Ex chce vzít děti na vodu - nesouhlasím s tím

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3998
10.8.20 21:46
@Anonymní píše:
Dobrý večer,
zde zakladatelka. S otcem dětí jsme to nějak vykomunikovali. Nejsem tedy úplně šťastná z této akce, ale dobře do značné míry mě přesvědčil o tom, že by to snad mělo být v pohodě. Druhá věc je jestli nekecá proto, abych dala pokoj a děti pustila, ale chci věřit tomu, že to tak není. On je v některých věcech dost mimo realitu a s malou soudností, ale děti má rád…tak snad to bude :srdce: Všem moc děkuji za příspěvky.

To bude dobrý. Já mám ex hodně výživného ve smyslu nezodpovědnosti. Taky jezdí s dítkem vodu asi od 5let a tam je to v pohodě, nepouští se do rizika, naopak víc hlídá. To ji spíš nechával svýmu osudu „mimo vodu“. Dítě je nadšený. Dost často jezdí i v partě a to je vůbec v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
10.8.20 21:48

Na vodě se hrozně pije alkohol. Toho bych se bála nejvíce. Ti lidé se pak chovají jak utržení z řetězu. Snad tam bude někdo soudný a o děti se postará. Nejlépe jejich otec.

• Citovat
  • Upravit
40405
10.8.20 21:48
@Anonymní píše:
Dobrý večer,
zde zakladatelka. S otcem dětí jsme to nějak vykomunikovali. Nejsem tedy úplně šťastná z této akce, ale dobře do značné míry mě přesvědčil o tom, že by to snad mělo být v pohodě. Druhá věc je jestli nekecá proto, abych dala pokoj a děti pustila, ale chci věřit tomu, že to tak není. On je v některých věcech dost mimo realitu a s malou soudností, ale děti má rád…tak snad to bude :srdce: Všem moc děkuji za příspěvky.

On otec umí ovládat lod a ovládá resustitaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3682
10.8.20 21:49
@inkakřivák píše:
Vesta a přilba je povinná a záleží kterou řeku pojedou. A když budou jezy přetahovat, tak by to nemuselo být nic dramatického. Třeba v Berounce je pořád vody žábě po pupek. Navíc pokud mají loď z půjčovny, vestu fasuji automaticky. Aspoň my je tak měli.Příspěvek upraven 10.08.20 v 20:13

Kde je povinna přilba? To se trochu pleteš 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.8.20 22:06
@free333 píše:
On otec umí ovládat lod a ovládá resustitaci?

A Ty jsi tu tak zčista jasna začala vysír. t proč? Kreaturky Tvého typu mám vůbec ze všeho nejraději. Vlastní život nula nula prd a na dvě věci, tak si alespoň seknu kde se dá viď?

• Citovat
  • Upravit
9128
10.8.20 22:07
@Anonymní píše:
Dobrý večer,

co teda mají jet za řeku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.8.20 22:13
@ospalámyš píše:
co teda mají jet za řeku?

To mi nesdělil…vím, že ta komunikace je hrozná no…napsal jenom, že to bude jenom na dva dny, 2× po cca 3 hodinách, klidný úsek bez jezů a malá hloubka.

• Citovat
  • Upravit
40405
10.8.20 22:13
@Anonymní píše:
A Ty jsi tu tak zčista jasna začala vysír. t proč? Kreaturky Tvého typu mám vůbec ze všeho nejraději. Vlastní život nula nula prd a na dvě věci, tak si alespoň seknu kde se dá viď?

@admin

Opravdu nevidím důvod mít anonymitu pro nadávání do „kreaturek“ a vys. írání, děkuji.
Jde o zneužití anonymity dle vašich pravidel.

Navíc má připomínka není ironická, s otcem, který neumí ovládat lod a neumí se postarat o tonoucího, bych dítě nepustila, proto si vyprošuji urážky zakladatelky, děkuji. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
10.8.20 22:17

Z mého pohledu jsou průměrné plavecké schopnosti, které má většina z nás, ve více proudící vodě k ničemu, takže bych neřešila že je osmiletý podprůměrný plavec. Důležité je mít vestu na sobě nejen po celou dobu plavby, ale i na břehu (nemyslím v kempu při večeři). Než jsme měli děti, nandavali jsme si vesty většinou jen na jezy. Jednou jsem při manipulaci s lodí nedopatřením spadla do jezu ze břehu a nemít na sobě náhodou vestu, nejspíš tu nejsem. Od té doby, co jezdíme s dětmi (od batolecího věku), jezdíme ve vestách všichni. Jednak je to výchovné, jednak i praktické pro případné tahání dětí z vody. Děti bych upozornila, aby se mimo plavbu nepřibližovaly k řece bez vědomí dospělých, ať říká zbytek dětské party cokoliv…
Vesty bych jim nebalila, ty dostanou s lodí. Zabalila bych jim klobouk, dost krému a boty do vody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.8.20 22:35
@free333 píše:
@admin

Opravdu nevidím důvod mít anonymitu pro nadávání do „kreaturek“ a vys. írání, děkuji.
Jde o zneužití anonymity dle vašich pravidel.

Navíc má připomínka není ironická, s otcem, který neumí ovládat lod a neumí se postarat o tonoucího, bych dítě nepustila, proto si vyprošuji urážky zakladatelky, děkuji. :kytka:

No tak promiň… jsem z toho celkem rozhozená a tyhle rádoby „vyhraněné“ komentáře mi fakt nepřidávají…a opravdu si nemyslím, že jsi to napsala s nějakým čistým a dobrým úmyslem

• Citovat
  • Upravit
40405
10.8.20 22:42
@Anonymní píše:
No tak promiň… jsem z toho celkem rozhozená a tyhle rádoby „vyhraněné“ komentáře mi fakt nepřidávají…a opravdu si nemyslím, že jsi to napsala s nějakým čistým a dobrým úmyslem

Myslím, že pokud nejsi schopna vést diskusi bez urážek, tak nemáš žádnou zakládat.

Ty jsi sama psala, že otec bývá dost mimo realitu, má malou soudnost, s vodou nemá zkušenosti, já bych ho prostě nepustila.
Nepustila bych ho na základě toho, cos o něm napsala.

On by měl umět ovládat lod a měl by se umět chovat v krizových situacích, skočit pro tonoucího, umět ho vytáhnout, zresuscitovat a nezpanikařit.

Dnes se utopil na písáku pán, kterému vypadl dvouletý z lodky, on teda ho aspoň vytáhl, že to neodneslo to děcko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.8.20 22:50
@free333 píše:
Myslím, že pokud nejsi schopna vést diskusi bez urážek, tak nemáš žádnou zakládat.

Ty jsi sama psala, že otec bývá dost mimo realitu, má malou soudnost, s vodou nemá zkušenosti, já bych ho prostě nepustila.
Nepustila bych ho na základě toho, cos o něm napsala.

On by měl umět ovládat lod a měl by se umět chovat v krizových situacích, skočit pro tonoucího, umět ho vytáhnout, zresuscitovat a nezpanikařit.

Dnes se utopil na písáku pán, kterému vypadl dvouletý z lodky, on teda ho aspoň vytáhl, že to neodneslo to děcko.

Kdybys tohle napsala jako svůj první příspěvek do této diskuze, nemusely bychom se navzájem hlásit adminům…

• Citovat
  • Upravit
40405
10.8.20 22:52
@Anonymní píše:
Kdybys tohle napsala jako svůj první příspěvek do této diskuze, nemusely bychom se navzájem hlásit adminům…

Já jsem nikoho neurazila, takže já nebudu odtajněna na rozdíl od Tebe…

Nahlas mě kolikrát chceš, jestli Ti to udělá radost… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
10.8.20 22:55

@free333 Ano, bylo to na písáku, ne na řece. A na písák by snad děti s otcem pustil každý, ne? Myslím, že jet na nějakou začátečnickou řeku, pokud u toho člověk nemá soustavně 3 promile, není o nic nebezpečnější, než většina letních aktivit. A ovládat loď na té začátečnické řece se za hodinku naučí ten patnáctiletý. Jako nejslabší místo vidím možné nehlídání dětí večer v kempu u řeky. A to opět není většinou horší, než v jakémkoliv kempu u stojaté vody…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8491
10.8.20 23:27
Dnes se utopil na písáku pán, kterému vypadl dvouletý z lodky, on teda ho aspoň vytáhl, že to neodneslo to děcko.

To je masakr… máš nějaký zdroj?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario