Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Přeji hezký den. Mám neshodu s manželem. Bude pořádat oslavu svých padesátin. Chce pozvat své rodiče, mé rodiče, své bratry s manželkami a mého bratra s manželkou. Nechce na svoji oslavu pozvat moje dvacetileté děti. Žijeme s manželem čtyři roky s mými dětmi ve společné domácnosti. Mě je to líto, ze je nechce pozvat. Myslím si, ze dětem to také bude líto. Prosím, jaký názor máte vy? Děkuju.
Že oslavenec jsi ty, takže ty si urcujes, koho chceš na své oslavě.
A nepozbat děti je teda ujeté. ![]()
@Magdani jeho oslava, jeho rozhodnutí: ve dvaceti letech bych se asi neklepala na oslavu narozenin svého otčíma. Možná si to samé myslí on. Navíc předpokládám, že oslava bude mimo domov, pak třeba chápu, že by ke všemu rostly výdaje za mladé, kteří se stejně nebudou bavit.
@Svistice píše: Více
Oslavenec je manžel.
Ale nechtít na oslavě 20 leté dospělé lidí, ještě když s nimi žije v jedné domácnosti..
Pro mě by to byla konečná
@smajlik345 píše: Více
Koukám, že jsem špatně cetla. Ale i tak mi to přijde divné, když spolu navíc s dětmi bydlí.
Leda že by tam byla nějaká echt averze mezi chlapem a dětmi (chápu, že nejsou jeho)
Bylo by to velké zklamání, jaký má přístup. Že je nepovažuje za součást svého života. On si tě bral a věděl, že je máš. Je to dost nezdvořilé, že nepozve děti své manželky. Dospělé.
Ještě by se dalo pochopit, že nechce zvát malé děti, které by se nudily. Ale ve 20ti jsou už dospělí. A navíc když s vámi žijí v domácnosti.
Mě to přijde divné, vašeho bratra pozve, ale někoho kdo s vámi žije nepozve
@Magdani píše: Více
Jeho oslava = jeho pravidla … Jednoduché. ![]()
Být vašimi dětmi, tak mi přijde, že mě nebere jako součást rodiny
@Magdani Ve dvaceti už to nejsou snad děti, ne? Tohle by mi vadilo a asi bych nešla ani já.
@Magdani píše: Více
Tak tvé bych dávno za děti nepovažovala. To je trošku úlet. Mají dvacet. Si doma promluvte. Tady stejně nic nevyřešíš.
@Šmoulice píše: Více
Samozřejmě, o tom zadna. Jen mě to přijde nezdvorile a vůči partnerce nejcitlivé