Děti této doby

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3432
9.2.18 20:16
@Anonymní píše:
Dobrý den musím se poděli a spíš se poptat jak by jste reagovali vy.
Roznáším letáky k mateřské po sídlišti v místě kde bydlíme.
A poslední roznosy vždy potkám takového spratka cca 3 třída co chodí ještě s jedním a třeba za mnou 20 min chodí a hulákají po mě a dneska jsme šla se synem a zase za námi furt chodili vchod ke vchodu a mávali kolem nás prutem… jako poprvé jsem to brala jako klukovinu ale když se to stále opakuje tak si říkám kam ten svět opravdu spěje já mám 23 let a děti ze 3 třídy ani nema 8o :roll: jí žádný respekt. Nejraději bych chlapci naliskala, ale lítat pak po policajtech protože doma je to hodný chlapeček se mi fakt nechce!!! Je mi z toho fakt smutno. Prosím anonym

Jsou to spratci, to asi jo :P, ale ještě můžeš být ráda, že u těch vchodů nezazvoní na všechny zvonky a nezdrhnou… :mrgreen: (jojoo, známe… :oops: :andel: :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
9.2.18 20:38
@wendy píše:
O tempora o mores si stezoval uz Cicero, v uvodu Zvonika od matky bozi si mezi sebou parizsti mestane ulevuji na stranu zhyralych studentu, ze za jeiich mladi by je zmrskali metlami a na tech metlach pak upalili…proste tyhle mezigeneracni upadkove pocity tu byly vzdy a vzdy budou ;)

prej už i Sokrates… to musel být kabrnák když už od něja je to generace od generace horší. ¨Jinak je to spíš zápisek ze sjezdu důchodců, než říspěvek 23 leté moralistky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
9.2.18 20:38
@Anduli píše:
Jsou to spratci, to asi jo :P, ale ještě můžeš být ráda, že u těch vchodů nezazvoní na všechny zvonky a nezdrhnou… :mrgreen: (jojoo, známe… :oops: :andel: :lol: )

zvonkohra. :mrgreen: to za nás vůůůůbec nebylo. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.2.18 20:41
@matkabagristy píše:
Ale tak to prostě nežer. Děcka bývají nevychovaná, frustrovaná… Si zakřičí na někoho, kdo je podle nich o příčku níž. Buď v klidu, tihle křiklouni nemaj o životě páru a budou koukat na drát

Já to nežrala do té doby než mi začal mávat před synem 2,5 let prutm 8o :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.2.18 20:44
@Lama Lama píše:
prej už i Sokrates… to musel být kabrnák když už od něja je to generace od generace horší. ¨Jinak je to spíš zápisek ze sjezdu důchodců, než říspěvek 23 leté moralistky

No ono možná kdyby šikanovali vaše děti a pomalu vaše díte od nich dostalo :-) asi by jste taky mluvila jinak že :-)

• Citovat
  • Upravit
26232
9.2.18 20:46
@Anonymní píše:
No ono možná kdyby šikanovali vaše děti a pomalu vaše díte od nich dostalo :-) asi by jste taky mluvila jinak že :-)

nepřeháníš trošku? tvé dítě tam bylo s tebou - chceš říct, že nedokážeš ochránit své dítě před dvěma kluky? Jak skoro dostalo? kde jsi byla, když ti kluci chtěli tvému dítěti nabančit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
9.2.18 20:48
@Anonymní píše:
No ono možná kdyby šikanovali vaše děti a pomalu vaše díte od nich dostalo :-) asi by jste taky mluvila jinak že :-)

tak bych nadávala přímo na tydle smarady. ale neměla bych pocit, že je to jinou generací a že generace naše nebo našich rodičů byli obecně nějací lepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.2.18 20:49

No nic dobrou noc. Měl to byt spíše příspěvek k tomu co si takové děti musí ve škole dovolit třeba k vašim dětem když už nemají respekt k starším lidem. Už to řešit nemusíte!

• Citovat
  • Upravit
44181
9.2.18 20:54

Podle me to moc hrotis, jasne, zkrotit je, ale ze by to bylo dobou :nevim: My jsme nebyli jiní, obcas jsme v parte strkali sirky do panelakovych zvonku, aby zvonily, nez to dotycny prijde vytahnout, obcas na nekoho pokrikovali, volali z telefonni budky na bezplatna čísla…a jsou z nás uplne normální lidé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44181
9.2.18 20:56
@Lama Lama píše:
zvonkohra. :mrgreen: to za nás vůůůůbec nebylo. :jazyk:

Jesteze dnes tam nejde strcit sirka :mrgreen: Jako zastara.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
9.2.18 20:58
@Jana206 píše:
Podle me to moc hrotis, jasne, zkrotit je, ale ze by to bylo dobou :nevim: My jsme nebyli jiní, obcas jsme v parte strkali sirky do panelakovych zvonku, aby zvonily, nez to dotycny prijde vytahnout, obcas na nekoho pokrikovali, volali z telefonni budky na bezplatna čísla…a jsou z nás uplne normální lidé.
šmarjá, i ty jo? to bych do tebe netypla. :mrgreen: A k volání na bšzplatné linky jsem se ještě nikdy nikomu nepřiznala. :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2450
9.2.18 20:58

Ja bych je vylozene neliskala i kdyz si to zaslouzi. Spis bych je poradne vytahala za usiska, jak se to delalo driv a u tohotoho bych jim vysvetlila kam patri :lol: za toto ti nikdo nic nemuze…cim vic budes reagovat slovne na jejich hulakani po tobe, tim vic za tebou pujdou. Je to proste provokace a ty se chytas, rozumis. Musis udelat raznej krok, primerenej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
9.2.18 21:04

Nemaji jarni prazdniny? Ze se nudi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44181
9.2.18 21:05
@Lama Lama píše: šmarjá, i ty jo? to bych do tebe netypla. :mrgreen: A k volání na bšzplatné linky jsem se ještě nikdy nikomu nepřiznala. :lol:

To vis ze jo :mrgreen: Ale je fakt, ze me do toho vzdy navezla akční sestřenice, dnes velmi vážená policistka :kytka: Ja jsem ji vzdy premlouvala, ale ona rekla „neboj a pojď“. Fakt jsme ani my nebyli jiní :mrgreen: My jsme teda nevolali hasice, spíš bezplatne linky nejakych podniků, treba cokoladoven a pripravili jsme si otravne dotazy ohledně jejich výrobků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44181
9.2.18 21:07

@Lama Lama Nebo jsme z te budky jen prozvaneli pevné linky sousedů, cisla jsme nasli ve Zlatých stránkách :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová