Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky. Potřebuji co nejdřív poradit, jak mám kopírovat.Jak se např. kopíruje když potřebuji zkopírovat a odeslat někomu celé okno se vším všudy? Nebo část plochy? Aby tam bylo vidět prostě všechno tak jak to je i s „rámečkem“? Prostě komplet. Já jsem to věděla, ale už zapoměla
a teď to potřebuju
prosíím
Třeba jak je to ukázáno TADY
print screan a vlozit treba do Malovani a ulozit jako obrazek JPG ![]()
myslíš print screen? Tím zkopíruješ plochu a pak si to vložíš třeba do wordu
careynka píše:
print screan a vlozit treba do Malovani a ulozit jako obrazek JPG
si byla rychlejší ![]()
eseta píše:careynka píše:si byla rychlejší
print screan a vlozit treba do Malovani a ulozit jako obrazek JPG
cha
![]()
Na monitoru máš to co chceš „vyfotit“. Zmáčkneš klávesu PrintScreen (PrtScr). Otevřeš program Malování a zmáčkneš Ctrl-V. A je to
Pak můžeš v tom malování soubor upravit a nakonec hlavně uložit ![]()
Murka píše:
Na monitoru máš to co chceš „vyfotit“. Zmáčkneš klávesu PrintScreen (PrtScr). Otevřeš program Malování a zmáčkneš Ctrl-V. A je toPak můžeš v tom malování soubor upravit a nakonec hlavně uložit
ahááá ctrl-v
dííííky moc
![]()
Nebude se nic dít. Ten obraz monitoru se uloží do paměti a když otevřeš malování tak to tam z té paměti vložíš ![]()
janet9 píše:Murka píše:ahááá ctrl-v
Na monitoru máš to co chceš „vyfotit“. Zmáčkneš klávesu PrintScreen (PrtScr). Otevřeš program Malování a zmáčkneš Ctrl-V. A je toPak můžeš v tom malování soubor upravit a nakonec hlavně uložit
![]()
![]()
dííííky moc
![]()
![]()
není zač ![]()
Taky to jde vložit přímo do mejlu. Pokud nechceš obrázek upravovat, nemusíš si otvírat Malování ani jiný editor, stačí vložit přímo do zprávy (třeba v Outlooku nebo v Thunderbirdu).
Ahoj, asi nejjednodušší a programově nejmíň náročné je dát PrintScreen, vložit třeba do Wordu a pravým tlačítkem myši dáš „obrázek upravit“ a ořízneš si(zleva, prava, nahoře i dole) vše, co nechceš aby příjemce viděl. Pak to uložíš jako normální Word dokument a připojíš k mailu.
Holky, děkuji moc za rady
. Hlavně si to musím někam zapsat, abych to zase nezapoměla ![]()