Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Klidně bych už vzala tu, co je na obrázku, obě moje děti šly do podobné kolem roku a půl a zvládly by to klidně už dřív. Nechápu, jak může někdo nechat třeba dvouleté dítě v malé postýlce se špruclema, vždyť se při přelézání v takové výšce může zranit, z takovéto bez problémů bezpečně vyleze.
Presne tak, dokud se mi tam vejde, bude v postylce se spriclema. Jen ji nesmi napadnout je pak prelezat a pritom spadnout
Postylka na orbazku je pekna a nejakou takovu hodlam poridit, az z te prvni vyroste.
@Adelka951 píše:
Klidně bych už vzala tu, co je na obrázku, obě moje děti šly do podobné kolem roku a půl a zvládly by to klidně už dřív. Nechápu, jak může někdo nechat třeba dvouleté dítě v malé postýlce se špruclema, vždyť se při přelézání v takové výšce může zranit, z takovéto bez problémů bezpečně vyleze.
Treba proto, ze zatim nema potrebu ji prelezat:-) Kazde dite je jine:-DD
@Adelka951 nas malej to treba neprelez, meli sme nastavitelnou vysku rostu a jak sem psala odmontovali sme jeden bok takze sleza jako z normalni postele, nevimdim duvod kupovat novou postel kdyz se do ni vejde ![]()
@Kamikadze píše:
přesně tak
co by přelézal, když na mě zavolá a já ho jdu vyndat ![]()
@Ppawlusha do tohoto roční? ani omylem.. náš byl v cestovní postýlce do cca 22 měsíců.. a zlatá zavřená postýlka - mohla jsem aspoň na wc.. teď má tohle, a jako fajn, občas přepadne - má dole polštáře.. ale dát tam roční si neumím představit..
@Kamikadze píše:
našeho to nikdy nenapadlo
@martina.se píše:
našeho to nikdy nenapadlo
Take ji to zatim nenapadlo. A navic kolikrat spi na storc, schoulena na sirku te postylky, takze v normalni by padala dolu hlavou. A presne tak, az bude mit vetsi, tak bude mit u ni dole matraci na padani:-))
@Kamikadze píše:
Take ji to zatim nenapadlo. A navic kolikrat spi na storc, schoulena na sirku te postylky, takze v normalni by padala dolu hlavou. A presne tak, az bude mit vetsi, tak bude mit u ni dole matraci na padani:-))
náš se neskutečně vrtí, 10× za noc „objede“ celou postel… teď už je to lepší - 28 m,. ale aji tak z této už několikrát spadnul
dát mu ji v roce, tak ho lovim dole pořád ![]()