Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jsem lékařka na mateřské s dlouholetou zkušeností s estetickou medicínou (dermální výplně, botox atd.), i když to nebyl přímo můj obor. Protože nechci úplně vypadnout z praxe, chodí ke mne kamarádky a známé. Za nákupní cenu mohu nabídnout i dalším zájemkyním, nejde mi o výdělek, spíše o kondici.
Příspěvek upraven 28.01.22 v 19:17
To myslíš vážně? To není seriózní…
Vypadnout z oboru nechceš, tak pracuj v nějakém zařízen pár hodin týdně
@g.sandova Těší mne takový zájem, děkuji za radu. Vzhledem k tomu, že mnoho žen a dívek chodí na výplně k rusky mluvícím kosmetičkám, příp. „lékařkám,“ které mluví rusky, česky neumí ani slovo a fakt nejsou v seznamu členů ČLK, nevidím na tom, že nabídnu zcela profesionální služby v podstatě zdarma, nic neseriozního. Nechci se nikde uvazovat a nemám potřebu se nikomu zpovídat. Diplom z medicíny i kurzů ČLK k dermálním výplním mohu vždy nabídnout k nahlédnutí.
@korektivni_esthetic ne, nejsem odborník ani odbornice, jen ti říkám, že to může působit neseriozne.
Ja ti věřím, že jsi vzdělaná. Já ti jen říkám, jak to působí.
A jak se řeší případná reklamace?
O botoxu uvazuji, ale bojím se případných komplikací
@korektivni_esthetic píše:
@g.sandova Těší mne takový zájem, děkuji za radu. Vzhledem k tomu, že mnoho žen a dívek chodí na výplně k rusky mluvícím kosmetičkám, příp. „lékařkám,“ které mluví rusky, česky neumí ani slovo a fakt nejsou v seznamu členů ČLK,
Zájem? ![]()
Pokud hodláš provádět zákroky v kuchyni, jsi úplně stejná. ![]()
@g.sandova ano, dříve bych to brala také jako neseriózní. Pak jsem zcela v šoku zjistila na FB, kam mnoho žen chodí. Vrhly se tam na mne, když jsem je upozornila, že fakt není dobré si nechat píchat do obličeje výplně z AliExpresu někým, kdo neumí česky, ale vydává se za MUDr. Fakt mne šokovalo, co lidé nadělají kvůli očkování, ale pak si do obličeje nechají kdekým napíchat kdeco. K botoxu mohu otázky zcela nezávazně zodpovědět zde nebo do SZ dle toho, co vím, mohu poradit. Zrovna u botoxu je fakt dobré, když zná ten, kdo to aplikuje, anatomii obličeje.
@Bábrdl Děkuji internetovým odbornicím za poučení, opravdu si toho vážím.
@Bábrdl Děkuji internetovým odbornicím za poučení, opravdu si toho vážím.
Říká někdo, kdo chce provozovat medicínu u kuchyňské linky…
@Bábrdl říká někdo, kdo žije už 10 let na internetových diskuzích a má pocit, že mu patří. Děkuji za komentář a vzájemnou diskuzi tím od kuchyňské linky končím. Hezký večer.
@Bábrdl říká někdo, kdo žije už 10 let na internetových diskuzích a má pocit, že mu patří. Děkuji za komentář a vzájemnou diskuzi tím od kuchyňské linky končím. Hezký večer.
Ale nikomu nepíchám výplně u sporáku.
Asi by sis to do životopisu nenapsala, viď… ![]()
Fuj, to snad ne. Zubarka je na mateřské, prdim na její zastup, zajedu k ní domů. Až dá malou spát, vyvrtá a zaplombuje mi to v garáži. ![]()
Díky všem za SZ, omlouvám se, ale už nemám čas ani chuť tu reagovat, takže za zájem díky a dotazy rovnou do SZ. Samozřejmě mohu i zcela nezávazně zodpovědět dotazy všech, které o něčem z uvedeného uvažují, ale chtějí jít jinam, nemám problém. Hezký večer.