Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
no já čekám, čekám a na testech vůbec nic, tak mě to znervózňuje, navíc je mi tak nějak furt blivno, jeden den mám pocit, že se mi usvědí bradavky, druhý den nic a mám pocit, že to dostanu a taky nic, navíc jsem celá divná, zapomínám, jsem přecitlivělá, no PMS hadra ![]()
ahoj holky, můžu se přidat?? mám dotaz ohledně špinění,včera bylo tuleníčko a ráno, když jsem šla na záchod měla jsem hnědé špinění, doufám, že to neznačí nic špatného ?? MC čekám v sobotu dnes 22DC, celkově mám 24DC,díky moc za radu čím by to mohlo být?? jestli následek tulení, ale při tulení mě nic nebolelo, tak nevím
ahoj denise … kdy jsi měla ovu? typické špinění se objevuje při nidaci 6-7 dpo nebo i později, nemělo yb trvat více jak 2-3 dny, ale někomu trvá dýl … je to individuální … někdy je to spojeno s jednodenním poklesem teplot …
koukni mi na graf v podpisu, mě spadly teploty úplně dolů a zas hned byly nahoře, ale já nevím, jeslti jsem nebo nejsem těhu ![]()
OVU byla 9/10, dnes jsem 11DPO, jinak 22DC v sobotu čekám MC, tak uvidím podle testu, pobolívá mě podbříšek, jak kdybych to měla dostat, tak nevím, jestli to špinění může mít něco společného se včerejším tulením
každopádně Tobě držím palečky
![]()
já bych tomu nepřikládala váhu, poud nešpiníš dál a myslím, že s tulením ne … spíš shoda náhod a je to hnízdění
držím palečky ![]()
to by bylo moc fajn
snažíme se už od dubna 2011
docela už dlouho, čekala jsem, že to bude hned a ono nic, jak dlouho se snažíte vy??
od června, ale já to mám složité, nemám MS, tkaže požívám bylinky a akupunkturu a ted jsem mela prvni ovu, takze dilci uspech, teploty se taky srovnaly do „tradičnejšiho“ grafu, ale už bych rada věděla co a jak, protože mě to děsně ubíjí!
to je jasný, máš to trošku komplikovanější, ale já mám zase vše ukázkové, ovulka potvrzená jak testem, tak děložním hlenem, tak i bolestí, takže nevím, kde je chyba, doufám, že teď už to vyšlo
tobě držím palečky ať se Ti co nejdříve srovná MC atd.. a MC nemáš z jakého důvodu??
asi po vysazení HA se tělo ještě nezotavilo … já to první měsíc řešila agolutinem, bylo mi děsně zle, ale MS jsem téměř nedostala, pak 2 měsíce nic, pak 4 dny špinění a lehké bolesti a vlastně se mi srovnaly teploty, prostě se začaly pohybovat v rozmezi kolem 36,4, pak dle testu a teplot ovu 36,2 - 36,8 a ted se drzi kolem 36,68 v prumeru, takže nad čarou, tak čekám …
tak to jo. ale je vidět, že se něco děje a tělo se srovnává, takže držím palce ![]()
díky moc, já tobě taky!!!
jiank tady něco o špinění v lutaální fázi dole v článku ![]()