Postýlka pro roční dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2271
31.12.16 14:39

Klidně bych už vzala tu, co je na obrázku, obě moje děti šly do podobné kolem roku a půl a zvládly by to klidně už dřív. Nechápu, jak může někdo nechat třeba dvouleté dítě v malé postýlce se špruclema, vždyť se při přelézání v takové výšce může zranit, z takovéto bez problémů bezpečně vyleze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kamikadze
31.12.16 14:47

Presne tak, dokud se mi tam vejde, bude v postylce se spriclema. Jen ji nesmi napadnout je pak prelezat a pritom spadnout :-DD Postylka na orbazku je pekna a nejakou takovu hodlam poridit, az z te prvni vyroste.

• Citovat
  • Upravit
Kamikadze
31.12.16 14:48
@Adelka951 píše:
Klidně bych už vzala tu, co je na obrázku, obě moje děti šly do podobné kolem roku a půl a zvládly by to klidně už dřív. Nechápu, jak může někdo nechat třeba dvouleté dítě v malé postýlce se špruclema, vždyť se při přelézání v takové výšce může zranit, z takovéto bez problémů bezpečně vyleze.

Treba proto, ze zatim nema potrebu ji prelezat:-) Kazde dite je jine:-DD

• Citovat
  • Upravit
37144
31.12.16 14:51

@Adelka951 nas malej to treba neprelez, meli sme nastavitelnou vysku rostu a jak sem psala odmontovali sme jeden bok takze sleza jako z normalni postele, nevimdim duvod kupovat novou postel kdyz se do ni vejde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
31.12.16 14:52
@Kamikadze píše:

přesně tak :palec: co by přelézal, když na mě zavolá a já ho jdu vyndat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
31.12.16 15:02

Příspěvek upraven 20.05.22 v 12:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
31.12.16 15:37

@Ppawlusha do tohoto roční? ani omylem.. náš byl v cestovní postýlce do cca 22 měsíců.. a zlatá zavřená postýlka - mohla jsem aspoň na wc.. teď má tohle, a jako fajn, občas přepadne - má dole polštáře.. ale dát tam roční si neumím představit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
31.12.16 15:37
@Kamikadze píše:

našeho to nikdy nenapadlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kamikadze
1.1.17 10:31
@martina.se píše:
našeho to nikdy nenapadlo

Take ji to zatim nenapadlo. A navic kolikrat spi na storc, schoulena na sirku te postylky, takze v normalni by padala dolu hlavou. A presne tak, az bude mit vetsi, tak bude mit u ni dole matraci na padani:-))

• Citovat
  • Upravit
72725
2.1.17 06:12
@Kamikadze píše:
Take ji to zatim nenapadlo. A navic kolikrat spi na storc, schoulena na sirku te postylky, takze v normalni by padala dolu hlavou. A presne tak, az bude mit vetsi, tak bude mit u ni dole matraci na padani:-))

náš se neskutečně vrtí, 10× za noc „objede“ celou postel… teď už je to lepší - 28 m,. ale aji tak z této už několikrát spadnul :think: dát mu ji v roce, tak ho lovim dole pořád :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí