Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A ex je chce? Nahlásit ho můžeš, podat TO třeba… Jestli to ale k něčemu bude je věc druhá.
@Anonymní píše:
Holky nechtějí k ex a máme soudně určeno že ma mit holky na víkend. Mohu to nahlasit na policii!!! Nevím co dělat ustavičně mi dělá problémy a chce děti do své plné péče a dluží mi na alimentach 16 200kc!!! Poradite děkuji. Jaká je jeho šance?
A co chceš hlásit na policii, že děti nechtějí k otci? Nebo, že ti dluží alimenty? Myslím, že otec má právo vidět svoje děti ať k němu chtějí nebo ne, pokud tedy se k nim nechová nějak špatně… Takže záleží hlavně na tom, proč děti k němu nechtějí.
@Alušáček rovnou obojí nahlasit a dcera 9 letá to tam chce říct na policii. Nemají vztah z otcem který se jim nevěnuje.
Vaší povinností je zabezpečit právo dětí na oba rodiče. Ne štvát děti proti svému ex, což právě velmi pravděpodobně děláte.
Vyndejte si hlavu ze zadnice a začněte se chovat jako dospělá, ne jako uražený spratek. Svým chováním ubližujete svým dětem.
@VitaminC otec se jim nevěnuje dělá potíže problémy už již po druhé záda že chce holky do péče a ma exekuce a dluží alimenty.
@Anonymní píše:
@Alušáček rovnou obojí nahlasit a dcera 9 letá to tam chce říct na policii. Nemají vztah z otcem který se jim nevěnuje.
Policie se věnuje objasňování trestných činů. „Nemít vztah s otcem“ není trestný čin.
Naopak neplatit alimenty ano.
Co se týká dětí, můžeš zkusit prudit OSPOD, pracovnice jsou na to zvyklé. Ale pochybuju, že dosáhneš, čeho chteš ![]()
Co nejakeho mediatora pro vas dva a detskeho psychologa pro holky?
@Ou píše:
Vaší povinností je zabezpečit právo dětí na oba rodiče.
no, ona právo dětí zabezpečila. v tomto případě spíš zakladatelka řeší to, že děti svého práva nechtějí využít, což je tak trochu rozdíl ![]()
@Ou jistě!!! Holky k otci nechtějí a vůbec zařídím se dle toho sama!!! Vás nazor mi je někde když z tim nemate nic ani zkušenosti!!! Otec který neplatí na holky a ma exekuce a hlavně že holky chce opravdu vzorny otec!!!
@Anonymní píše:
Holky nechtějí k ex a máme soudně určeno že ma mit holky na víkend. Mohu to nahlasit na policii!!! Nevím co dělat ustavičně mi dělá problémy a chce děti do své plné péče a dluží mi na alimentach 16 200kc!!! Poradite děkuji. Jaká je jeho šance?
Neplaceni alimentu - tj. neplneni vyzivovaci povinnosti je trestny cin, takze toto nahlasit na policii.
Nechut se stykat s otcem resit pres OSPOD. Najit slusneho psychologa, ktery objasni pricinu, proc nechteji k otci.