Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, tak by mě zajímalo…máte někdo odzkoušené detoxikační náplasti? Je to vůbec k něčemu? Vytáhne to z těla hnus jen tak přes nohu? ![]()
Mamka je zkoušela a je fakt že ráno byla náplast uplně černá, jak to zachytilo nečistoty z těla. No ale jen dva dny, bohužel druhý den umřela ráno na plicní embolii
, měla oteklou nohu z pádu na kole a my si mysleli, že to pomůže a doktoři furt tvrdili, že je vše ok. No a já mám ted strach to použít, sice to asi souvislost nemá… ale mám divný pocit. A od jaké firmy myslíš?
http://www.chcislevuzadarmo.cz/sleva/194
tyhle jsem myslela, ale po tvém příspěvku mě úplně oblelo horko ![]()
Jo my máme podobné, ale tyto http://empatia.inshop.cz/inshop/
To je nějaké levné to tvoje. Já to koupila za 1190 Kč za členskou cenu. No mi je horko ještě teď po 14 dnech, co tu mamka není. Já nevím, jestli to má souvislost, ale já mám uplně strach to zkusit. Asi kdyby si tu náplast nedala, tak to dopadne stejně. Promiň, já tě nechtěla postrašit, určitě je to dobré ty náplasti, jen jsem prostě musela napsat, co se stalo u nás ![]()
Podle me je to naplast s necim, co zcerna po kontaktu s kuzi. Vsadila bych vejplatu, ze kdyz si jednu, uz cernou, sundate a na jeji misto nalepite novou, zcerna jiste zrovnatak, prestoze byste uz mely byt detoxifikovane.
Ostatne detoxikace obecne je jedna velka mystifikace. Toxinu nas zbavuji jatra, nebo se nam ukladaji v tucich. Nejlepsi detoxofokace je pry kojit a hubnout, ale zase se tim pomalu travi dite.
Myslímsi totéž, co Pudloslava - je to jen podvod a tahání peněz z důvěřivých lidí. Jak by to tak asi mohlo fungovat. Nezlobte se, ale důvěřivost lidí se musím
.
taky myslím, že to zčerná,i kdyby se to dotklo prstu u ruky
..
Mamky je mi líto xxpetko…
Život je drsnější, než naše představy…
Ahoj, já jsem si je koupila přes MegaSlevu, 10 ks a použila jsem je. Otékají mně nohy a při použití se mi zdá, že nohy neotékají. Nevím, jestli to je těma náplastěma, nebo jestli už nejsou taková vedra. Doobjednala jsem si další, tak uvidím. Ale na MegaSlevě je akce ukončena-vyprodáno. Jen se mi ale zdálo, že po sundání náplastí ráno mi nohy byly cítit jakoby naftalínem, nebo čím. A to jsem si je několikrát denně musela umýt. Ale náplast byla úplně černá.
Já náplasti vyzkoušela. Používám je víc než měsíc. Nalepila jsem si jich na sebe už sto. Musím říct, že jsem si nevšimla, že by měly o něco světlejší barvu než první den. Buď mám tak zanešené tělo nebo to je podvod a reaguje to obyčejný pot a ztmavne to každému. Jestli to funguje, tak nevím, za jak dlouho by ty náplasti měly být světlé. Viděl jste někdo ty náplasti po použití světlé? Nebo aspoň světlejší?
Tak jsem si nalepila detoxikační naplasti. Dávají se na obě chodidla? Pomáhají?
@Bubu2828 píše:
Tak jsem si nalepila detoxikační naplasti. Dávají se na obě chodidla? Pomáhají?
Detoxikační náplast je jen další z podvodů důvěřivých lidí. Nedávno byly tuším v Černých ovcích zveřejněny výzkumy složení nepoužité a použité náplasti. Barvu to mění jen potem a teplotou, obsah toxinů rozhodně nebyl v použité náplasti vyšší. Závěr vědecké laboratoře byl, že se jedná o zdravotně nezávadnou věc, jejíž účinky jsou nulové.
@zrcadlo píše:
Detoxikační náplast je jen další z podvodů důvěřivých lidí. Nedávno byly tuším v Černých ovcích zveřejněny výzkumy složení nepoužité a použité náplasti. Barvu to mění jen potem a teplotou, obsah toxinů rozhodně nebyl v použité náplasti vyšší. Závěr vědecké laboratoře byl, že se jedná o zdravotně nezávadnou věc, jejíž účinky jsou nulové.
Jake,,toxiny" to vlastne mely byt?
@zrcadlo píše:
Ano, viděla jsem to taky a nepřekvapilo me to