Děti a rachejtle

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1776
1.1.17 00:44

Tak jsme to přežili, ač jsem teda psala že bydlíme na polosamotě, tak to tady bouchalo fest-jak se u nás řiká :lol: ale prcka to naštěstí nevzbudilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2522
1.1.17 10:15

Jak jste to nakonec zvládly ženy? U nás bylo vše jinak - kolem 9 jsem si šla za malým lehnout, ať tam nemusím lítat co chvila, spali jsme v naší posteli a asi 20 minut před půlnocí se překulil a spadl z chlapovy strany postele (on si hrál v obýváku na PC) :zed: :zed: Naštěstí asi nic vážného, chvilku plakal, já si nadávala, pak sme si s mužem připili vaječným koňakem, z okna sme malému ukázali ohňostroj a šli sme spát :nevim: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1085
1.1.17 10:38

U nas to dvouletacka prospala, ta mladsi se budila snad co pul hodiny. Tak od tri byl konecne klid a zabrala. Ted se chudera dospava v kocaru. Jeste ze dalsi Silvestr je az za rok :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
1.1.17 10:46

Ja si šla lehnout s ni, trvalo to, ale usnula, každou chvíli s sebou cukala, ale pritulena u ná to zvládla
Taťka utěšoval psy a hlídal jestli se vzbudí starší…
Děcka jsou dneska v pohodě, ale my s manželem jsme jak zombie :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
1.1.17 10:54

Nakonec byl půlnoční ohňostroj nejhezčí v mém životě :srdce:
Před půlnocí se vzbudil mladší, že se bojí. Spolu jsme vzbudili staršího, vzali jsme si deku, sedli si do mezipatra, tulili se a koukali na ohňostroj. Dokonce se kluci ani nestrkali, oběma se to moc líbilo. Pak si bez protestů nechali uložit a hned spali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2522
1.1.17 11:01

@Tamtama Tak to je krásný :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
508
1.1.17 12:44

@cucik14 U nás dobrý, dvouleták už potřetí silvestr prospinkal krásně až nečekaně do půl 8 :mrgreen: Vzbudil se neznámo proč asi kolem 10., ale stačilo jen dojít za ním, říct, ať spinká, že ho přikreju a že s tatkou jsme vedle v obejváku a spinkal zas jak miminko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
1.1.17 13:03

Tak u nás silvestr proběhl tak, že dvouletého syna to vůbec nevzbudilo a jeho stejně stará sestřička se před půlnocí vzbudila, tak s námi chvíli koukala na ohňostroje a pak šla spat, ale chvíli jí to trvalo, než usnula… Taky nás výjimečně nechali vyspat do půl osmé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
1.1.17 13:17

Ja som sa toho včera desila, ale malý ani nezaplakal. Spal veľmi dobre a to tu dávali riadne šupy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2522
1.1.17 13:54

@misalin @Lucias12 Holky my dnes taky spali do půl 8 :D Ale já to přičítám tomu, že malý spí běžně do půl 7 a dnes v noci sme s ním byli tu hodinku vzhůru, tak si to dospával… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
1.1.17 14:06

Tak já jsem si s malou šla lehnout něco po půl desáté, malá hned usla, šla jsem za přítelem mu předem popřát, dala pusu, pak šla za starší, té jsem také popřála, dala pusinku a pak si šla lehnout k mladší. Pak nás s malou probudila půlnoční, tak jsem ji uspávala prsem, tulili jsme se spolu a spali dál, pak si jen pamatuji, že jsem si řekla, že už to přestalo, byla jsem ráda.
Ráno přítel se starší mi řekli, že byli pouštět petardy za barákem, že stejně byla venku mlha a moc to nešlo vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
1.1.17 14:07

Jo a spali jsme do půl 9, starší ještě dýl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
1.1.17 16:13

Tak náš tříleťák se o půlnoci nevzbudil a že to tady bouchalo.Zato ráno strašil od půl 7 :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí