Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky, mám možná tak trochu blbý dotaz ![]()
Je jaro, ale venku to vypadá spíš na podzim. Nosíte i v tomto období ještě zimní boty? V jarních mi je ještě zima, ale nechci vypadat jako blázen, když bych si vzala zimní
.
Díky za odpovědi ![]()
Vyloženě vyteplené ne, nosím kotníkové nebo kecky. Dětem už jsem zimní schovala, stejně už jim jsou knop.
@Innocence Ne, zimni boty jsme doma uz umyli a zazimovali ![]()
Chod v tom, v cem je ti dobre a nehled na ostatni. Pokud je ti zima, nos teple boty, i kdyby ostatni nosili jen sandaly. Nejdulezitejsi je, aby tobe bylo fajn ![]()
Ne nenosim. Nosim tenisky nebo balerinky, v pondeli jsem mela sandale. Dcera se do zimnich nevejde uz od pulky brezna. Nosi taky tenisky a desne se ji poti noha.
Tenisky i dite. Rano byva 5st, ale to jedem v aute. A odpo je klidne 16-18 takze nechci, aby se parilo v teplych botach
Ne, ale vídám spoustu lidí, co má třeba kozačky. Jestli jsou nebo nejsou zateplené to nevím, ale nosi. A kdyby mi byla zima, bylo by mi to jedno, ať si lidi čumí, já kvůli nim nezmrznu. Takhle to mám s budou. Přijde mi v 8 stupních zima na cestu, tak si klidně beru bundu s kapucí co má kožíšek a s…Na to. At klidně blbě koukají, mně aspoň nebude zima ![]()
Ne, zimní boty už jsme uklidili, ty kotníkové kožené, co děti nosí, jsou ok. Já nosím něco jako botasky, v těch mi taky zima není. Kdyby jo, tak bych zimní ještě vytáhla.
Ne, nosim platene tenisky a baleriny, v zimnich botach bych se upekla. Ani dvouletej syn uz nenosi zimni, ale jenom tenisky.
Ne… běžně už chodím v lodičkách, balerínkách bez silonkovych ponožek.
Kluk má normální tenisky
Ja chodim celou zimu v teniskach
ale jinak se oblekam podle pocasi, ne podle data v kalendari a je mi jedno, co si lidi mysli. Klidne si vezmu zimni bundu v dubnu, pokud bude kosa, nebo jen tricko v listopadu, pokud na to bude teplo ![]()
@Innocence nosim kotnikove jarni boty nebo latkove tenisky, ale povetsinou s teplejsi ponozkou.
Kdyz je mokro mam kotnikovy kozeny co nepromoknou, kdyz neni, uz nosim gumickovy rockspringy. Ja potrebuju mit teplo na horni puli tela ![]()
Je cca 12 stupňů, takže výbava je jasná, kožich, kukla, boty s beranem
Né promiň…nosím nízké treky a zimní bundu už jsem taky uklidila…i když jestli budou příští týden 3 stupně, tak jí zase možná vytáhnu ![]()