Jaké máte tablety pro děti?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
508
15.4.17 13:48
@martina.se píše:
@glitterball žádný, radši si s ní hraj :think: tablet nemá ani můj 11letý syn, je to zbytečnost :think:

Taky bych řekla. Lepší a užitečnější bude si s ní hrát, než jí nechat čučet do tabletu.Na to je ještě dooost malá, řekla bych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56278
15.4.17 13:51
@Trojlístek píše:
@Moise Tak přišla jsem na to, že si potřebuješ zvyšovat sebevědomí na netu.

jo, to říká ta pravá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3604
15.4.17 13:55
@Burj Chalifa píše:
Proč dnes tolik dětí šišlá a má špatnou řeč? Proč jsou na logopedii dlouhé čekají lhůty? Ty děti jsou od rodičů jazykově zanedbané. Rodiče jejich mluvní projev neprohlubují, sami jsou řečově nevzdělaní. Mají sice mobil a tablet, ale patlají jak tataři. Dost viditelná známka toho, z jaké rodiny děti pocházejí.

Ty to může být klidně vada řeči. Taky na děti dnes není co se týče řeči a obecně studia takovej tlak jako za nás. Fakt si nemyslím, že za tím jsou v nějaký podstatný míře tyhle vymoženosti. Spíš je to o přístupu rodičů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.4.17 14:42

Moje děti mluvěj od tří let naprosto perfektně. ( nejstarší od 2,5) Uměj r, ř… A s mobilem zacházet uměj. Tohle spojitost nemá. To je o celkovým přístupu rodičů. Na mobil můžou, hrajou tam hry, poslouchaj písničky, dost často anglické písničky ( to má ale prostřední problém, zaměňuje mi v barvách a zvířatech anglická slovíčka za česká a to i v běžné mluvě).
a stejně tak hrajeme normální, třeba deskové hry, písničky zpíváme u kytary…
Když si hrajou, mají na výběr, co chtějí. A mobil si vyberou opravdu málokdy. Ono když se z toho nedělá tabu, tak to moc neláká.
A světe div se, když zloběj a něco jim zakážu, tak jim vadí, že zakážu nějakou pohybovou aktivitu, nebo hru co hrajem spolu, nebo že nepřečtu pohádku. Když zakážu mobil, tak je jim to celkem fuk.

Jo a pak jim ještě buduju jeden naprosot odsouzeníhodnej zvyk. Sobotní postelovou večerní pohádku. Že ležej v posteli, dám jim na stolek noťas a koukaj z postele na pohádku. Na noťasu!!! Fakt jim dovolím sáhnout na noťas!! Samy sito zapnou, zesílej, zeslaběj! No fuj, jsem to ale hrozná matka.

• Citovat
  • Upravit
56278
15.4.17 14:53

@Svítící žárovka si koleduješ, to bude zas kázání na několik stran :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.4.17 14:57

Jo a trochu mi to připomíná dálkové ovládání k televizi. Když naši koupili první telku na dálkáč, nesměli jsme na něj šáhnout, abysme nevímco. Zatavili ho do igelitu a naši ho před náma uklízeli. Furt jsme po něm s bráchou a ségrou koukali a ta kstrašně toužili to zkusit. Zapnout si tu telku na dálku. Vyzkoušet to. Mně bylo kolem deseti. Když jsme se k němu dostali, rvali jsme se o něj jak koně.
A když naše přestalo bavit to věčný schovávání a zůstal nám dětem volně k dispozici, tak ztratil tu příchuť tajemného a bylo to.

A věřím, že v době, když se teprve začínaly vyrábět pastelky, tak taky určitě byly jen na „lepší“. Určitě rodiče nedovolili čmárat jen tak. Však proč si ulehčovat práci pastelkama, když jde vytvořit obrázek na zemi z kamínků, lupínků a kdoví z čeho ještě. A dnes? Kdo nekreslí s dětma pastelkama, tak je šptnej rodič.

Doba se holt mění.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.4.17 14:58

@Moise no jo, no. Asi se rozbrečím a budu muset šoupnout děti k mobilu, abych se mohla vyklidnit. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
12
20.12.18 16:36

Dvat do rukou diteti detsky tablet je zlo, akorat kdyz prestane kvuli tomu rvat, tak je to reseni velice kvalitni :D casto to delame, aby jsme se uklidnili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová