Zvětšující se bebí

192
21.7.10 21:32

Zvětšující se bebí

Ahojky,malemu se zacali delat divne bolaky.Na rucicce se jen skrabl a mel tam malej skrabanecek a to se mu zaclo zvetsovat az se mu z toho udelal centimetrovej kulatej flek kterej mu zacal mokvat,udelal se mu stroupek a pak mu vyschnul a zacal se odlupovat,ale porad tam ma videt okolo cerveny ohraniceni te rany.Pak ho neco stiplo na telicku z boku a to same…zaclo se zvetsovat a uplne stejne priznaky jako pred tim.Hoji uz se mu to 14 dni.Nevite nekdo co to muze byt?Dekuji za reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
398
21.7.10 21:37

asi bych zašla k lékaři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22031
21.7.10 21:42

Už dávno bych s tím byla u doktorky… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
21.7.10 21:47

To samé,já už bych byla u doktora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
21.7.10 21:48

No ze zacatku jsem tomu nejak nevenovala pozornost,protoze mel jine problemy a byl nemocny,ale zitra se chystam k doktorce :think: .Myslela jsem jen jestli to nekdo nezna u svych deti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21585
21.7.10 21:52

no kdo ví, tohle spíš bude mít jinou příčinu… fakt zaběhni k doktorce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
21.7.10 21:53

Nechci strašit, ale rány se špatně hojí u cukrovky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21585
21.7.10 21:54

u dítěte ne, ale taťkovi se taky takhle špatně hojí rány - má cukrovku… ale to je podle mě jen ta krajní možnost… tím fakt nechci absolutně děsit. jestli byl nemocný, tak by to mohlo mít nějakou spojitost. tohle fakt posoudí jenom doktorka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
21.7.10 22:38

Radím taky zajít k dr. Nerozškrábal si to, nebo neprovedl si s tím pak něco sám?
Můj nejstarší to často dělá, že si strhává strupy a tím se pak rána stáva ještě větší :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
22.7.10 06:34

Ne to vubec si to neskrabal,on si toho ani nevsimne a myslim si,ze ho to ani neboli.A s tou cukrovkou me to taky napadlo,mame ji i v rodine,ale testy na cukrovku myslim,ze mu delala jak jsme tam byli posledne,takze tu jsem vyloucila,ale taky me napadlo jestli to treba neni tema vedrama.No nic,nebudu spekulovat a jdem se oblekat a zajet k doktorce.Dam vedet jak jsme dopadli. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
388
22.7.10 06:40

Můj syn to míval jako malý taky tak. Když ho něco štíplo, podebralose mu to a byl z toho ošklivý hnisavý bolák. Byla to alergie na hmizí jed. Ale ze škrábanců ne, radím jako ostatní rozhodně doktorku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
22.7.10 09:25

Tak jsme se vratili od doktorky,je to pry nejaka infekce,dokonce mi i potvrdila,ze to je z toho vedra a je to infekcni takze musi pouzivat jen svuj rucnik,coz pouziva a musi se koupat sam,coz se taky koupe nebo spis ho jen sprchuju ted v tech vedrech.Tak jsme dostali framykoin a musime 3× denne mazat.Tak doufam,ze uz se mu to prestane delat. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
22.7.10 09:51

Jani to mu ani nevzala dr krev? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
22.7.10 10:15

nevzala mu krev,koukla na to a hned rekla,ze to je infekce.Tak jsem z toho usoudila,ze to asi zna a vi o co jde.On mel minuly tyden strevni chripku a to jsme tam taky byli u dr. a to mu brala krev z prstiku tak kdyby mu neco bylo tak snad by to poznala.Ja fakt nevim,ale prijde mi,ze nas dr.vzdycky odbyde jen aby uz jsme byli venku a mohla mit dalsiho pacienta.Prave proto jsem nejdriv napsala sem a pak teprve jsem sla k doktorce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
22.7.10 12:13

jani my máme teď to samé, dala nám tedy ATB mastičku a stejná opatření jako vy. Je to hrozný, doufám, že se jí to brzy zahojí, je na to strašný pohled :-(
My to máme teda na zádech a vypadá to, že se jí to nějaké problémy nedělá, jen si přeju, aby bylo chladněji a jí se to uzdravilo a vám přeju to samé :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí