Jak zkopírovat část z monitoru?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Gibbo
16.12.11 11:34

Se přidám taky a jak je to u noťasu, prče tam mám na jedne klávese - insert i prt sc… přepnout klávesnici na angl?

• Citovat
  • Upravit
36544
16.12.11 12:11
Gibbo píše:
Se přidám taky a jak je to u noťasu, prče tam mám na jedne klávese - insert i prt sc… přepnout klávesnici na angl?

nějak jsem to nepochopila, ty chceš přepnout jazyk? to je Shift a Alt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
17.12.11 00:38
Háta_x píše:
Ahoj, asi nejjednodušší a programově nejmíň náročné je dát PrintScreen, vložit třeba do Wordu a pravým tlačítkem myši dáš „obrázek upravit“ a ořízneš si(zleva, prava, nahoře i dole) vše, co nechceš aby příjemce viděl. Pak to uložíš jako normální Word dokument a připojíš k mailu.

U malování je víhoda že si tam můžete i zamazat třeba web adresu aby příjemce obrázku neviděl na jakých stránkách jste zrovna byly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gibbo
17.12.11 09:52
MonnyDee píše:
Gibbo píše:
Se přidám taky a jak je to u noťasu, prče tam mám na jedne klávese - insert i prt sc… přepnout klávesnici na angl?
nějak jsem to nepochopila, ty chceš přepnout jazyk? to je Shift a Alt

Monny, myslela jsem to tak, jak se dostanu k tomu, aby mi ta klavesa fungovala jakožto " prt sc " a ne „insert“ :) Ale je fakt, že to po sobě čtu a napsala jsem to jak tatar :-D

• Citovat
  • Upravit
36544
17.12.11 10:04
Gibbo píše:
MonnyDee píše:
Gibbo píše:
Monny, myslela jsem to tak, jak se dostanu k tomu, aby mi ta klavesa fungovala jakožto " prt sc " a ne „insert“ :) Ale je fakt, že to po sobě čtu a napsala jsem to jak tatar :-D

Jo ty to máš jako dva v jednom jo? to je divný, já mám dvě klávesy vedle sebe…
Jinak nemáš tam někde vlevo vedle mezerníku „Fn“, že by to šlo v kombinaci s tím Fn + Insert (PrntScr)…
Jinak přepnutí jazyka je Shift + Alt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gibbo
18.12.11 11:42
MonnyDee píše:
Gibbo píše:
MonnyDee píše:
Gibbo píše:
Monny, myslela jsem to tak, jak se dostanu k tomu, aby mi ta klavesa fungovala jakožto " prt sc " a ne „insert“ :) Ale je fakt, že to po sobě čtu a napsala jsem to jak tatar :-D
Jo ty to máš jako dva v jednom jo? to je divný, já mám dvě klávesy vedle sebe…
Jinak nemáš tam někde vlevo vedle mezerníku „Fn“, že by to šlo v kombinaci s tím Fn + Insert (PrntScr)…
Jinak přepnutí jazyka je Shift + Alt

hmmm,„FN“ jsem měla, než ho Táda urval :-D Zkusim to ještě nějak vykoumat, bych to potřebovala, ty brdo :-D mám noťas, tak proto mám dvě v jednom :pocitac: :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
36544
18.12.11 12:06

aha, tak to „Fn“ potřebuješ no :mrgreen: Hele taky mám notes a mám to normálně každé zvlášť

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gibbo
18.12.11 14:57
MonnyDee píše:
aha, tak to „Fn“ potřebuješ no :mrgreen: Hele taky mám notes a mám to normálně každé zvlášť

No já právě takhle blbě po kupě :-D já se na to tento :-D :-D :zed:

• Citovat
  • Upravit
36544
18.12.11 15:45
Gibbo píše:
MonnyDee píše:
aha, tak to „Fn“ potřebuješ no :mrgreen: Hele taky mám notes a mám to normálně každé zvlášť
No já právě takhle blbě po kupě :-D já se na to tento :-D :-D :zed:

A to Fn ti nejde spravit? Hele, manžel je ajťák, tak se můžem domluvit, že bys ho sem hodila a on by se ti na něj mrknul ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gibbo
18.12.11 20:24
MonnyDee píše:
Gibbo píše:
MonnyDee píše:
No já právě takhle blbě po kupě :-D já se na to tento :-D :-D :zed:
A to Fn ti nejde spravit? Hele, manžel je ajťák, tak se můžem domluvit, že bys ho sem hodila a on by se ti na něj mrknul ;)

On to vyloupnul tak šikovně, že to je jakože zlomený uplně, takže to nejde ani zpět nasadit, prostě v … :pocitac: týjo, to by bylo super, ale myslim, že s tim nic nezmůže :roll: :think:

• Citovat
  • Upravit
36544
18.12.11 20:28

Tak novou klávesnici :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gibbo
20.12.11 11:51
MonnyDee píše:

hmmm a to se do noťasu dá? Ona by asi fakt potřebovala vyměnit, už proto, že dalši dvě bo tři klávesy mi nefachaji vůbec po náletu jeho šťávy..... Bylo fakt prima vylejvat to z něj :pocitac: :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
36544
20.12.11 17:08
Gibbo píše:
MonnyDee píše:
hmmm a to se do noťasu dá? Ona by asi fakt potřebovala vyměnit, už proto, že dalši dvě bo tři klávesy mi nefachaji vůbec po náletu jeho šťávy..... Bylo fakt prima vylejvat to z něj :pocitac: :pocitac:

Hele, co se někdy sejít, s tím že bys ho vzala sebou? Písni mi do SZ kdyžtak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová