Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@K-Black píše:
@mc.ellinka no jestli nejsi manželka zpěváka, nedávno se o něm psalo a taky má 10 měsíční dítě a manželku v 7 měsíciale teď koukám ty máš chlapečka, oni mají holčičku
Mě zajímalo jestli sem chodí i celebrity
tak si zaloz diskuzi - Celebrity sem! ![]()
@Slečna Ferka u Baby joggeru city select se musi koupit rovnou dva sportaky + „potah“ na korbicku. Z toho jednoho sportaku se udela kostra korbicky ![]()
Ale urcite vyuzijeme i oba sportaky, dcera (2roky) je hodne kocarkova a i v nem spi ![]()
BJ city select muzu jedine doporucit, jsem s nim spokojena
da se pouzivat jako souroz i jsko mono kocar ![]()
@Ali-Ali píše:
@mc.ellinka
resim ted to stejne, snazim se dat dohromady, co je treba dokoupit atd. z kocaru se zatim nejvic priklanim k Phil&Teds.
jak to jinak zvladas s prckem? ja toho mam nekdy plne bryle a jsem teprve v 25tt.![]()
Jestli ti mohu poradit, určitě si všechny vytipované kočáry obhlédni a vyzkoušej naživo v obchodě. Já měla v merku oba, které se tady teď tak propagují, a z obou jsem byla v obchodě dost zklamaná - a takto jsem jich vyzkoušela i několik dalších.. - byla to záležitost asi dvou měsíců
Ale vyplatilo se, kamarádka na ten svůj kočár nadává, já si svoji volbu nemohu vynachválit, i za ty šílené peníze.
@Damael no tak koukám že tedy zen sourozenecký bude opravdu potřeba. To by se mi šiklo porodné ![]()
@Ali-Ali já to zvládám zatím v pohodě, ale potřebovala bych víc spánku
a těšíš se?
@mc.ellinka píše:
@Ali-Ali já to zvládám zatím v pohodě, ale potřebovala bych víc spánkua těšíš se?
no jsou to pocity neco mezi tesenim a zdesenim ![]()
@Damael
a co mas ty za kocarek?
s tim ohlizenim je problem, nejsem z Prahy a ohlidnout kdekoliv sourozenecke kocary je skoro nemozne, vsichni je maji akorat v eshopech. takze bohuzel asi budu kupovat spis podle referenci.
Rozhodně sourozencký kočárek
!Já jsem taky váhala, ale malá je kočárková a v zimě si to bez kočárku nedovedu představit! Koupila jsem v super nabídce Graco Duo, vím, že jsou i lepší, ale nabídce nešlo opravdu odolat
!Už v něm „trénujeme“ a malé se v něm moc líbí
,uvidíme s mimi, ale už se taky těším jak v klidu s oběma vyrazíme, byť třeba jen na hodinku do parku
!
Ahojky, tak já mám děti rok a 9 měsíců od sebe a sourozenecký kočár nemám. Řeším to šátkem. Ale pokud bych měla rozdíl jen rok, tak bych ho pořizovala. On by se mi třeba občas hodil, hlavně v obchoďáku (alespoň ze začátku, teď už mi dcerka tolik neutíká
)
Co se týče kočárků tak mi měli pro děti nejdřív Teutonia Team, je to takový koráb no, ale dveřmi jsme projeli, skvěle se ovládal a děti v něm měli pohodlí. Každá sedačka se polohovala zvlášť. A hlavně byl super do terénu
No a když povyrostli tak se mi už nechtělo se s ním tahat nahoru po schodech do bytu tak jsme pořídili Maclaren twin techno. Jsou to teda spíš golfky ale úžasné a v kompletní vábavě je tam i vše pro malé miminko ![]()
@Ali-Ali píše:
@Damael
a co mas ty za kocarek?
s tim ohlizenim je problem, nejsem z Prahy a ohlidnout kdekoliv sourozenecke kocary je skoro nemozne, vsichni je maji akorat v eshopech. takze bohuzel asi budu kupovat spis podle referenci.
Také nejsem z Prahy. Jeli jsme kvůli tomu několikrát do Prahy, za Prahu a do Kolína, protože ani ve všech obchodech nemají všechny značky, takže dohromady to byl Malvík, Babiez a ten v Kolíně, takže jsme si taky docela užili - já už byla v jednu chvíli docela zoufalá..
Byl to pořád stejný scénář - vybrala jsem nějaký kočár na internetu, pročetla recenze, vyhrabala diskuze k němu tady na eMiminu a jela se celá natěšená na něj podívat do obchodu (ještě se muselo počkat, kdy mi muž přijde v rozumnou dobu z práce, protože třeba ten Kolín, to bylo na půl dne..). V obchodě jsem ho viděla naživo a buď rovnou věděla, že tohle tedy rozhodně NE (třeba iCandy), nebo si ho vyzkoušela, a následně zjistila, že to fakt nepůjde
![]()
Ve finále zbyly jen dva kočáry - Bugaboo Donkey a Easywalker Duo. Easywalker byl jasný favorit kvůli ceně - ten jsme si mohli dovolit i nový, ale.. - jak jsem jednou vyzkoušela Bugaboo, tak mi prostě nešlo z hlavy, i za tu raketu.. - kdybych si koupila nový Easywalker asi za dvacet tisíc, tak vím, že doteď bych si nadávala, že jsem nedala ještě těch pět tisíc na ojeté Bugaboočko..
Nicméně - Easywalker jednoznačně z těch všech dvojkočárů vyčuhoval:
Holky a nevítejak se jmenuje ten kočárek jak je pro sourozence, ale lze z něj udělat kočárek jen pro jedno? Snad to pochopíte nevim jak to napsat ![]()
@mc.ellinka
to umi prave Phil&Teds, coz je jeden z duvodu proc se k nemu zatim priklanim. http://philandteds.com/…roducts/Push
Podle rozsáhlé norské studie mají nejstarší děti v rodině v průměru vyšší IQ než jejich mladší sourozenci. Důvod? Najdete na Instagramu.