Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj je mi to trapne, ale chtela bych se optat zda by nekdo mohl poslat nejake hracky i pouzite at mam k vanocum, mam 4deti manzel nas opustil se svou nadrizenou
a nechal me i deti bez prostredku, mam jen materskou a alimety se vyrizuji,,bohuzel rodice nezajimam ze pry si za to muzu sama mit tolik deti
uz jsem prodala i mobil abych mela malickemu na sunar
takze tu moc nejsem, prosim rypave komemtare nepiste je mi takhle ze vseho zle dekuji za ptecteni, ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Markysimson jesli ti nevadí podomácku vyrobené panenky a panáčci, tak bych tu nějaká měla. Jen mi pošly adresu ![]()
Ahoj, taky mi mužeš do zpráv napsat adresu. Věk, pohlaví, případně zájmy dětí. Něco bych pro Tvé děti sehnala.
Budeme se stěhovat, takže mě čeká třídění a vyřazování. Napiš sem věk dětí, pohlaví, velikost oblečení, co mají rády.
@Markysimson jeziskote to máte mateřskou a 4 děti? Nic víc vám nikdo nepomáhá? Jak máte staré děti?
@Teeeri píše:
@Markysimson jeziskote to máte mateřskou a 4 děti? Nic víc vám nikdo nepomáhá? Jak máte staré děti?
@Markysimson co je to za idiota, to je mi vážně líto. Že té nechal s tolika dětmi samotnou.
@pikola píše:
Před měsícem jsi ještě čekala páté, ne?
Předtím už psala, že jich má pět. ![]()
@Markysimson píše:
Ahoj holky poradite jak rychle pribrat.? Lecim se antidepresivama mam 5deti a ma vaha je jen 46kg, hlavne muj hrudnik je jak 13lety holky…
tak kolik máš těch dětí???
@pikola píše:
Před měsícem jsi ještě čekala páté, ne?
v jiné diskuzi to páté mělo už rok…
![]()
Edit: beru zpět, to bylo čtvrté, psala, že nejmenší, tak jsem automaticky brala, že páté… pak jsem si je spočítala v tom komentáři…
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat