Děsivé noci

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
135
28.2.12 13:11

děsivé noci

Ahoj všem,moc prosím o radu.Mám 8,5 měsíce holčičku,která krásně jí,je úplně zdravá,ale nespí.Jde spát ve 20.00,ve 21.00 začne křičet.Zvednu ji,ona okamžitě usne,musím ji položit až tak za půl hodiny,jinak začne vřískat.Takhle to jde zhruba po hodině a půl stále dokola.Trvá to už 3 týdny a já jsem z toho pomalu na blázinec.Nevíte někdo čím by to mohlo být nebo co s tím?Zuby ještě nemá,ale tohle mi přijde brutální,jestli je to kvůli tomu.Díky moc za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ema N.
28.2.12 13:32

Podle me to budou zuby… zkus ji natrit dasnicky Calgelem… ;) Nam to fakt pomahalo.. :)

• Citovat
  • Upravit
678
28.2.12 13:34

A zkusila sis jí dat k sobě do postele? Máme teď doma něco podobného, dceři je 7,5 měsíce a odmítá spát ve své postýlce, ve které spala celou dobu. Po týdnu kdy jsem k ní vstávala co dvě hodiny jsem si jí vzala k sobě do postele a je docela klid. Vím, že to nejlepší řešení, ale za klid v noci dám teď už cokoliv…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
28.2.12 13:35

taky to svádím na zoubky, ale nevím. Kdyby to byly zuby, pláče i u mě, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
28.2.12 13:37
Ema N. píše:
Podle me to budou zuby… zkus ji natrit dasnicky Calgelem… ;) Nam to fakt pomahalo.. :)

A jak často se můžou dásničky potírat? Můžu třeba každý den večer?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
28.2.12 13:38

no právě,a když je u mě,tak nepláče.A dělá to jen v noci,přes den vyžaduje moji neustálou pozornost,ale to je asi normální.Mám i rosvícenou malimkou lampičku,aby v noci viděla,že tam jsem,a nic nepomáhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
28.2.12 13:41

koblížku, tak zkusíme potírat dásničky jak radí Ema? Může to být taky separační úzkost, malá chce být pořád u Tebe, má strach, že odejdeš..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
28.2.12 13:42

rozhodně zkusíme,separační úzkost má,protože jen co třeba poodejdu pryč,tak začne vřískat a když si vezme třeba moje máma a já jdu na záchod,tak jí tečou slzy jak hrachy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
28.2.12 13:44

bobek :,( prostě chce být u Tebe. Zkus si ji vzít jednou na noc k sobě do postele a uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
28.2.12 13:45

Syn tohle dělává při zubech, při nemoci, po očkování.

Do postele bych moc nebrala, rychle si zvykne. Já to udělala 3 noci po sobě, když měl vysoký teploty a vrátit ho k sobě bylo s pěkným řevem :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
28.2.12 13:47
Veruš1 píše:
Syn tohle dělává při zubech, při nemoci, po očkování.Do postele bych moc nebrala, rychle si zvykne. Já to udělala 3 noci po sobě, když měl vysoký teploty a vrátit ho k sobě bylo s pěkným řevem :roll:

já vím, psala jsem, že to není nejlepší řešení. Jen když už je to příliš…aspoň jednu noc si odpočinout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
28.2.12 13:52
renule2 píše:
Veruš1 píše:
Syn tohle dělává při zubech, při nemoci, po očkování.Do postele bych moc nebrala, rychle si zvykne. Já to udělala 3 noci po sobě, když měl vysoký teploty a vrátit ho k sobě bylo s pěkným řevem :roll:
já vím, psala jsem, že to není nejlepší řešení. Jen když už je to příliš…aspoň jednu noc si odpočinout.

Jojo, však já vždycky říkala, že se mnou dítě spát nebude :lol: Ale odnaučí se to zase, to jo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
28.2.12 13:53

ja mela houkacku od ctyr do sesti mesicu.brala jsem do postele a bylo to lepsi.zub vyrasil v 7,5,takze buhvi cim to bylo.kazdopadne byl navrat do postylky pak uplne v poho.zalezi asi kus od kusu:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
28.2.12 14:22

Nám se asi týden stávalo něco podobného, malej spinkal a z ničeho nic začal spíš ze spaní břečet, vzala jsem si ho do náruče, šeptala jsem, aby mě slyšel, uklidnil se a po minutě jsem ho položila zpátky do postýlky a spinkal dál, vlastně ani neotevřel očíčka. Takhle zabrečel od osmi do dvanácti dvakrát třikrát a pak spal až do rána, netuším co to bylo a zuby nový nevyrostly, za tři dny nám je devět měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17221
28.2.12 14:33
koblizek0434 píše:
Ahoj všem,moc prosím o radu.Mám 8,5 měsíce holčičku,která krásně jí,je úplně zdravá,ale nespí.Jde spát ve 20.00,ve 21.00 začne křičet.Zvednu ji,ona okamžitě usne,musím ji položit až tak za půl hodiny,jinak začne vřískat.Takhle to jde zhruba po hodině a půl stále dokola.Trvá to už 3 týdny a já jsem z toho pomalu na blázinec.Nevíte někdo čím by to mohlo být nebo co s tím?Zuby ještě nemá,ale tohle mi přijde brutální,jestli je to kvůli tomu.Díky moc za odpovědi

Nebyla před 3 týdny očkovaná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401