Děti rok po sobě

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1478
4.9.13 13:33

Děti rok po sobě

Ahoj holky. Je tu nějaká maminka, která má děti rok od sebe? Mám 10 měsíční miminko a jsem znovu těhotná ( neplánovaně :mrgreen: ) kluci budou od sebe přesně jeden rok. Rodila jsem v listopadu a teď mám zase termín v listopadu. Zajímalo by mě, jestli mám koupit sourozenecký kočárek, nebo jen stupátko ke kočárku když už se malý snaží chodit a v zimně nikam moc nechodíme. Ještě by mě zajímalo, jak jste to zvládaly. Budu ráda za každou radu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30300
4.9.13 13:35

Ahoj, děti po roce nemám, ale určitě bych koupila sourozenecký kočár. Mám doma kluka přes rok a půl a zatím bysme bez kočárku nemohli vyjít ven. Já budu mít mezi dětma 2 roky a to doufám už zvládneme jen s jedním kočárkem, ale starší bude o rok starší než tvůj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
4.9.13 13:38

Sourozenecký bych řekla, že určitě. Třeba v roce ani ještě hodit nebude. Nejspíš ještě bude i v kočárku zvyklý usínat. Já budu mít rozdíl 20 měsíců a sourozenecký nejspíš pořídím. Přeci jen třeba mna výletě mi ta starší zase tolik neujde a kam s ní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101493
4.9.13 13:39

@mc.ellinka Sourozenecký 100%, já mám rozdíl 25 měsíců a i tak jsme ho užili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Barushe
4.9.13 13:41

Mam deti od sebe 1,5 roku a bez souroz kocaru bych se nikam nedostala ;)

• Citovat
  • Upravit
K-Black
4.9.13 13:44

@mc.ellinka hele nejsi náhodou manželka X…x :think: :lol:

• Citovat
  • Upravit
11565
4.9.13 13:44

Některý děti se odkočárkujou brzo, ale třeba dceři jsou dva i dneska kolikrát hlásí, že chce kočárkem, a ne pěšo (zvlášť když prší nebo když někam spěcháme, jsem vděčná, že ji připásám a nestavíme u každé kytičky). Volila bych asi model, který může být jak sourozenecký, tak i jen pro jedno dítě, až budeš vozit jen jedno (teda samozřejmě pokud nechceš pro mladšího používat ten, co máš teď na staršího).

Kolem mě si hodně chválí Baby Joggery - buď Select (kombinace pro dvě děti, možné i s korbou, hlubokou sedačkou atd.): výhoda je, že třeba koupíš korbu a jednu sportovní sedačku, a kdyby starší začal kočár odmítat, tak prostě nebudeš kupovat druhou sportovní sedačku a v půl roce do ní přesadíš mladšího.

Nebo mají „dvojčecí“ City Mini. To používají maminky, co by měly blbej pocit, kdyby jedno dítě nevidělo nebo tak… A klidně bych ho dala i bez korby - malá šla do BJ singla v 5m v lednu, měla prostě dobrej fusak (Lodger Bunker), a nijak jí nechybělo, že nemá korbičku (ve světě se ostatně často ani nepoužívají). A ušetřila bys za korbu - vědět dneska, co vím teď, tak hlubokou ke svýmu City Mini pro jedno dítě ani nepořizuju ;) Nevyměnila bych ho za nic - a leckdo mi ho závidí ;) Jediný mínus vidím v tom, že nemá „vyklápěcí“ madlo (ale nemusíš mít žádný) a ve sněhu nejede úplně nejlíp.

Příspěvek upraven 04.09.13 v 13:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
4.9.13 13:47

U všech dětí máme malé věkové rozdíly a i ten roční rozdíl se tu najde :D
Osobně bych se bez sourozeneckého kočáru nehnula, to by byl děs.
No a zvládnout se to dá poměrně dobře. První rok miminka byl v pohodě, správná sranda začala až po tom prvním roce ;) Ale ne, fakt se to dá 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
4.9.13 13:49

Já mám děti od sebe o 15 měsíců a bez sourozeneckého kočárku si to teda nedovedu představit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
4.9.13 13:51

Jistě bez dvojkočárku by to nešlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1478
4.9.13 13:56

Děkuji za rady. Tak já kouknu po bazarech na sourozenecký kočár :-)
@K-Black promiň, ale nějak jsem ten dotaz nepochopila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
4.9.13 14:00

@mc.ellinka no jestli nejsi manželka zpěváka, nedávno se o něm psalo a taky má 10 měsíční dítě a manželku v 7 měsíci ;) ale teď koukám ty máš chlapečka, oni mají holčičku ;) Mě zajímalo jestli sem chodí i celebrity :lol:

• Citovat
  • Upravit
1478
4.9.13 14:01

@K-Black aha :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
4.9.13 14:03

@mc.ellinka Ahoj, mám děti také rok od sebe a až začnu kouřit trávu a nepřipouštět si 90% problémů, které to přináší, tak to bude super :lol:
Ne, vážně, občas je to na hadr na palici, ale tak jsem to chtěla a většinu času je to prostě kouzelný ;)
Bez kočáru ani ránu, stupátko možná pořídím někdy na jaře či v létě pro staršího (bude mu dva a půl roku), ale ještě nevím - podle toho, jak na tom bude.. Zatím se do kočáru velmi rád schová, když je unavený. Mít dneska jen stupačku, asi bychom nikam nechodili :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
4.9.13 14:06

@mc.ellinka
resim ted to stejne, snazim se dat dohromady, co je treba dokoupit atd. z kocaru se zatim nejvic priklanim k Phil&Teds.
jak to jinak zvladas s prckem? ja toho mam nekdy plne bryle a jsem teprve v 25tt. :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Podle rozsáhlé norské studie mají nejstarší děti v rodině v průměru vyšší IQ než jejich mladší sourozenci. Důvod? Najdete na Instagramu.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin