Děti a homeopatická léčba

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
143
1.11.05 18:16

Děti a homeopatická léčba

Možná že takové diskuse už zde někde jsou, ale chci se přesto zeptat: Máte nědo zkušenosti s homeopatickou léčbou u dětí? My na základě velmi dobré zkušenosti známých se stejným problém a stejně starým dítětem jsme se rozhodli navštívit homeopata s problémem vleklých zánětů očí poté co mi paní doktorka na očním řekla že kanálky jsou průchodné ale proč se hnis stále tvoří sama neví :( Nemáme s manželem sami s homeopatickou léčbou žádné zkušenosti, nevíme ani přesně v čem spočívá - v ředění klasických léků? Všem děkuji za odpověď. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
948
1.11.05 20:01

Já sama mám s homeopatií dobrou zkušenost, nebudu tu kvákat o její prospěšnosti, má dost odpůrců, ale pokud chceš více informací jen si zadej do vyhledávače termín - homeopatie- a pak se na nějaké stránky mrkni, vše tam bývá hezky vysvětleno.
A co se týče její úspěšnosti - víš, snaží se řešit problém komplexně, určitým způsobem „motivuje“ tělo poradit si s problémem, jsou to výtažky rostlinné, nerostné atd., v každém případě neublíží. On ti ten princip jistě vysvětlí sám ten homeopat, kterého si vyberete. Je velmi důležitá co nejužší spolupráce mezi ním a vámi.

Tak dobré pořízení
sanynka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
3.11.05 08:10

My taky máme s hoemeopatií dobré zkušenosti. Brala jsem je před porodem, po porodu, na kojení, při nadměrném hromadění mlíka, prďolka při rýmě, při zoubkách … A super. Nevím jestli jsou opravdu tak dobré, nebo je jen placebo efekt, ale každopádně nám pomáhají.
 Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
3.11.05 08:19

Ahoj,
také mám s homeopatiky výborné zkušenosti. Starší syn od malička trpěl alergií na lesní plody a trávy. Když snědl pár lesních jahůdek, hned vypadal, jako když má něštovice. Naše dětská Dr. je i homeopatička, takže nám nabídla, ať to zkusíme. Zkusili jsme, také jsem začala kupovat pro Vojtíška kozí mléko a dnes (je mu 12 ) je prakticky bez problémů.

Věrka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3420
3.11.05 08:36

Ahoj,
taky jsem rozhodně PRO homeopatii-naštěstí máme dr.která je podle mého gusta.Nejdříve vyzkoušíme homeo a když nezabere tak pak teprve léčiva(pokud samo nejde o něco co se musí ppodchytit hned)Takže na rýmu,kašlík,zoubky,před očkováním…homeo sprej do nosu..a dokonce i když mi bylo zle a měla jsem teplotu,tak poradila homeo a do hodiny bylo po teplotě.
A to jsem docela skeptik…ale říkám si : 8) za zkoušku nic nedám

Gabka a mládě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí