Smrt maminky tří dětí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
167
16.4.17 12:33

smrt maminky tří dětí

Hezké velikonoční odpoledne, i když můj dotaz bude ponurý..Chtěla jsem před velikonocemi navštívit kamarádku, která bydlí v Bystřici /u Benešova/ ale před třemi dny mi napsala, ať teď nejezdím, že jí není dobře a že v Bystrici budou tiché a smutné Velikonoce..prý se oběsila maminka od tří dětí :,( kamarádka jí znala od vidění ze školky, a nedovede si tu tragédii vysvětlit, byla to normální rodina v krásném domku..jestli jste někdo od tamtud, nevíte co se stalo, že se rozhodla maminka tří dětí takhle odejít :(?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Doe_Jane
16.4.17 12:36

No to je hrozné teda, sobecká koza… zkus pohledat na FB většinou pak bývají sbírky pro děti atd..

• Citovat
  • Upravit
53518
16.4.17 12:41

Je to určitě moc smutné, když máma tří dětí nenašla důvod zůstat naživu. Mohla trpět depresemi nebo být vážně nemocná. Ale kdybych znala někoho jen „od vidění“, nebylo by to v rodině, Velikonoce bych nerušila. Ani návštěvy. Spíš bych se víc chtěla s lidmi vidět. Vždyť nikdo tu není napořád a nevíme, kdy nás druzí opustí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
16.4.17 12:49

@wuchinka :nevim: k cemu ti to je vedet takovou informaci? Tvuj zivot to nijak nezasahlo

• Citovat
  • Upravit
8095
16.4.17 12:53

@jahuhudka taky si rikam :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1827
16.4.17 12:56

Souhlasím s @Russet
Třeba se dostala do blbé situace, kterou nevěděla jak řešit, tak impulzivně jednala takto, deprese nebo i vážná nemoc.
Nevidím ale důvod řešit věci jiných, které již neovlivníš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27591
16.4.17 13:08

@Russet to že má tři děti neznamená že byla štastná :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1301
16.4.17 13:15

Hlavně všechno řešit, zjistit, ale úplnou pravdu ti nikdo neřekne. Proč to řešíš? Potřebuješ nasbírat drby? Přeješ hezké odpoledne a jdeš řešit takovou věc. Nemyslíš, že by to měla být soukromá věc dané rodiny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
16.4.17 13:16

@jahuhudka tak ne že by to přímo zasáhlo můj život, ale kamarádka která je jinak docela zocelená, je z toho docela v depresi, zabývá se myšlenkami, jestli třeba během kontaktu nepřehlédla nějaké signály že se něco děje a že třeba potřebuje pomoct, ale nic si nevybavuje..Mně napadá jen těžká deprese nebo vážná nemoc. Já osobně jsem nikdy v okolí nezažila něco podobného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
16.4.17 13:19

Nemyslím, že jde zakladatelce o drby, ale spíš o to, co může být tak zásadním důvodem pro dobrovolný odchod, když vím, že tu po mně zbudou 3 (nejspíš malé) děti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31531
16.4.17 13:21
@Malaga píše:
Nemyslím, že jde zakladatelce o drby, ale spíš o to, co může být tak zásadním důvodem pro dobrovolný odchod, když vím, že tu po mně zbudou 3 (nejspíš malé) děti…
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.4.17 13:24

Před určitou dobou jsem byla svědkem nehody. Umřelo dítě, přímo mě na očích. A byť jsem o něm vůbec nic nevěděla, hodně dlouho jsem se z toho vzpamatovávala. Od té doby mě zasáhne skoro cokoliv a mám zoufalou potřebu zjistit víc a snažit se pochopit, jestli jsem nemohla něco udělat nebo vůbec, jak se s takovou informací srovnat. Sebevražda je ještě o kus horší v tomhle, protože ta vyloženě vybízí k tomu hledat někde chybu.

xx

• Citovat
  • Upravit
Doe_Jane
16.4.17 13:30
@Markykula píše:
Ty vis co ji k tomu vedlo ty kozo? Ja se znala s holcinou která vazne onemocněla co de tyce psychické stránky a nepomohlo nic. Skočila z mostu i po dlouhé lecbe. Psychika je svine, tak nesud kdyz nevíš. Ale tvoje komentáře většinou jsou zoufalé… @Doe_Jane

to mi lichotí že mě tak sleduješ :))

• Citovat
  • Upravit
6650
16.4.17 13:31

Může to být cokoliv, mě se jedna kamarádka zastřelila, trpěla depresemi. Den před sebevraždou jsem s ní mluvila a byla taková velice optimistická jak se těší na první školní výlet s její třídou prvňáčků. Nikdo netušil, že přestala brát léky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
16.4.17 13:40
@wuchinka píše:
@jahuhudka tak ne že by to přímo zasáhlo můj život, ale kamarádka která je jinak docela zocelená, je z toho docela v depresi, zabývá se myšlenkami, jestli třeba během kontaktu nepřehlédla nějaké signály že se něco děje a že třeba potřebuje pomoct, ale nic si nevybavuje..Mně napadá jen těžká deprese nebo vážná nemoc. Já osobně jsem nikdy v okolí nezažila něco podobného.

No a??? Kvuli tomu hledas drby na intrnetu?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová