Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Jedno bylo manzela ne moje asi jsem to. Spatne psala..omlouvam se ale nepisi ze sveho, musim koncit ale ozvu se ![]()
Super
pokud chces a jezdis do Kolína můžeme se sejit, rada tu konecne nekoho poznam, me dcerce jsou 4roky, pak mam kluky 6 a3leteho nejmensi bude mit rok. ![]()
A které?
Je strašně těžké uvěřit, že jsi v nouzi. Lidé mají pomáhat a sem tam udělat dobrý skutek. Nemám s tím problém. Bohužel internet je plný podvodníků. Můžeš nám nějak dokázat, že opravdu potřebuješ pomoc.
Holky je to nejaky divny:-( v jine diskuzi ohkedne seznameni z kolina si pise s maminkou a pak se najednou prejmenuje zmeni nick a pod tim starym nickem ma jenom 3 deti a jinak stare. Pani asi trosku keca:-(
@justy82 tak už jsem se chtěla tasit s pomocí, klidně i finanční. Velice ráda pomuzu, ale chtělo by to fakt vědět, že si z nás paní nedělá dobrý den… ![]()
Tak já mě paní poslala adresu, ale nějak se jí nechce psát, jak starý a jakýho jsou děti pohlaví ![]()
Napsala někomu něco víc?
@Netopirek píše:
Tak já mě paní poslala adresu, ale nějak se jí nechce psát, jak starý a jakýho jsou děti pohlavíNapsala někomu něco víc?
Mam 3kluky 6,3roku a 12mesicu holcicka 9let - Mně napsala toto
@SKgirl tak to nevím. Já jí stejně můžu poslat, tak pro tu holčičku, klučičí hračky nevedeme. Budeš jí něco posílat?
@SKgirl píše:
Mam 3kluky 6,3roku a 12mesicu holcicka 9let - Mně napsala toto
@Markysimson píše:
Superpokud chces a jezdis do Kolína můžeme se sejit, rada tu konecne nekoho poznam, me dcerce jsou 4roky, pak mam kluky 6 a3leteho nejmensi bude mit rok.
No hracky pro holku 4 nebo 9 let je rozdil. A jinde pise, cca ctrnact dni zpet, ze cekaji pate.. ![]()
@Netopirek Mam tu nejaka auticka, plysaky a par hracek pro prcka. To klidne muzu darovat. Obcas davame vytridene veci na charitu, tak proc ne ![]()
Sama mám 4 děti, tak jsem chtěla udělat radost a paní něco poslat… tak jsem se na ni koukla do profilu a projela jsem si komentáře… asi jsem to neměla dělat, akorát z toho mám pocit, že si z nás paní dělá dobrý den…
@SKgirl my zase s dcerou rádi vyrábíme, ale ona si s tím už pak nehraje. Takže tu máme spoustu podomácku vyrobených panenek… Tak jí dvě asi pošlu, když má jen jednu holčičku, pro kluky to nebude.
My jsme jednou chtěli dát hračky do dětškýho domova a poslali nás někam, že to musí být roztříděný a že chtějí jen to a to… Tak jsme se na ně vykašlali.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat