Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Regina Hero jestli dává tak rozdílný info, tak na to kašlu. Třeba se objeví ještě někdo jiný komu by se hodili
@Markysimson Máš bordel v počtu dětí i v jejich věku. Někde píšeš, že máš 5 dětí, někde 5. čekáš, tady píšeš o 4, holčička je pokaždé jinak stará. Takže bych klidně pomohla mamince v nouzi, ale ty to evidentně nebudeš…
@ondaaaa Tak buď neví, kolik dětí a jak staré má, nebo si z nás asi vážně dělá srandu
Jen asi nechápu, k čemu je jí taková sranda dobrá…to mi rozum nebere ![]()
@PetraJ Ne… Ráda to pošlu někomu, kdo to potřebuje a využije, ale jen tak pro dobrou zábavu jiných mi to přijde zbytečné.
@SKgirl píše:
Jen asi nechápu, k čemu je jí taková sranda dobrá…to mi rozum nebere
K čemu? Třeba vylákat z lidí věci, obratem je prodat a udělat si hezký vánoce. Nebyla by první ani poslední, co to takhle zkouší.
@SKgirl píše:
@ondaaaa Tak buď neví, kolik dětí a jak staré má, nebo si z nás asi vážně dělá sranduJen asi nechápu, k čemu je jí taková sranda dobrá…to mi rozum nebere
holka já už tady taky nalítla a je mi z toho divně do ted.. bohužel se to stává a ted jsem opatrná ráda dám, ale ověřené mamince, kterou třeba odsud znám už dlouho
Ach jo, je smutne, ze nekdo hraje ASI na city. Pak tem kteri jsou zkutecne v nouzi, nikdo neveri. ![]()
@jednažena píše:
Ach jo, je smutne, ze nekdo hraje ASI na city. Pak tem kteri jsou zkutecne v nouzi, nikdo neveri.
Dobrý den,
zamykám kontroverzní téma a později bude smazáno. Nicky na eMimino.cz jsou zcela anonymní a nemůžeme tedy ručit za jejich identitu.
Díky za pochopení,
admin Josefina
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat