Postýlka pro roční dítě

2034
31.12.16 13:21

Postýlka pro roční dítě

Milé maminky,

v lednu bude našemu prckovi rok a jeho stávající postýlka už je pro něj nevyhovující. Začíná se stavět a postýlka má slabší rošt a celkově je taková vachrlatější - dostali jsme ji po synovci. Takže přemýšlíme jakou další postýlku pořídit. Moje mamka prý někde viděla už klasickou dětskou postýlku, ale s vysokou zábranou, jakou mají ty pro miminka. Já takovou ale nikde nemůžu najít, jen s těmi nižšími, ale přes to nám to dítě přepadne nebo vypadne úplně. Máte prosím s tím zkušenost? Malou postýlku už se mi moc kupovat nechce, když to bude už jen na chvíli.

Moc děkuju za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2098
31.12.16 13:44

Ja mam rocni dite a neumim si predstavit, ze by spal v postylce jako je na obrazku. Syn jeste potrebeje spryncle.
I kdyz vyfocena postylka je hezka, ale my s ni jeste pockame.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
31.12.16 13:44

Asi záleží na dítěti, já bych do téhle nedala v roce ani jednoho, protože se tak mrcasili, že by padali na zem. Mladšímu je 2,5 a ještě pořád v postýlce je a asi bude ještě do léta, kdy mu budou 3. Měří 99 cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2034
31.12.16 13:54

@Tamtama já právě ty nízké sprycle taky nechci, jen že jsem nenašla nic jiného než na tom obrázku :roll: a tvůj syn 2,5 je ještě v té malé postýlce? Není obouchany? Mi přijde, že už je na toho našeho malá a to má 85 cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
31.12.16 13:56

My meli treba spruslovou, ale rozmer 140×70cm a byla predelatelna-sprusle se odstranily a byla z toho postel klasickeho vzezreni, hezky nizko u zeme. Tvoje vybrana vypada pekne, ale muze to byt jeste brzo, dite bude vylezat a ty se picnes, nesla bych do toho. Poradne tu starou utahni a bude, aby nevydrzela stojici parkilovy dite, to by musela byt v jinem stavu, nez jen po synovci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
31.12.16 14:00

@Ppawlusha obouchaný není, má tam ještě kousek rezervu :lol: a vejde se tam s ním asi 10 plyšáků, které ke spaní nutně potřebuje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2034
31.12.16 14:00
@pedigka píše:
Ja mam rocni dite a neumim si predstavit, ze by spal v postylce jako je na obrazku. Syn jeste potrebeje spryncle.
I kdyz vyfocena postylka je hezka, ale my s ni jeste pockame.

Naprostý souhlas :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
31.12.16 14:02

@zuzouš to jo, naše postýlka je ikeácká po dvou dětech, starší ji tak zřídil, že na jedné straně už nejsou žádné šprušle a utahuju ji jednou týdně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2034
31.12.16 14:06

@zuzouš koukám, že jsem to napsala tak, že to vypadá, ze bych chtěla tu postýlku na obrázku, přitom to mělo být tak, že jinou než tuhle nemůžu najít :lol: tu starou utáhnout už právě moc nejde, neměly jsme k tomu originální šrouby, takze je tchán dělal a nedrží to úplně. Navíc postýlka není úplně kvalitní, je taková forova. Což u mimina nevadilo, ale teď už se bojím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37134
31.12.16 14:11

Mi mame klasickou postylku od narozeni, ted mu budou 2 roky a vejde se tam uplne v pohode (postylka ma 120cm na delku) pocitam ze este aspon pul roku- rok mu vydrzi. Ted sme akorat odmontovali jednu stranu aby moh slejzat sam. Rocni dite si nedovedu predstavit v postylce co je na obrazku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
31.12.16 14:15

My dali přesně tu co je na obrázku v 18 mesich, malá se v postylce pořád mlatila a v noci hodně knourala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
31.12.16 14:17

Akorát zabranu udělal manžel sám, delší a vyšší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2098
31.12.16 14:26
@Ppawlusha píše:
@zuzouš koukám, že jsem to napsala tak, že to vypadá, ze bych chtěla tu postýlku na obrázku, přitom to mělo být tak, že jinou než tuhle nemůžu najít :lol: tu starou utáhnout už právě moc nejde, neměly jsme k tomu originální šrouby, takze je tchán dělal a nedrží to úplně. Navíc postýlka není úplně kvalitní, je taková forova. Což u mimina nevadilo, ale teď už se bojím

Ja jinou postylku nemuzu hodnotit, protoze nevim, jakou myslis. Znam jen tu klasickou pro miminka nebo tu, co je na obrazku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
31.12.16 14:33

@Ppawlusha Co koupit bazarovou Scarlet s vyndavacíma šprušlema? Investice okolo tisícovky a pak ještě prodáš, případně použiješ na druhé. Kluk v podobné spal skoro do tří let (je teda drobný), unesla i mně + kluka plus mimino.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
31.12.16 14:39

Klidně bych už vzala tu, co je na obrázku, obě moje děti šly do podobné kolem roku a půl a zvládly by to klidně už dřív. Nechápu, jak může někdo nechat třeba dvouleté dítě v malé postýlce se špruclema, vždyť se při přelézání v takové výšce může zranit, z takovéto bez problémů bezpečně vyleze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí