskou medicínu, každopádně i když mi to pomohlo na nějakou chvíli, opět mi přijde, že jsem na tom stejném bodě. Čeká mě psychiatr, protože mě to opravdu omezuje v každodenní aktivitě. Moje otázka zní, jak s tím bojujete? Co vám pomáhá? Ráda si přečtu vaše příběhy a mile ráda je ještě víc pochopím❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
129
12.9.24 10:32

@Anonym1456
Ahojky, derealizace je prostě projev úzkosti. S uzkosti nějak pracujes? Je potreba porozumet tomu, co je uzkost, proc vznika a co se v tele deje, pak je mnohem jednodusi s tim pracovat. Je potreba tuto situaci prijmout, makat na sobe vratit se zpet do zivota a ona casem odejde. Uzkost je zivena z pozrnosti. Symptom, ktery nam nejvice vadi, tak ten s nami nejdele zustane.

Drzim palce a klidne napis
Kája

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
646
16.9.24 09:59

Ja trpěla derealizaci a depersonalizaci když mi bylo cca 15 let. Už je to 20 let takze presne nevim jak dlouho to trvalo, ale me pomohli antidepresiva na uzkosti. Zjistili mi uzkostnou poruchu.Po braní AD to přestalo a od té doby se to už neobjevilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová