Jak používat krém do solária?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9.2.18 14:42

Solárium - krém

Ahoj. Prosím Vás, kdo chodíte do solárka. Jelikož jsem začala chodit poprvé a jsem typ II, koupila jsem si od Dermacolu krém před opalováním ( s bronzerem) i krém po opalování. Vím, že se nemám potom alespoň 2 hodiny koupat. Kdy mám tedy použít krém PO soláriu? Hned nebo až se vysprchuji?… Paní řikala hned, ale zase je škoda, že se to smyje. Není lepší až po koupeli?

Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9947
9.2.18 15:37

Chodila jsem a nikdy jsem žádný krém neupožívala dělají fleky :) podle toho jaké máte solárium u nás je třeba podle pleti a pak sami přidávají ubírají ale je to zdražší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.2.18 20:26

Díky za odpověď. S bronzerem problém nemám, spíš mi přijde, že díky němu to jde rychleji. Chodila jsem od 5 min a už jsem na 10 minutách. ( 6 návštěv) Pani řikala, že je to ten typ, kde se nespálím a je lepší čas postupně navyšovat ;).Jde mi spíš jen o to, abych chytla zdravější barvu, ale taky se bojim, tak jsem si koupila krém jak před opalováním, tak i po něm.
A právě jsem se ptala na krém po opalování, kdy je lepší ho nanášet, jestli hned po solárku, nebo až po koupeli. Kdy je to efektivnější :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová