Děti a oslava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16049
12.1.25 16:35
@Magdani píše: Více

A 20ti letej člověk je dítě? :mrgreen: Trochu zvláštní důvod … Nějak se mi tomu nechce věřit. Tam bude ještě něco jiného …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka 999
12.1.25 16:36

Takže vlastně rodinná oslava ale bez dospelych děti, které s vámi žijí. Divne

• Citovat
  • Upravit
Cizinka 999
12.1.25 16:37

@Šmoulice to sno alr hodně mimo

• Citovat
  • Upravit
2878
12.1.25 16:38

Manželova bývalá přítelkyně má dceru, kterou on bere jako vlastní. Chtěl ji na naší svatbě a vůbec by mě nenapadlo, že bychom ji nepozvali, a to protože vím, že by to manzelovi bylo líto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2878
12.1.25 16:38
@Šmoulice píše: Více

Taky myslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5992
12.1.25 16:41

Zapomněla jsi napsat že neshody byly už dříve, jak popisuješ v v minulých diskuzí, tak je vidět že se moc vztahy mezi tvým manželem a dcerou nevylepšili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
12.1.25 16:48

Asi nechce zvát „děti“ nejbližších členů rodiny kvůli penězům (můj předpoklad je, že to bude někde v restauraci), a když už má takové pravidlo, tak to vztahuje i na tvé děti, a argument je, aby to bylo fér.

Ale fér to není a pravdu máš ty, zakladatelko.

Pravidlo nezvát děti nejbližších členů rodiny se na tvé děti nevztahuje, protože vy tvoříte nukleární rodinu, základní jednotku ( I když to nejsou jeho biolog. děti, sňatkem se jeho stali). Kdyby jste nebyli manželé, bylo by to jiné. Ale na oslavě člena " nukleární" rodiny by měli být všichni její členové. A ostatní dle pravidel, které se stanoví.

Kdyby to bylo tak, že by ste měli oslavu jenom u vás doma a ony by nepřišly ( z nezmyselnýho důvodu), bylo by to neslušné a nepřátelské.

Tož můj názor. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14379
12.1.25 16:57

@jasperka2 ne,svatbou se její téměř dospělé děti jeho dětmi nestaly. Otce mají pořád svého. Pokud jsou v rodině neshody, naprosto to chápu. Moje dospělé neteře, se kterými jsem vyrůstala, jsou mi daleko třeba daleko blíž, než děti mého manžela, které znám pár let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka 999
12.1.25 16:58
@mamule42 píše: Více

Taky jsem se na to teď mrkla a v tom minulém dotazů bylo 15 stránek odpovědi a zakladatelka odepsala jen 3 krát.,

• Citovat
  • Upravit
11344
12.1.25 17:01

Tak chce tam sve sourozence, rodice, ale o generaci níž uz nechce. Asi takova komorni oslava starsich.

Chteji vubec tve deti jit, bavily by se tam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7750
12.1.25 17:02
@Svistice píše: Více

píše oslavu svých narozenin.. takže narozky toho muže, nee?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7750
12.1.25 17:04
@Dn0712 píše: Více

v tomto případě by mi bylo divné i kdyby to byli malé děti.. ještě když s ním žijou v jedné domácnosti, jinak kdyby třeba to byli děti žijíci u otce, tak dejme tomu. Ale jednou už s nimi žijou tak by to tak měl brát. Pro mě by to bylo velké zklámání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
12.1.25 17:19

V tom případě bych na oslavu asi nešla… ať si slaví sám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25577
12.1.25 17:19

Velmi by mne to mrzelo
ale můj chlap by to neudělal
my jsme spolu šli do toho, že máme svou minulost, své děti, své ex a respektujeme to a snažíme se to držet co nejvíce pokupě…
záleží, co na to ty děcka.. zeptala bych se jich jak to vnímají…
pokud je jim to opravdu fuk, tak OK
pokud je to mrzí, nešla bych ani já
když to chce mít jen podle sebe - tak v pořádku.. moje děti ke mně patří a pokud on to tak nebere, tak bych taky hodila zpátečku a zařídila bych se podle toho
a JO, fakt by mně to strašně mrzelo…
tu jsou názory, že je to jeho věc - jistě, je to jeho věc, on to zřejmě i platí, ale moje věc pak je, zda za takových podmínek já jeho pozvání přijmu.

On se svými dětmi zřejmě nevychází - tak je nezve - tak to vzal generálně na všechny, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80471
12.1.25 17:49
@Lucy75 píše: Více

on nevychází se zakladatelky dospělými dětmi, má tu už diskusi, ale kdo za to může, to tu asi nerozklíčujeme - dcera zakladatelky je drzý puberťák, který plýtvá elektřinou, nebo pán je chronický vysírač, který kritizuje její dceru, kudy chodí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí