Děti,co zvraci v autě???

Nikynka86
23.7.10 14:36

.

Ahoj maminky, i vseíchni ostatni
v nedeli jsme jeli s n16m. synem cca 50km domu,celou dobu se kroutil a poknouraval,az se najednou z nenadani pozvracel,spis tedy vsechno z odpustenim poblil :O rikala jsem si,asi mu to nesedlo,ale v pondeli jsme jeli stejnou trasu a znovu,sice nezvracel,ale museli jsme zastavit a udelat pauzu…
Dnes jsme jeli zase zpet domu a vse se opakovalo i s tim zvracenim,ale silenym…
Takze je mu v aute nejspis spatne,nikdy pred tim ale problemy nemel.Co delat,jsou leky ,ale jake a jake mate zkusenosti ?
Prejde to casem?
dekuji moc

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1209
23.7.10 14:45

Ahoj, mně pomáhá Kinedril, jen nevím, jestli ho můžou i takhle malé děti, nicméně v lékárně Ti určitě poradí :wink: Možná by pomohly i homeopatika :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5394
23.7.10 14:46

Nikynko, běž se zeptat do lékárny. Já kupovala léky pro malého do Chorvatska a lékárnice se mě ptala, jestli není malému v autě špatně…naštěstí není. Pro starší děti je kinedryl, ale pro ty mladší si nepamatuju název. Našemu je rok a půl, tak by dostal to druhé.
Každopádně něco existuje… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
23.7.10 14:47

… jinak v autě se mi dělalo špatně od dětství, přešlo to s pubertou a po porodu se to vrátilo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
23.7.10 14:48

Anezka je stejna, byla doba kdy jsme jeli od nas k babi (cesta trva cca 15minut, kdyz jedem hooodne pomalu) a museli zastavovat, pac se ji okamzite udelalo spatne. Davam Kynedril. Kdyz byla malinka tak jen ctvrtku, ted co je vetsi tak pulku pred kazdou cestou, ktera bude trvat vic nez pul hodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101754
23.7.10 15:09

Mě se dělalo v autě špatně celé dětství… a přešlo to až s tím, když jsem začala jezdit vpředu, vzadu je mi i teď někdy špatně. Takže buď ulovit nějaké prášky, jaké neporadím, za mě nic jiného než kinedril nebylo, nebo bych možná zkusila dát sedačku dopředu, pokud máte slušné auto i sedačku… je to sice méně bezpečné místo v autě než vzadu, ale zase pokud by mu to pomohlo, kor pokud s ním jezdíš sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44198
23.7.10 15:22

Moje děti snáší jízdu v autě v pohodě, za to já nesnáším..Pro děti je Kynedril,pro dospělé je toho víc. Já používám žvýkačky Travel Gum z lékárny. Píšu to sem hlavně proto, že i dospělí píší, že je jim špatně,tak jako typ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
23.7.10 15:25

Naše madam zvrací od začátku pořád- nevydží ani jízdu po městě- horor s ní někam jet!!!! :poblion: jeden :-P Těším se až bude moct do posměrné sedačky- ale pořád nemá 9 kg :-? Nic jí ale nedávám- mě se totiž po Kinedrilu dělalo ještě hůř :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
23.7.10 15:57

Můžeš zkusit homeopatikum Cocculine, v lékárně poradí ohledně braní. Je to polykomposit, kterej obsahuje nejobvyklejší léky na kinetózu. Třeba to malé pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21630
23.7.10 16:23

kinedryl můžeš dát čtvrtku už od roka. jinak Klárka má podobný problém. když byla miminko, tak byla v pohodě, kolem 2 let nám začala v autě zbvracet. vypozorovala jsem, že jí nesmím dávat před ranní cestou k jídlu jogurt a musíme jet plynule a ne po klilatých silnicích. naštěstí tady v Praze je to při výjezdech na delší trasy v pohodě, člověk najede na dálnici a je klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
23.7.10 16:28

tohle jsem zažívala,když byla dcerka malá(3m - 1.5roku).Bylo to děsný s ní někam jet.Bylo to úplně stejný jak popisuješ.Nejdřív jsem zkusila na radu lékárnice kinedril,ale nepomohl,tak jsem zašla za pediatričkou a napsala mi COCCULINE(homeopatika).Dávala jsem vždy jen 1/4 toho malinkatého prášku a bohatě to stačilo.Malá byla sice celou cestu taková „přiblblá“,ale nikdy už se mi nepozvracela.Po čase jsem to i vysadila,protože už se jí špatně nedělalo :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4220
23.7.10 16:49

Ahoj,
mně v lékárně řekli, že Kinedril je od 2let a ostatní od 3let. Homeopatika se prý takhle malým nedávají (12m). Nic nepomáhá, ani zabavit,ani sedačka po směru jízdy ani když před jízdou vynechám mléčné výrobky.
Zkrátka jezdíme když má jít spát. Dr říkala jedině zabavit, aby děti neměly čas na to myslet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22051
23.7.10 19:03
Loan píše:
Homeopatika se prý takhle malým nedávají (12m).

To je naprostý nesmysl - homeopatika se mohou dávat i novorozencům… právě to je jedna z jejich obrovských výhod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
23.7.10 19:09

Jelikož i u nás se v poslední době objevuje zvracení během jízdy v autě, tak jsem (na základě vašich příspěvků) naklusala do lékárny, odešla jsem odtamtud s homeo Cocculine :palec:

Kynedril je opravdu až od dvou let.

Jinak taky nesmím dát malému před jízdou jogurt nebo cokoliv, co pozře po kouskách :roll:
Takže nesmí jíst skoro nic :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
23.7.10 19:23

Mě kinedril nikdy nepomáhal, ale homeopatika Cocculine (tak nejak se to jmenuje) ty mi zabrali hned a vydržela jsem cestu busem do zahraničí. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí