Dermoidní cysta a přirostlé vaječníky

10073
29.3.17 12:14

Dermoidna cysta a prirastene vajecniky

Ahoj zienky, prosim o skusenosti :) V piatok som mala diagnosticku laparoskopiu plus hysteroskopiu. Po zakroku mi bolo povedane, ze som mala prirasteny pravy vajecnik k hrubemu crevu, lavy vajecnik k dutine brusnej (zrasty odstranene, funkcia vajecnikov zachovana).. Naviac mi z laveho odsali dermoidnu cystu.. Otazka znie - aj pri pravidelnom styku, ukazkovej ale bolestivej MS, pravidelnej ovu som uz niekolko rokov neotehotnela (kedtak len mimomaternicovo alebo biochemicky)..Myslite, ze je mozne aby zrasty vajecnikov sposobili neplodnost? Alebo cysta? Len chcem este povedat, ze nemam vajcovod na lavej strane..

Zacinam riesit kupele, tak dufam, ze to pomoze :)

Dakujem a prajem pekny den :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
891
29.3.17 13:15

Ahoj taky nemam levy vejcovod, po cisarskem rezu jsem mela vejcovod ve srustech a proto mi ho odstranily. nemohla jsem otehotnet skoro ctyri roky a myslim si, ze za to mohli ty srusty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
29.3.17 13:20

Ted se mi to povedlo po tech ctyrech letech, ale furt mam nejake problemy jsem v devatym tydnu tak buh vi jak to dopadne. v prosinci jsem mela hrozne dlouho menstruaci, desatej den spineni jsem sla k doktorce dala mi leky norethisteron nejaky hormon na zastaveni ty menstruace. a tento hormon mi asi pomohl, ze jsem vubec otehotnela.dva mesice po jeho brani byl pozitivni test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
29.3.17 13:34

@sabinka098 Ja ho mam prave prec kvoli mimomaternicovemu.. zrasstene som mala vajecniky..skusim sa este popytat..ale dakujem za info..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí