Detoxikační náplati

30420
20.8.11 14:01

detoxikační náplati

Holky, tak by mě zajímalo…máte někdo odzkoušené detoxikační náplasti? Je to vůbec k něčemu? Vytáhne to z těla hnus jen tak přes nohu? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1322
20.8.11 14:23

Mamka je zkoušela a je fakt že ráno byla náplast uplně černá, jak to zachytilo nečistoty z těla. No ale jen dva dny, bohužel druhý den umřela ráno na plicní embolii :cry: :cry: , měla oteklou nohu z pádu na kole a my si mysleli, že to pomůže a doktoři furt tvrdili, že je vše ok. No a já mám ted strach to použít, sice to asi souvislost nemá… ale mám divný pocit. A od jaké firmy myslíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
20.8.11 14:42

http://www.chcislevuzadarmo.cz/sleva/194

tyhle jsem myslela, ale po tvém příspěvku mě úplně oblelo horko :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
20.8.11 14:47

Jo my máme podobné, ale tyto http://empatia.inshop.cz/inshop/
To je nějaké levné to tvoje. Já to koupila za 1190 Kč za členskou cenu. No mi je horko ještě teď po 14 dnech, co tu mamka není. Já nevím, jestli to má souvislost, ale já mám uplně strach to zkusit. Asi kdyby si tu náplast nedala, tak to dopadne stejně. Promiň, já tě nechtěla postrašit, určitě je to dobré ty náplasti, jen jsem prostě musela napsat, co se stalo u nás :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
20.8.11 14:49

To nešlo vložit, najdi si na té stránce Detox patch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
20.8.11 15:15

Podle me je to naplast s necim, co zcerna po kontaktu s kuzi. Vsadila bych vejplatu, ze kdyz si jednu, uz cernou, sundate a na jeji misto nalepite novou, zcerna jiste zrovnatak, prestoze byste uz mely byt detoxifikovane.
Ostatne detoxikace obecne je jedna velka mystifikace. Toxinu nas zbavuji jatra, nebo se nam ukladaji v tucich. Nejlepsi detoxofokace je pry kojit a hubnout, ale zase se tim pomalu travi dite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
20.8.11 15:58

Myslímsi totéž, co Pudloslava - je to jen podvod a tahání peněz z důvěřivých lidí. Jak by to tak asi mohlo fungovat. Nezlobte se, ale důvěřivost lidí se musím :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
20.8.11 16:29

taky myslím, že to zčerná,i kdyby se to dotklo prstu u ruky :-? ..

Mamky je mi líto xxpetko… :hug: Život je drsnější, než naše představy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
20.8.11 20:46

No já jsem si to myslela, ale říkala jsem no co kdyby :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pálivka
6.10.11 20:39

detoxikační náplasti

Ahoj, já jsem si je koupila přes MegaSlevu, 10 ks a použila jsem je. Otékají mně nohy a při použití se mi zdá, že nohy neotékají. Nevím, jestli to je těma náplastěma, nebo jestli už nejsou taková vedra. Doobjednala jsem si další, tak uvidím. Ale na MegaSlevě je akce ukončena-vyprodáno. Jen se mi ale zdálo, že po sundání náplastí ráno mi nohy byly cítit jakoby naftalínem, nebo čím. A to jsem si je několikrát denně musela umýt. Ale náplast byla úplně černá.

• Citovat
  • Upravit
10.12.14 09:14

Zkušenost s náplastmi

Já náplasti vyzkoušela. Používám je víc než měsíc. Nalepila jsem si jich na sebe už sto. Musím říct, že jsem si nevšimla, že by měly o něco světlejší barvu než první den. Buď mám tak zanešené tělo nebo to je podvod a reaguje to obyčejný pot a ztmavne to každému. Jestli to funguje, tak nevím, za jak dlouho by ty náplasti měly být světlé. Viděl jste někdo ty náplasti po použití světlé? Nebo aspoň světlejší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
838
27.2.17 00:46

Tak jsem si nalepila detoxikační naplasti. Dávají se na obě chodidla? Pomáhají?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16209
27.2.17 01:36
@Bubu2828 píše:
Tak jsem si nalepila detoxikační naplasti. Dávají se na obě chodidla? Pomáhají?

Detoxikační náplast je jen další z podvodů důvěřivých lidí. Nedávno byly tuším v Černých ovcích zveřejněny výzkumy složení nepoužité a použité náplasti. Barvu to mění jen potem a teplotou, obsah toxinů rozhodně nebyl v použité náplasti vyšší. Závěr vědecké laboratoře byl, že se jedná o zdravotně nezávadnou věc, jejíž účinky jsou nulové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
27.2.17 05:54
@zrcadlo píše:
Detoxikační náplast je jen další z podvodů důvěřivých lidí. Nedávno byly tuším v Černých ovcích zveřejněny výzkumy složení nepoužité a použité náplasti. Barvu to mění jen potem a teplotou, obsah toxinů rozhodně nebyl v použité náplasti vyšší. Závěr vědecké laboratoře byl, že se jedná o zdravotně nezávadnou věc, jejíž účinky jsou nulové.

Jake,,toxiny" to vlastne mely byt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5803
27.2.17 07:23
@zrcadlo píše:

Ano, viděla jsem to taky a nepřekvapilo me to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová