Jaké máte tablety pro děti?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
610
14.4.17 11:53

Jaké máte tablety pro děti?

Ahoj maminy, dcera má dva a půl a dokáže ovládat můj mobil skoro lépe než já :mrgreen: umí si najed na YouTube a najít si pohádku jakou chce, zapnout a hrát hry a nebo volat babičce :D tak jsme se rozhodli, že jí koupíme tablet a tady jsem trošku narazila. Nechci zas mazlíka za čtyři pět tisíc, ale něco tak do těch dvou, max něco lehce přes a aby to mělo novější android, WiFi a slot na paměťovku. Jenže na netu je toho v nabídce přehršel a nechce se mi trávit dva dny pročítánim recenzí, abych nekoupila něco co bude na dvě věci. Tak se chci zeptat jaké máte vy pro děti a jste s ním spokojené? Dík :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21311
14.4.17 11:56

Syn ma dva a půl. Dostal můj starý iPad a ja si koupila nový :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2202
14.4.17 12:05

Žádný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5730
14.4.17 12:10

Me děti 6+8 let také nemají žádný. Jsem zastáncem toho, že čím později, tím v tomto případe lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2844
14.4.17 12:12

Dětský posycholog Svoboda říká, že kdo dá dítěti do tří let mobil nebo tablet je vrah :nevim: Takže za mě žádný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1085
14.4.17 12:14

Zadny, na tohle maji hromadu casu, radsi vezmu deti ven. Nerikam nikdy nepustit pohadku, u nas ted treba frci Smoulove, ale vlastni tablet nebo telefon? co z tech deti pak asi vyroste…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3998
14.4.17 12:16

Máme Lenovo - spokojenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
14.4.17 12:17

@glitterball žádný, radši si s ní hraj :think: tablet nemá ani můj 11letý syn, je to zbytečnost :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
14.4.17 12:27

My ty nejobyčejnější nejlevnější, jako první měli bazarový. 2,5 letýmu dítěti dost možná sem tam upadne, škoda peněz, kupovat za 2000. kolik se jich u nás rozbilo, když neupadl přímo majiteli, tak ho na zem na dlažbu strhl kojenec, když byl na nabíječce(ten tablet :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
14.4.17 12:35

Tak my si hrajeme i chodíme ven, ale vařit, uklidit a teď i přivydělávat z domu prostě musím a když jí půjčím mobil tak si hraje nebo kouká na pohádky a vím, že nebude dělat žádný vylomeniny. Protože ona je schopná během chvíle než si doběhnu na WC olizat půlku zdi a podobné vylomeniny. Nebude na tom samozřejmě celý den, ale jen po dobu než rychle udělám co musím, protože když se otočím nikdy nevím co vyvede a takto se na tu chvilku zabaví. Plus v létě plánuju jezdit po výletech a jelikož nemáme auto tak to bude hodně vlakem, ve kterém šíleně zlobí a pohádka na cestu mě uchrání od nejhoršího :lol: Jako upřímně mě osobně chvilka hraní dětských her nic hrozného nepřipadá. Dokonce se sama na jedné naučila poznávat nové zvířata, vyslovovat nové slova. Ale respektuji, že každá na to máme jiný názor. Hodně má třeba ráda aplikace, kde klikne na zvíře a to vydává zvuk a to mi třeba jako něco špatného nepřipadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
14.4.17 12:56
@anivbl píše:
Zadny, na tohle maji hromadu casu, radsi vezmu deti ven. Nerikam nikdy nepustit pohadku, u nas ted treba frci Smoulove, ale vlastni tablet nebo telefon? co z tech deti pak asi vyroste…
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
14.4.17 13:02

@glitterball však klid. Tady je každá druha svatá :mrgreen: syn si hraje hry, když ja koupu mimino. Sedí u nás v koupelně a skládá barevné rybičky. Navíc v dnešní době je snaha je od těchto věci izolovat spis divná. Jinak k dotazu. Koupila bych klidně bazarovy kus, který bude mít lepší kvalitu než levný nový ;) ideální je značka, kterou mas ty nebo podobná - lepe se v tom budete orientovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LKL
1114
14.4.17 13:05

Mase deti nemaj svoje ale bezne pouzivaj nase ipady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
14.4.17 13:10
@malinika píše:
Me děti 6+8 let také nemají žádný. Jsem zastáncem toho, že čím později, tím v tomto případe lépe.
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
14.4.17 13:12
@glitterball píše:
Tak my si hrajeme i chodíme ven, ale vařit, uklidit a teď i přivydělávat z domu prostě musím a když jí půjčím mobil tak si hraje nebo kouká na pohádky a vím, že nebude dělat žádný vylomeniny. Protože ona je schopná během chvíle než si doběhnu na WC olizat půlku zdi a podobné vylomeniny. Nebude na tom samozřejmě celý den, ale jen po dobu než rychle udělám co musím, protože když se otočím nikdy nevím co vyvede a takto se na tu chvilku zabaví. Plus v létě plánuju jezdit po výletech a jelikož nemáme auto tak to bude hodně vlakem, ve kterém šíleně zlobí a pohádka na cestu mě uchrání od nejhoršího :lol: Jako upřímně mě osobně chvilka hraní dětských her nic hrozného nepřipadá. Dokonce se sama na jedné naučila poznávat nové zvířata, vyslovovat nové slova. Ale respektuji, že každá na to máme jiný názor. Hodně má třeba ráda aplikace, kde klikne na zvíře a to vydává zvuk a to mi třeba jako něco špatného nepřipadá.

a co si s dítětem místo elektronického krámu v ruce třeba povídat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová