Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Dobrý den musím se poděli a spíš se poptat jak by jste reagovali vy.
Roznáším letáky k mateřské po sídlišti v místě kde bydlíme.
A poslední roznosy vždy potkám takového spratka cca 3 třída co chodí ještě s jedním a třeba za mnou 20 min chodí a hulákají po mě a dneska jsme šla se synem a zase za námi furt chodili vchod ke vchodu a mávali kolem nás prutem… jako poprvé jsem to brala jako klukovinu ale když se to stále opakuje tak si říkám kam ten svět opravdu spěje já mám 23 let a děti ze 3 třídy ani nema![]()
jí žádný respekt. Nejraději bych chlapci naliskala, ale lítat pak po policajtech protože doma je to hodný chlapeček se mi fakt nechce!!! Je mi z toho fakt smutno. Prosím anonym
Jsou to spratci, to asi jo
, ale ještě můžeš být ráda, že u těch vchodů nezazvoní na všechny zvonky a nezdrhnou…
(jojoo, známe…
)
@wendy píše:
O tempora o mores si stezoval uz Cicero, v uvodu Zvonika od matky bozi si mezi sebou parizsti mestane ulevuji na stranu zhyralych studentu, ze za jeiich mladi by je zmrskali metlami a na tech metlach pak upalili…proste tyhle mezigeneracni upadkove pocity tu byly vzdy a vzdy budou
prej už i Sokrates… to musel být kabrnák když už od něja je to generace od generace horší. ¨Jinak je to spíš zápisek ze sjezdu důchodců, než říspěvek 23 leté moralistky
@Anduli píše:
Jsou to spratci, to asi jo, ale ještě můžeš být ráda, že u těch vchodů nezazvoní na všechny zvonky a nezdrhnou…
(jojoo, známe…
![]()
![]()
)
zvonkohra.
to za nás vůůůůbec nebylo. ![]()
@matkabagristy píše:
Ale tak to prostě nežer. Děcka bývají nevychovaná, frustrovaná… Si zakřičí na někoho, kdo je podle nich o příčku níž. Buď v klidu, tihle křiklouni nemaj o životě páru a budou koukat na drát
Já to nežrala do té doby než mi začal mávat před synem 2,5 let prutm
![]()
@Lama Lama píše:
prej už i Sokrates… to musel být kabrnák když už od něja je to generace od generace horší. ¨Jinak je to spíš zápisek ze sjezdu důchodců, než říspěvek 23 leté moralistky
No ono možná kdyby šikanovali vaše děti a pomalu vaše díte od nich dostalo
asi by jste taky mluvila jinak že ![]()
@Anonymní píše:
No ono možná kdyby šikanovali vaše děti a pomalu vaše díte od nich dostaloasi by jste taky mluvila jinak že
nepřeháníš trošku? tvé dítě tam bylo s tebou - chceš říct, že nedokážeš ochránit své dítě před dvěma kluky? Jak skoro dostalo? kde jsi byla, když ti kluci chtěli tvému dítěti nabančit?
@Anonymní píše:
No ono možná kdyby šikanovali vaše děti a pomalu vaše díte od nich dostaloasi by jste taky mluvila jinak že
tak bych nadávala přímo na tydle smarady. ale neměla bych pocit, že je to jinou generací a že generace naše nebo našich rodičů byli obecně nějací lepší
No nic dobrou noc. Měl to byt spíše příspěvek k tomu co si takové děti musí ve škole dovolit třeba k vašim dětem když už nemají respekt k starším lidem. Už to řešit nemusíte!
Podle me to moc hrotis, jasne, zkrotit je, ale ze by to bylo dobou
My jsme nebyli jiní, obcas jsme v parte strkali sirky do panelakovych zvonku, aby zvonily, nez to dotycny prijde vytahnout, obcas na nekoho pokrikovali, volali z telefonni budky na bezplatna čísla…a jsou z nás uplne normální lidé.
@Lama Lama píše:
zvonkohra.to za nás vůůůůbec nebylo.
Jesteze dnes tam nejde strcit sirka
Jako zastara.
@Jana206 píše:šmarjá, i ty jo? to bych do tebe netypla.
Podle me to moc hrotis, jasne, zkrotit je, ale ze by to bylo dobouMy jsme nebyli jiní, obcas jsme v parte strkali sirky do panelakovych zvonku, aby zvonily, nez to dotycny prijde vytahnout, obcas na nekoho pokrikovali, volali z telefonni budky na bezplatna čísla…a jsou z nás uplne normální lidé.
Ja bych je vylozene neliskala i kdyz si to zaslouzi. Spis bych je poradne vytahala za usiska, jak se to delalo driv a u tohotoho bych jim vysvetlila kam patri
za toto ti nikdo nic nemuze…cim vic budes reagovat slovne na jejich hulakani po tobe, tim vic za tebou pujdou. Je to proste provokace a ty se chytas, rozumis. Musis udelat raznej krok, primerenej.
@Lama Lama píše: šmarjá, i ty jo? to bych do tebe netypla.A k volání na bšzplatné linky jsem se ještě nikdy nikomu nepřiznala.
To vis ze jo
Ale je fakt, ze me do toho vzdy navezla akční sestřenice, dnes velmi vážená policistka
Ja jsem ji vzdy premlouvala, ale ona rekla „neboj a pojď“. Fakt jsme ani my nebyli jiní
My jsme teda nevolali hasice, spíš bezplatne linky nejakych podniků, treba cokoladoven a pripravili jsme si otravne dotazy ohledně jejich výrobků.
@Lama Lama Nebo jsme z te budky jen prozvaneli pevné linky sousedů, cisla jsme nasli ve Zlatých stránkách ![]()