Detoxikační metoda C.I.C

377
12.10.11 12:41

Detoxikační metoda C.I.C

Ahoj holky,
na internetu jsem se dočetla o detoxikační metodě c.i.c která je vhodná pro detoxikaci organismu. Zvlášť vhodné je to při plánování potomka.Trpím alergiemi a astmatem, bolestmi zad, atd…a tohle se mi celkem líbilo ale nenašla jsem zatím nikoho, kdo by s tím měl nějaké zkušenosti.Najde se někdo tady?
Více o metodě zde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9995
12.10.11 13:41

Tak tohle ti můžu doporučit z vlastní zkušenosti. Trpěla jsem na opakované záněty moč.měchýře a gym.záněty, pořád dokola, hrůza. Doktor mi dal vždy jen čípky, nebo antibiotika a za 14 dní znova. Fakt jsem byla zoufalá. Jako poslední možnost jsem zkusila detoxikaci kapkami Joalis, vyšetření i léky dost drahý, pokaždý jsem tam nechala tak 3.000,–Kč, ale stálo to za to, už 10 let mám pokoj - úplně. Jo a navíc jsem držela dietu, dost drastickou při mém dosavadním způsobu stravování, něco jako makrobiotika. Před asi třemi lety jsem měla zánět v očích, šla jsem normálně na oční a tam jsem se dozvěděla, že mám alergii…Jo, kulový. Při vyšetření na AEV přístroji vyšlo najevo, že je to zánět očního nervu a zase kapky Joalis a do 14 dnů to bylo pryč. Já už ani normální medicíně nevěřím. Teda chirurgie a tak, to jsou fakt borci, ale jinak moc dobrý zkušenosti nemám. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9995
12.10.11 13:44

Karko, ale nekupuj si ty přípravky někde na shopu, nech se napřed vyšetřit, ono to není tak jednoduchý, jak to vypadá. Třeba gyn. potíže můžou mít základ úplně na jiném místě těla. Vyšetření dělá např. dr.Jonáš, někdy se to i nazývá Jonášova metoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
12.10.11 13:56

Díky, no já bych si je určitě nekupovala někde v e-shopu, píše se tam, že se nejdřív musí za terapeutem, který diagnostikuje tvůj problém. Mě jde spíš o ty alergie a astma a vytvoření příznivého prostředí pro početí.Nevím, jak bych to totiž dělala, když téměř všechny přípravky proti alergiím se nesmí používat v těhotenství a já jsem bez nich vyřízená.Tak by mi tohle možná mohlo pomoct.
Také mě zajímá, jak to vychází cenově, nikde jsem nenašla žádný ceník nebo nic…jak dlouho třeba trvá ta detoxikační kůra, kolik se platí za návštěvu u terapeuta, ty kapky a tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9995
12.10.11 14:15

U terapeuta jsem platila za každé vyšetření 500,– Kč, ale to může být různé. Kapky stojí tak 350,– lahvička a měla jsem tak 5-6 lahviček, ty využíváš tak za měsíc a pak další vyšetření a možná další kapky. Je to takový systémový, něco se dá vyléčit rychleji, něco pomaleji, uvidíš. Držím palce. Kamarádka chodila také se záněty a nemohla otěhotnět, záněty už nemá, ale těhotná také není, ale tam je problém asi v manželovi, který nechce na vyšetření…Švagrová chodila s alergií na pyl a říká, že je to mnohem lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
12.10.11 20:22

Hmmm,tak koukám, že je to celkem finančně náročný…kdybych měla jistotu, že mi to pomůže tak do toho jdu…ale aby to nebyly vyhozený peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
31.1.13 20:09

Ahoj,
zajímalo by mě, zda máte některá s touto metodou nějaké zkušenosti? Pomohlo vám to? Dnes jsem byla na konzultaci a dostala 3 kapičky. Jen jsem pořád na pochybách, jestli mi to vůbec pomůže. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kaštinka
31.1.13 20:41

Jedna se o Joalis preparáty? Pokud ano, mám se detoxikace velmi osvědčila. Můžu doporučit. Na
http://vakcinacnidetoxikace.webnode.cz naše zkušenosti.

• Citovat
  • Upravit
1757
31.1.13 20:52
@kaštinka píše:
Jedna se o Joalis preparáty? Pokud ano, mám se detoxikace velmi osvědčila. Můžu doporučit. Na
http://vakcinacnidetoxikace.webnode.cz naše zkušenosti.

jo jo, Joalis preparáty. Pořád si říkám jestli to vůbec pomůže. Bylinky asi jo, ale nechce se mi věřit tomu přístroji, který určí, kde přesně ten problém mám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kaštinka
31.1.13 22:57

My jsme měli k tomu spíš neutrální postoj. Naše prvorozená dcera nemůže vědet, co ji preparáty maji nemaji dělat a okamžitě se jeji problémy zacaly řešit uz po prvním podání. Poprve spala celou noc bez probuzeni, mívala buzení s pláčem min. jednou za noc, vstavala mezi patou a šestou rano… však dost podrobne o všem pisu na výše zmíněném webu. Nyni ma jiz druhou radu kapicek a opět je vidět VELKY POSUN ve vývoji.
Ale jako u všeho, nemusi detox fungovat na každého. Teda my doma jiz všichni detoxikujeme a cítíme velke zmeny k lepšímu… ale určitě dé najdou pripady, kterym tento způsob čistění nebude vyhovovat a kteří budou mít pocit, že jim to nic nezlepsilo.

• Citovat
  • Upravit
1757
1.2.13 10:17

Četla jsem to a u vás jsou to super výsledky. Já mám ´´jen´´ problém s opakující se angínou. Už jí mám po čtvrté za jeden měsíc a doktor mi napsal 4tá atb. Tak jsem zkusila tuto metodu a uvidím. Buď to zabere nebo ne :).Četla jsem i více názorů, dost jich píše, že jim to pomohlo, ale jsou samozřejmě i tací, co píšou, že je to k ničemu, že jsou to jen vyhozené peníze. Takže to asi budu brát trošku s nadhledem a neupínat se k tomu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
1.2.13 13:05

Nedoporučuji, velmi pravděpodobně to budou vyhozené peníze. Obecně detoxikace nemá příliš vědecký základ, kromě vystavení velkým množstvím určitých látek se totiž toxiny v těle neusazují. Koukal jsem na odkazované stránky a uváděný „diagnostický“ přístroj vypadá velmi pochybně a nemá oporu v poznatcích o fungování lidského organismu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kaštinka
7.2.13 11:56

Nám Joalis detoxikace velmi pomohla. Naše prvorozená ma pouze trochu opožděný vývoj řeči, ostatni autistické projevy, ktere jí trapily a ublizovaly, ÚPLNĚ USTALY. Je v normálním obdobi vzdoru, lze jeji chování snadno korigovat, jiz neni v depresich.
Je dobre si najít kvalitního Joalis poradce.

• Citovat
  • Upravit
Jessie8951
20.2.13 20:27

Ahoj holky, teď jsem začala užívat troje kapičky najednou a chci se zeptat, mohu ty první polknout počkat 5 minut a polknout další a tak? Nebo je musím jakoby v té puse,,válet" Díky moc

• Citovat
  • Upravit
211
8.6.13 19:36

Ahojky, já na Joalis nedám dopustit. Jako jediné připravky mi po 6 letech pomohly od kvasinek, kdy už si třetí gynekolog nevěděl rady. Takže kravina to určitě není, vyhozené peníze také ne. ;)
Nastupuju na ni za měsíc znovu, spíš googlim, jestli se dají brát i při těhotenství, případně jestli je vůbec vhodné při detoxu otěhotnět. Četla jsem takové zmatené a všelijaké odpovědi. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí