Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
prosím o radu a věřím,že poradíte
Dnes jsem 24 DC a od 20 DC slabě špiním.Ovulace byla kolem 12 DC a s přítelem jsme se tento měsíc opravdu poctivě snažili
I jsem po tulení vydržela být 15 minut v kočičí poloze
Nejdřív jsem si myslela,že se asi zadařilo a mimísek se zavrtává ale teď si nejsem jistá když to špinění trvá už pátý den.Pořád mě pobolívá podbřišek a co mi přijde taky zvláštní je,že každý měsíc hned po ovulaci mě až do MS bolí prsa a tentokrát vůbec nic.Tak nevim jestli se mám potichu radovat a nebo jít radši k lékaři.Měla to některá z vás taky tak?
Někdy i týden před ms špiním, nemusí to znamenat vůbec nic. nejlepší bude počkat na termín ms a udělat test. Držím palce!
Já vím,že bych měla vydržet do termínu Ms ale to čekání je nekonečné
Taky špiním před MS ale jen třeba dva,tři dny a až tak 28 DC.Tak nevim.Už jsem trochu plašan protože jsem špinila u obou těhotenství který nedopadli dobře.Neměli jste to některá stejně,že jste začali špinit tak týden po ovulce a byli jste těhotné a vše bylo ok?
Já lehce zašpinila jen ráno v den očekávaný MS, pak až v 7.týdnu.
Jak dlouhý máš cyklus? Testík by ještě neukázal? Já mám cyklus 23 - 24 dní a testík byl pozitivní v den očekávaný MS odpoledne ![]()
Cykly mám dlouhé 28 až 32 dní.Zkoušela jsem testnout už dnes ale je to ještě brzy.Na testu byl sice pěknej duch ale na ty už nedám protože jsem byla několikrát zklamaná.Hold budu muset ještě vydržet.Ale právě nevim jestli kvůli tomu špinění nemám jít k Dr. a nebo jestli to nic neni a mimčo se třeba jen zavrtává.
Ahoj,já jsem začala špinit čtyři dny po početí,ale myslela jsem,že je to MS.Špinění a lehké krvácení ale trvalo skoro deset dní a pak mi i začalo být špatně,takže jsem se testla a byly tam //
.Během prvního trimestru jsem ještě asi čtyřikrát krvácela a i dost silně,ale naštěstí je stále všechno v pohodě.Teď už jsem ve 22tt.Tak držím palečky,ať ti to taky vyjde a brzy máš pozitivní testík ![]()
ahoj, mám stejný problém, od 6 DPO už 2 dny špiním, ale ne moc, na lsipce nic, po ránu na toaleťáku, prostě jen hnědý hlen uvnitř a sem tam nitka sliznice … mám problémy a od vysazení HA jsem enměla MS, ale kapu bylinky a chodím na akupunkturu a měla jsem pozitivní ovu testy i hleník … jak moc špiníš?
Ahoj holky,tak včera jsem si dala den odpočinku a špinění přestalo.Tak si opravdu začínám myslet,že to asi v sobotu nedostanu
Kdyby to přeci bylo špinění před MS,tak by se mi MS asi rovnou potom rozjela ne? Třeba to vážně bylo zahnizďování mimíska.Co myslíte,Zkusim zítra testnout jestli se už něco neukáže.
Určitě zkus testík,za to nic nedáš,možné je všechno.Držím moc palce ![]()
Já taky přestala špinit, špinila jsem 6-7 DPO a včera už skoro vůbec a dneska vůbec nic ![]()
držím ti palečky, ať je to mimi!!!
Vypadá to nadějně
já bych měla MS dostat zítra.Tak v neděli zkusim testík.Jinak mě pořád bolí ten podbřišek a záda.A furt lítám na záchod
Jak dlouho máš spoždění?Test si ještě nezkoušela?
Ahoj Luci, tak jak jsi dopadla? jsem zvědavá!!!
já zpoždění ještě nemám, jsem 12 DPO a dnes na testu sněhobílo, tak asi nic …
asi ty příznaky budou na MS nejspíš - ale taky mě pívá v břiše, mám pocit obča, že tam mám šutřík dole no a občas mě svědí bradavky, dnes jsem se tím probudila, ale že by byly tmavší, to ne … sice mě taky palí někdy žáha, což nemívám,a le teď jím víc pečiva a může to být z toho …
Ahoj Lili,tak já dnes spoždění 5 dní a byla jsem tak zvědavá,že jsem dneska zašla k Dr. který mi potvrdil velmi ranné těhotenství
za týden mám jít na další ultrazvuk.To už by prý mělo být vidět více
mám docela strach protože jsem už dvakrát potratila a teď jsem měla s otěhotněním dost problém,tak jsem trochu vystrašená. Nic zvláštního na sobě ani nepociťuji.jen mě bolí břicho,bradavky a chce se mi pořád přes den spát a naopak v noci se pořád převaluju
Jsem napnutá jak to dopadne u tebe.
Ahoj Luci, tak příznaky mám stejné, ale na TT zatím jen /, ale BT nahoře … tak čekám, čekám …
čím jsi testovala? já mamatest 10
Držím moc palečky, ať je mimi v pořádku a krásně roste
Děkuju
no já na testech zatim nic moc nemám.Včera na mama testu 10 pidi duch.Tak jsem právě zkusila jít k Dr. a ten mi to potvrdil.Ale já i u předešlích těhu měla na testu // až týden po vynechání.